- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomi kampanjoi ”juutalaisvihaa” vastaan pahamaineisen sotarikollisen nimissä!

Suomi osallistui [1]perjantaina 22. sionistiseen ”juutalaisvihaa” torjuvaan Solidarity Sabbath –kampanjaan, kertoi ulkoministeriö. On osuvaa, että tapahtuman järjestänyt säätiö kantaa pahamaineisen juutalaistaustaisen huijarin ja sotarikollisen Tom Lantosin nimeä.

Suomen valtio markkinoi tapahtumaa vihan, väkivallan ja vainon vastaisena. Todellisuus on päinvastainen. Amerikanjuutalainen Tom Lantos tuli tunnetuksi raakaa arabivastaista väkivaltaa kannattavana sotahaukkana, joka väärensi todisteita ajaakseen Yhdysvallat Persianlahden sotaan. Sodassa sionistivaltiot hyökkäsivät Irakiin, joka oli Israelin [2] voimakkain vihollinen. Amerikkalaiset eivät halunneet ”toista Vietnamia”, joten heidät täytyi huijata operaatioon levittämällä perätöntä kauhupropagandaa Irakin tapahtumista.

Osallistumalla Lantosin järjestön kampanjaan Suomen valtio antoi signaalin, että valehtelu on politiikassa sallittua, mikäli tavoitteena on murhata Israelin vihollisia. Työskennellessään Yhdysvaltojen kongressissa Lantos kutsui itseään mielellään usein paikan ”ainoaksi holokaustiselviytyjäksi [3]”, kun hän halusi saada tahtonsa läpi.

Lantos esiintyi jopa Steven Spielbergin holokaustia käsittelevässä The Last Days –elokuvassa, jonka sisältö on todistettu läpeensä valheelliseksi The Last Days of the Big Lie [4] –revisionistidokumentissa. Erityisen vahvasti hän tahtoi Saddam Husseinin kuolemaa ja Israelin ylivaltaa Lähi-idässä. Lantos tiesi, että hän voisi käyttää ”holokaustia [5]” työkalunaan kiristääkseen Yhdysvallat hyökkäämään Irakiin.


Tom Lantosin osuus dokumentista The Last Days of the Big Lie. Lantos valehteli sekä vetosi ”holokaustiin” ja Hitleriin, jotta Israelin inhoama valtio tuhottaisiin.

Tunnetussa puheessaan kongressin ihmisoikeuskokouksessa lokakuussa 1990 Lantos valehteli lukuisista Husseinin hallinnon ”sotarikoksista” ja sanoi, että mitään yhtä kamalaa ei ole koettu sitten ”holokaustin”. Hän väitti, että irakilaiset raiskasivat ja kiduttivat järjestelmällisesti kuwaitilaisia. Jo tuolloin Lantos valehteli myös Irakin ”joukkotuhoaseista”, joista tekaistut ”todisteet” [6]toimivatkin motiivina seuraavalle Irakin sodalle. Valheiden litania muistutti hämmästyttävän paljon sionistien perättömiä ”silminnäkijäkertomuksia” holokaustista. Husseinia verrattiin Hitleriin useaan otteeseen.

Lantosin merkittävin todistaja oli ”Nayirah”-peitenimellä esiintynyt kuwaitilainen tyttö, joka väitti työskennelleensä vapaaehtoisena sairaalassa, kun Saddamin sotilaat yllättäen hyökkäsivät sinne. Lantosin pyynnöstä ”Nayirah” valehteli nähneensä, kuinka irakilaissotilaat tappoivat vastasyntyneitä vauvoja repimällä nämä keskoskaapeista ja paiskaamalla ”kylmälle lattialle”. Todistus vakuutti monet, sillä ”Nayirah” kertoi tarinaansa ääni väristen ja itkien. Suoritus oli täydellinen. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että todistus oli sionistien kehittämä valhe: ”Nayirah” olikin Kuwaitin Yhdysvaltojen suurlähettilään tytär!

Tom Lantos. [7]

Tom Lantos – ihmisoikeussankari.

Selvisi, ettei tyttö ollut koko sairaalassa silloin, kun hyökkäyksen väitettiin tapahtuneen. Mitään todisteita lasten murhista ei ollutkaan. ”Nayirahin” todellinen henkilöllisyys kuitenkin selvisi aivan liian myöhään. Juutalainen Lantos oli järjestänyt kokouksen ja ”Nayirahin” kuulemisen vain hieman ennen äänestystä [8], jossa hyökkäyksestä Irakiin päätettiin. Amerikan johtajat vetosivat ”Nayirahin” todistukseen useaan otteeseen, kun he joutuivat perustelemaan Persianlahden sotaa vihaisille äänestäjille. Ja nyt Sauli Niinistö sekä ulkoministeriö väittävät taistelevansa vainoa ja sotaa vastaan rinta rinnan Tom Lantosin säätiön kanssa!

Sodassa sionistit syyllistyivät silmittömiin raakuuksiin siviiliväestöä kohtaan. Sotilaiden ampumissa luodeissa oli köyhdytettyä uraania [9], jonka vuoksi Irakissa on edelleen suuri määrä ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista syövistä, kehityshäiriöistä ja epämuodostumista. Alla järkyttäviä kuvia [10]Tom Lantosin ”saavutuksista” Irakissa:

irak1 [11] irak8 [12] irak11 [13] irak2 [14] irak3 [15] irak4 [16]   irak7 [17]  irak9 [18] irak10 [19]  irak12 [20] irak13 [21]

lantos2 [22]

Lantos huijasi Amerikan tappamaan irakilaisia lapsia, jotta juutalaisten ”holokausti” ei toistuisi…

HaKehila 1/2015. [23]

…Ja nyt Suomen hallitus ilmoittaa taistelevansa Lantosin järjestön rinnalla vainoa ja syrjintää vastaan.

Ulkoministeriön Solidarity Sabbath  –tiedotteessa [24]todetaan: ”Suomi on sitoutunut juutalaisvihan torjuntaan osana syrjinnän ja rasismin vastaista toimintaansa uskonnon ja mielipiteenvapauden toteutumiseksi.” Jos Suomi kerran vastustaa ”syrjintää ja rasismia”, miksi hallitus haaskasi alkuvuodesta 100 000 euroa veronmaksajien rahoja [25] juutalaisseurakunnalle, joka kutsui israelilaisen Mordechai Kedarin [26]Suomeen haukkumaan palestiinalaisia erittäin rasistisin sanankääntein?

Viime vuonna Kedar herätti kansainvälistä raivoa ehdottamalla, että palestiinalaissotilaiden omaiset voitaisiin raiskata, jotta vastarinta Israelia vastaan saataisiin loppumaan. Suomessa ollessaan Kedar vertasi arabeja Italian mafiaperheisiin ja totesi, että juutalaisten on hallittava Palestiinaa, koska palestiinalaiset itse ovat liian kehittymättömiä ylläpitämään kansallisvaltiota. Helsingin juutalaisen seurakunnan virallinen lehti HaKehila kutsui Kedaria ”korkeatasoiseksi pääpuhujaksi”. Rasistista palestiinalaisvastaista propagandaa tuetaan nyt meidän veronmaksajien rahoilla ja hallitus kehtaa yhä väittää kampanjoivansa syrjintää ja rasismia vastaan!

HaKehila 1/2015. [27]

HaKehila 1/2015.

Mikä meitä suomalaisia vaivaa suhteessamme Israeliin? Helsingin Sanomat julkaisi tänään artikkelin Timo Stewartin poliittisen historian väitöskirjasta Ja sana tuli valtioksi. Stewartin mukaan suomalaisten Israel-myönteisyyttä selittävät paitsi joidenkin herätysliikkeiden ja kirkon ulkopuolisten suuntausten opit myös mielikuva siitä, että Suomi ja Israel jakavat yhteisen kohtalon. Mikäli jälkimmäinen pitää paikkansa, on kulttuurimme vielä sivistymättömämpi kuin olisin luullut. Rinnastus on vastenmielinen.

”Molemmat nähtiin pieninä ja köyhinä raivaajakansoina, jotka puolustautuivat jumalatonta itäistä vihollista vastaan. Jopa maiden lipuissa oli samat sinivalkoiset värit,” Stewart toteaa Helsingin Sanomille. Helsingin Sanomat antaa ymmärtää, että ainakin Jumala yhdistää Israelia ja Suomea. Viime vuonna Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu julisti [28], että Talmudista tulee vielä juutalaisvaltion laki. Talmudissa hyväksytään lasten raiskaaminen [29] ja ei-juutalaisten murhaaminen [30]. Talmudissa kerrotaan, että Jeesus keitetään kiehuvassa ulosteessa [31] rangaistukseksi teoistaan. Väittääkö Stewart todella, että sama usko [32] yhdistää Suomea ja Israelia?

Juutalaisen Talmudin mukaan Jeesusta rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvissa ulosteissa. [33]

Juutalaisen Talmudin mukaan Jeesusta rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvissa ulosteissa.

Kuvottavaa on myös, että Helsingin Sanomissa Israelia verrataan talvi- ja jatkosodissa taistelleiden sukupolvien Suomeen. Suomalaiset puolustivat itse maataan, jonka Neuvostoliitto yritti valloittaa. Sen sijaan sionistit valloittivat Israelin YK:n ja liittoutuneiden siunauksella palestiinalaisilta ja toteuttivat satojentuhansien palestiinalaisten karkotuksen ja joukkomurhan. Suomalaiset rakensivat itse teollisen yhteiskunnan sotien jälkeen. Israelin koko infrastruktuuri sen sijaan rakennettiin Saksan ”holokaustikorvauksilla” sekä Amerikan veronmaksajilta kiristetyillä rahoilla. Yhdysvallat lahjoittaa juutalaisvaltiolle yli 8 miljoonaa dollaria ilmaista rahaa joka päivä [34], kun suomalaiset ovat puolestaan ansainneet elantonsa perinteisesti omalla työllään. World Jewish Congressin pitkäaikainen johtaja Nahum Goldman myönsi [35] 1976:

”Ilman saksalaisia korvausrahoja Israelissa olisi vain murto-osa sen nykyisestä infrastruktuurista. Kaikki Israelin junat ovat saksalaisia. Laivat ovat saksalaisia. Sähköverkko on saksalainen ja niin on myös suuri osa koko maamme teollisuudesta […] puhumattakaan rahoista, joita saksalaiset maksavat yksittäisille [toisen maailmansodan juutalaisille] selviytyjille.”

Suomen suhde Israeliin on siis sairas. Sairautta ylläpitävät suuret sanomalehdet [36], ulkoministeriön kaltaiset instituutiot ja merkittävä osa akateemisista ”tutkijoista”. Ilman heidän tukeaan maailman pahimman rikollisvaltion poliittinen pohja murenisi.

Paras esimerkki tilanteen vakavuudesta on se, että korkein oikeus tuomitsee [37]Magneettimedian Israel-vastaisesta kirjoittelusta samalla, kun ulkoministeriö liittoutuu sotarikollisen Tom Lantosin säätiön kanssa taistelemaan ”rasismia” vastaan. Elämme perverssissä maailmassa.

 

Arvi Pihkala