- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sillat palavat Suomesta Venäjälle

Presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri jatkavat likasanko politiikkaansa Venäjän suuntaan juutalaiseliitin kontrolloiman Yhdysvaltojen suoman “turvallisuuden” tunteen vahvistamana. 

Suomen poliittinen johto toimii sionistisen Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikan edistäjänä kotimaassaan ja Suomen turmioksi. 

Niinistö sanoi hiljattain, että Euroopan ja Venäjän suhteeseen tuli Aleksei Navalnyin tuomion [1] jälkeen syvä railo, joka vaikuttaa myös Suomen ja Venäjän suhteeseen.  

Niinistön mukaan Euroopan unionin ulkopoliittinen edustaja Josep Borrell tapaa Venäjän johtoa piakkoin. 

Niinistö toteaa, että toimeen on kuitenkin tultava, koska Suomella ja Venäjällä on yli 1 300 kilometriä yhteistä rajaa. 

Niinistö toivoo, että Venäjän viranomaiset pidättäytyvät väkivallasta mielenosoittajia kohtaan. 

Suomi vaatii edelleen sionistirikollisen Navalnyin vapauttamista. 

Suomella ei ole oikeutta puuttua Venäjän sisäisiin asioihin 

Miksi rikollista sionistia ja NATOn agenttia A. Navalnyitä pitää virallisen Suomen puolustella? 

Navalnyi tuomittiin heinäkuussa vuonna 2013 viiden vuoden vankeuteen kavalluksesta. Syytte oli seurausta siitä, että hän kavalsi 400 000 euroa kirovilaiselta metsäyhtiöltä. Tuomiota arvostelivat poliittiseksi ihmisoikeusjärjestöt, Britannia, Saksa, EU ja Yhdysvallat.1,2 Vuonna 2014 Navalnyi syylistyi jälleen petokseen ja joutui siitä oikeuteen, ja hänet tuomittiin kolmen sekä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Navalnyin veli Oleg Navalnyi tuomittiin samassa oikeudenkäynnissä ehdottomaan vankeuteen.3 Kun Navalnyi palasi Saksasta tammikuussa 2021, poliisi pidätti hänet. Navalnyi joutui oikeuteen ehdonalaisen tuomionsa ehtojen rikkomisesta.4 Lisäksi viranomaiset avasivat Navalnyita vastaan kaksi uutta rikostutkintaa. 

Navalnyitä syytetään toisen maailmansodan veteraanin kunnianloukkauksesta. Verkkolehti Meduzan [2] mukaan oikeuskäsittely on alkanut. Navalnyi on paikalla lasikopissa, ja myös hänen puolustusasianajajansa ovat paikalla. Lännen ihailema oppositiojohtaja on siis täysin rikollinen tyyppi. 

Meidän ei tarvitse luottaa nykyiseen Yhdistyneisiin Kansakuntiin nojautuessamme YK:n peruskirjaan, jonka pitäisi velvoittaa kunnioittamaan valtioiden suvereniteettia, jota Suomi ei nyt kunnioita, kun se on törkeällä tavalla puuttunut Venäjän oikeuslaitoksen toimiin Navalnyi-jutussa. 

Eihän Venäjän oikeuslaitoksen elimet ole rappeutuneet, että virallisen Suomen pitäisi sen toimiin puuttua, mutta kuinka on tilanne Suomen oikeuslaitoksissa? 

Miksi Suomen täytyy vaatia rikollisen Navalnyin vapauttamista?

Heti ensimmäiseksi on sanottava, että virallinen Suomi kuin myös muutkin läntisten valtioiden hallinnot, ovat rahoitusjärjestelmältään, taloudeltaan, politiikaltaan, kulttuuriltaan, yhteiskunnaltaan, koulutukseltaan ja “uskonnoltaan” täysin ytimiään myöten juutalaismafian [3] eli perkeleen [4] hallinnassa. Esimerkiksi Suomi ei ole vielä päivääkään ollut rahoitusjärjestelmältään ja uskonnoltaan itsenäinen. Nykyisin olemme negatiivisen globalisaatio ’orjia’ tai ’torppareita’. Tästä nykyisestä Suomen yhteiskunnallisen kulttuurillisen, moraalillisen ja taloudellisen selkärangan murtumisesta saamme välillisesti kiittää tietysti nykyistä maamme poliittisia vallanpitäjiä. 

[5]
Kansanpetturi ja sionistipresidentti Sauli Niinistö. Kuva: Nicklas Thegerström

Yllä oleva näin esitettiin selventämään nykyistä hämmentävää tilannetta, missä maamme politiikan huiput, presidentti sekä pääministeri ovat molemmat erikseen aivan ilman häveliäisyyttä takertuneet arvostelemaan Venäjän oikeuslaitoksen toimintaa.  

[6]
Kansanpetturi pääministeri Sanna Marin. Kuva: Claudio Bresciani/TT

Ennen muuta Suomessa poliittinen johto täyttää tunnollisesti pienimmätkin globaalin valtaeliitin pyynnöt ja käskyt, niin tottahan kotimainen mafiamme tässäkin Navalnyin tapauksessa kaikella tarmollaan osallistuu Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin likasanko kampanjaan Venäjää vastaan, minkä (kampanja) tarkoituksena on, ja on ollut, läntisen väestön ja Venäjän kansan vastakkainasettelu.  

Tämä vastakkainasettelu on tapahtunut osittain juutalaiseliitin toimesta, mitkä voimat [7] hallitsevat täysin Yhdysvaltoja, EU:ta (Walt, Stephen ja Mearsheime 2006; 2007. Ginsberg 1996) ja jopa Venäjää (Steinhauser 1994, Wilton 2000, Solženitsyn 1974 ja  2009). 

Tässä olikin vastaus tämän luvun kysymykseen eli Sauli Niinistö ja muu Suomen poliittinen kärki ovat globaalien pankkiirien ja kasvottomien ylikansallisten sijoitusyhtiöitten lakeijana Suomessa. Niinistö on toiminut, ja toimii USA-johtoisen NATOn agenttina maassamme, jonka jenkkiarmeija on jo miehittänyt repiäkseen entistä suurempaa kuilua Suomen ja Venäjän välille. Suomen poliittinen johto toimii sionistisen Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikan edistäjänä kotimaassaan ja Suomen turmioksi. 

Lisäksi virallisen Suomen tukeen sionistirikolliselle  Navalnyinille vaikuttaa tietenkin se, että Navalnyinillä on yhteydet [8] Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskiin, jolla on yhteydet juutalaisen George Sorosin Avoin Venäjä -säätiöön. 

Sitä vastoin Sauli Niinistö ei huomaa mitään epäoikeudenmukaisuutta terroristivaltioiden Yhdysvaltojen ja Israel “ihmisoikeuksissa”, jotka ovat suoranaisia murhakoneistoja, missä kiduttamistakaan  [9]ei ole unohdettu. Niinistö suorastaa nuoleskelee Israelin ja Yhdysvaltojen saappaita. 

Lopuksi 

Suomessa on täysin unohdettu maan geopoliittinen asema  pitkänä rajana itäisen naapurin kyljessä. NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Niinpä sotavoimat muodostuisivat jäsenvaltioiden puolustusvoimista, joiden käyttöön luovutus olisi jäsenvaltioiden päätettävissä. Yksikään NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä vähääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai, jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle. Silloin Suomessa kuoltaisiin viimeiseen “Nato-sotilaaseen” saakka. 

Suomessa on ilmeisesti vieläkin enemmistön kannatus valtamedian ja Brysselin villakoirien valheille. Tämä herättää todellakin kummeksumista, vaikka Eurooppa, Suomi mukaan luettuna, on Yhdysvaltojen protektoraatti eli puskurialue Venäjää vastaan. Suomen vallanpitäjien typerä ulkopolitiikka Venäjän suhteen palvelee vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikkana, jonka yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa. 

Markku Juutinen 

Lähtee 

  1. Helsingin Sanomat 19.7.2013, s. A 18 
  1. [10] Venäjän oppositiojohtaja Navalnyille viiden vuoden vankilatuomio Helsingin Sanomat. 18.7.2013. Helsingin Sanomat. Arkistoitu [11] 20.7.2013. Viitattu 18.7.2013. 
  1. Niemeläinen, Jussi & Hakala, Pekka: Venäläinen oppositiohahmo Navalnyi tuomittiin kavalluksesta Helsingin Sanomat. 30.12.2014. Arkistoitu [12] 30.12.2014. Viitattu 30.12.2014. 
  1. [13] Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin vangitsemisoikeudenkäynti alkoi Moskovan esikaupungin poliisiasemalla – Navalnyi: Tämä on korkein laittomuuden taso [14] Yle Uutiset. Viitattu 18.1.2021. 
  1. [15] Venäjä | Moskovassa lentokentällä kiinni otetun Aleksei Navalnyin vangitsemiskäynti alkoi yllättäen poliisiasemalla [16] Helsingin Sanomat. 17.1.2021. Viitattu 18.1.2021. 

John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby [17]   

Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.   

Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC  

Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry.   

Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. S 148.   

Solženitsyn, Aleksandr (1974). Vankileirien saaristo:(Arhipelag GULAG) 1918-1956 Tukholma: Wahlsröm & Widstrand.   

Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä.   

_ _ _ _  

https://yle.fi/uutiset/3-11767257 [1]

Meduza (2020). Второй за неделю суд над Навальным. На этот раз — о «клевете на ветерана» Суд допросил свидетелей обвинения. Следующее заседание — 12 февраля — Meduza [2] 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) [8] 

Jewish Power and Influence in U.S. and World Business and Finance – Radio Islam (islam-radio.net) [3] 

Juutalaisuuden opinkappaleet – Radio Islam (islam-radio.net) [4] 

The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) [7] 

Islam Radio: http://islam-radio.net/ [18]    

Kirjallisuutta ja tiedostoja  

https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ [19]

Kivilohkare, Benjamin (2020). Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin [20]. Saatavina: http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php [20]  

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla: https://www.magneettimedia.com/voitto-perkeleesta-kymmenen-kaskyn-avulla/ [21]