- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suosittu blogisti: Nato kurottelee Itämerelle öljyn ja kaasun vuoksi

Valtamedia ja epäisänmaalliset upseerit ovat kuluneiden vuosien aikana alkaneet lobata entistä kiivaammin Suomen Nato-jäsenyyden puolesta. Suosittua blogia pitävän Sami Parkkosen mukaan [1] Yhdysvallat tahtoo itään laajentamalla kahmia uusia öljy- ja kaasuesiintymiä.

Parkkonen esittää retorisen kysymyksen pohtimalla, miksi Itämeren mittaamattoman arvokkaista luonnonvaroista ei ole juuri julkisuudessa kirjoiteltu, vaikka öljy- ja kaasuesiintymät ovat tosiasia: 1 [2], 2 [3], 3 [4], 4 [5], 5 [6], 6 [7]

Parkkonen kertaa Euroopan lähihistoriaa ja muistuttaa, että 1995–1997 Yhdysvallat tutki jättihankkeessaan satelliitin avulla maapallon maaperää useiden kilometrien syvyydeltä.

Hankkeen valmistuttua Nato aloitti monia yllättäneen ankaran laajentumiskampanjan Euroopassa. Parkkosen mukaan syyt laajentumiselle ovat selvät:

”Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuspolitiikan mukaan öljy ja kaasu ovat sille kansallinen turvallisuuskysymys, riippumatta siitä missä kaasua ja öljyä on, ja niiden saannin turvaaminen on kansallinen turvallisuuskysymys, halusipa öljyn ja kaasun omaava kansakunta tai valtio niin tahi ei.”

Syksyllä 2014 Suomi ja Ruotsi allekirjoittivat Nato-isäntämaasopimuksen [8], joka teki Pohjoismaista amerikkalaisen sotilasliiton prostituoituja ja joka vaaransi peruuttamattomasti Suomen ulkopoliittisen aseman.

Suomen Amerikka-alisteinen ulkopolitiikka on vaarantanut Venäjä-vastaisten talouspakotteiden [9] ja tiivistyvän Nato-yhteistyön vuoksi suomalaisten taloudellisen toimeentulon ja sotilaallisen turvallisuuden.

Miksi suomalaiset poliitikot ajavat kansan edun sijaan Itämeren öljyä ja kaasua havittelevien amerikkalaisten etua? Vastaus löytyy Magneettimedian artikkelista ”Suomea johtaa mafia [10]”.

 

Lue myös: Nato-jäsenyys olisi suuronnettomuus Suomelle [11]