- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suonensisäinen C-vitamiini yritetään kieltää

Silloin tietää tekevänsä terveyden eteen jotain oikein, kun Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA yrittää kieltää sen. Suonensisäinen C-vitamiini on niin tehokas lääke, että se parantaa kymmeniä sairauksia ilman sivuoireita ja tehoaa jopa syöpään.

C-vitamiinin teho antioksidanttina ja vapaiden radikaalien tuhoajana on laajalti tunnettu, mutta sen lisäksi sillä on myös tärkeä rooli aineenvaihdunnassa ja entsyymireaktioissa, kuten hermosolujen välittäjäaine noradrenaliinin synteesissä ja kollageeniproteiinin ja sapen muodostumisessa. C-vitamiinin puutosta pidetään osasyynä keripukkiin, sydäntauteihin, kaihiin, astmakohtauksiin ja diabeteksen oireiluun.

C-vitamiini suurina annoksina on tehokasta

C-vitamiini on lisäravinteena tehokas suoja infektioita vastaan ja lisää kehon immuniteettia useimpia sairauksia vastaan. Päivittäisen saantisuosituksen (RDA) ylittävillä annostuksilla on huomattu pitkäaikaisessa käytössä olevan huomattavia terveyttä kohentavia vaikutuksia, kuten vähentynyt riski sairastua syöpään, sydän- ja verisuonitauteihin ja kaihiin sekä alentunut verenpaine, tasapainoisempi HDL/LDL-kolesteroli ja pienempi sydäntautien kuolleisuus.

Ensimmäinen reilusti C-vitamiinia hoitokeinona käyttänyt lääkäri oli Frederick Klenner 40-luvulla, joka hoiti menestyksekkäästi sikotautia, tuhka- ja vesirokkoa, jäykkäkouristusta ja poliota huimilla C-vitamiiniannoksilla yli 40 vuoden ajan. Monet suonensisäistä C-vitamiinia käyttävät vannovat sen olevan tehokkaampi kuin mikään ikinä keksitty rokote.

C-vitamiini on turvallinen myös suurina annoksina, sillä se on vesiliukoinen eikä kerry elimistöön, ja sen sivuvaikutukset ovat käytännössä olemattomat, toisin kuin reseptilääkkeillä. Kuinka paljon on sitten riittävän paljon? Tohtori Klenner käytti yleensä 350 – 700 mg painokiloa kohden päivittäin, joten annokset saattoivat olla jopa 300 g päivässä. Hän sanoi: ”Jos haluaa tuloksia, pitää käyttää runsaasti askorbiinihappoa.”

C-vitamiini pystyy neutralisoimaan useita myrkkyjä ja vahvistaa vastustuskykyä sekä tehostaa immuunivastetta sieni- ja bakteeri-infektioita vastaan. American Heart Journalissa julkaistun tutkimuksen mukaan veriplasman c-vitamiinipitoisuus suojasi sydänkohtauksen riskiltä suhteellisesti noin 9 % jokaista 20 µmol/l kohden. Suonensisäinen C-vitamiini ja kelaatiohoito (raskasmetallien poisto) voivat auttaa useissa vaivoissa:

C-vitamiini tuhoaa syöpää

Jo 70-luvulta lähtien on ollut tiedossa C-vitamiinin tehonneen syöpään, kun Linus Pauling ja Ewan Cameron julkaisivat tutkimuksensa 100 syöpäpotilaan terminaalivaiheen hoidosta suonensisäisellä ja suun kautta nautitulla C-vitamiinilla. Näin hoidetut potilaat elivät keskimäärin 300 vuorokautta pidempään kuin vastaavan taudinkuvan omaavat verrokkipotilaat ja 22 % heistä eli yli yhden vuoden, kun verrokkipotilaista vain 0,4 % eli yli vuoden.

Tuloksista innostuneena Kansallinen Syöpäinstituutti NCI vakuutettiin tekemään valvottu koe, mutta tulokset eivät vastanneet heidän alkuperäistä tutkimustaan, sillä NCI käytti kokeessaan pelkkää suun kautta nautittua C-vitamiinia. Ihmiskeho säätelee vitamiinien imeytymistä tarkasti, eikä suonensisäisen annostelun lukemiin päästä millään suun kautta nautittuna. Esimerkiksi 10 g C-vitamiinia suonensisäisesti nostaa veren C-vitamiinipitoisuuden 25-kertaiseksi verrattuna suun kautta otettuun vastaavaan määrään. Suuremmilla annostuksilla voidaan päästä jopa 70-kertaisiin pitoisuuksiin. Kuitenkin tätä NCI:n tekemää tutkimusta siteerataan ahkerasti, sillä muita vastaavia riippumattomia laajoja kokeita ei ole tehty.

Onneksi Paulingin jälkeen Hugh Riordan on jatkanut vastaavia hoitoja klinikallaan Wichitassa ja on saanut Kansallisen terveysinstituutin  tohtori Mark Levinen innostumaan C-vitamiinin syöpää tappavista mekanismeista. Hänen ryhmänsä keksi, miten C-vitamiini vuorovaikuttaa solujen ulkopuolisessa nesteessä raudan ja muiden metallien kanssa muodostaen vetyperoksidia, jolla on tärkeä rooli immuunijärjestelmän toiminnan kannalta. Korkeina pitoisuuksina se myös hyökkää poikkeavien solujen DNA:n ja mitokondrion kimppuun ja tappaa ne pysäyttämällä niiden energian tuotannon. Mikä parasta, se ei vahingoita terveitä soluja.

FDA haluaa kieltää suonensisäisen C-vitamiinin

Yhdysvaltojen lääkevirasto on kieltänyt pieniä apteekkeja valmistamasta tai myymästä C-vitamiinia suonensisäiseen käyttöön. Tämän lisäksi FDA yrittää saada saman kiellon alaisuuteen suonensisäisen magnesiumkloridin ja koko B-vitamiiniryhmän sisältävän B100-vitamiinikompleksin, joita yleisesti käytetään ’Myersin cocktailin’ tekemiseen, jolla hoidetaan lukuisia sairauksia, kuten AIDS, hepatiitti, mononukleoosi, influenssa ja krooninen väsymys.

On kovin ikävää, että suuria tuottoja jahtaavassa yhteiskunnassa suojellaan kalliita lääketehtaiden myrkkycocktaileja samalla, kun halpoja ja hyviä lääkkeitä yritetään kieltää ja julistetaan ne myrkyiksi, vaikka niillä ei ole sivuvaikutuksia ja ne ovat tehokkaampia kuin lääkefirmojen tuotokset.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://preventdisease.com/news/12/041912_IV-Vitamin-C-A-Powerful-Healing-Tool-The-FDA-Wants-Banned.shtml [1]