- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomennettuja videoita kulttuurimarxismista ja ”rasismista”

Suosittu Miten maailma toimii –Youtube-tili on suomentanut jälleen lisää tärkeitä videoita kulttuurimarxismista. Suomenkieliset tekstitykset saa päälle hammasratassymbolista.

Ensimmäinen video kertoo siitä, kuinka juutalainen rikollismiljardööri George Soros [1]käyttää kansainvälistä valtaansa hyväkseen ajaessaan kulttuurimarxismia ja avoimien rajojen politiikkaa.

Soros pyrkii manipuloimaan yhteiskunta jokaisesta suunnasta: hän painostaa poliitikkoja aloittamaan sotia, minkä jälkeen hän ohjaa sotien synnyttämät pakolaisvirrat länsimaihin.

Länsimaissa hän rahoittaa [2] ”monikulttuurisuutta” kannattavia järjestöjä sekä väkivaltaan syyllistyviä maahanmuuttajajengejä. Suojatakseen itsensä kritiikiltä hän manipuloi myös valtamediaa, jotta hän voisi ylläpitää ”hyväntekijän” imagoaan samalla, kun hänen arvostelijansa leimataan ”rasisteiksi”.

Toinen video on David Duken selvitys orjakaupan historiasta. Orjakauppaan liittyy useita kulttuurimarxistisia myyttejä. Valkoisia esimerkiksi syytetään usein Afrikan ongelmista orjakauppa- ja kolonialismiperinnön vuoksi.

Harva kuitenkaan tietää, että valkoiset olivat ensimmäinen kansa, joka kielsi orjakaupan moraaliin vedoten. Harva myöskään tietää, millainen oli juutalaisten [3] rooli mustien orjakaupassa.


 

Lue myös:

George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen? [4]
Video: Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia [5]
Soros: EU:n otettava velkaa, jotta monikulttuurisuus- ja liittovaltiohanke kukoistaisivat [6]
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa [7]