- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomi kouluttanut terroristeja hyökkäämään Iraniin

Valtavirtainen Deutsche Wirtschafts Nachrichten [1] (DWN) uutisoi viikonloppuna, että Suomen veronmaksajat ovat joutuneet rahoittamaan sionistista projektia, jossa terroristeja koulutetaan hyökkäämään Iraniin [2].

DWN kirjoittaa, että muun muassa suomalaiset, amerikkalaiset, saksalaiset ja brittiläiset sotilaat ovat kouluttaneet Kurdistanin vapauspuolueen (PAK) terroristeja Irakissa.

PAK-koulutusta järjestettiin DWN:n mukaan Isis-vastaisen koulutusohjelman kulissien suojissa.

DWN ja PAK vahvistavat, että länsimaiset kouluttajat tiesivät tasan tarkkaan mitä nämä tekivät, kun nämä hyväksyivät Kurdistanin vapauspuolueen mukaan koulutusohjelmaan. Puolue on nimittäin tehnyt selväksi, että se ei pidä todellisena vihollisenaan Isisiä vaan Iranin hallitusta.

DWN muistuttaa, että PAK on tehnyt tänäkin vuonna lukuisia terroristi-iskuja Iraniin, mistä länsimaiset sotilaskouluttajat olivat tietoisia. Tarjoamalla sotilaallista apua PAK:lle Suomi ja muut koulutusohjelmaan osallistuneet länsimaat käyvät siis sijaissotaa Israelin vihaamaa Irania vastaan.

Iran on esimerkiksi Libanonin koskemattomuutta puolustavan Hizbollahin [3] tärkein tukija.

Perussuomalaiset ovat ajaneet järjestelmällisesti sionistien etua Lähi-idässä. [4]

Perussuomalaiset ovat ajaneet järjestelmällisesti sionistien etua Lähi-idässä.

Eliitti päätti terrorismin tukemisesta salassa

Kuten ”länsimaisen demokratian” periaatteisiin kuuluu, ei Suomessa olla käyty lainkaan julkista keskustelua siitä, tulisiko meidän tukea sionistisia terroristioperaatioita Irania vastaan.

Eliitti on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt päätöksen kansan puolesta.

Toisaalta eliitti on jo aiemmin painottanut, että Suomi tukee Lähi-idässä Israelin kannalta hyödyllisiä terroristiryhmiä. Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö totesi viime joulukuussa [5], että Suomi voisi lisätä yhteistyötään Syyriaa terrorisoivien kurdien kanssa.

Kurdien julkisuuskuva lännessä on tahriintunut sen jälkeen, kun tietoja heidän yhteistyöstään ääri-islamistien [6] kanssa on vuotanut tiedotusvälineisiin.

Kurdit ovat esimerkiksi toimittaneet Isisille järeitä aseita ja kieltäytyneet suojelemasta jesidivähemmistöä, jonka jäseniä Isis-terroristit murhaavat syntyperän perusteella.

 

Lue myös: Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille [7]