- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomennettuja videoita ”holokaustin” ja korko-orjuuden historiasta

Youtube-käyttäjä Miten Maailma Toimii on suomentanut lukuisia kansainvälisen valtapolitiikan historiallisia taustoja valottavia videoita. Tekstitykset voi asettaa hammasratassymbolista.

Eric Huntin [1] revisionistinen dokumentti Majdanekin kaasukammiomyytti tarkastelee kriittisesti valtavirtahistorian väitteitä siitä, että juutalaisia olisi toisen maailmansodan aikana surmattu Zyklon B –kaasulla.

Liittoutuneiden kovista yrityksistä huolimatta viranomaiset ja historioitsijat eivät koskaan löytäneet edes yhtä kaasulla surmatun ihmisen ruumista. Majdanekin kaasukammiomyytti –dokumentti osoittaa, kuinka hataralla pohjalla ”todisteet” juutalaisten kaasutuksista ja korkeasta kuolleisuudesta Majdanekin keskitysleirillä ovat.

Myös maailmalla suuren suosion saavuttanut Kaikki sodat ovat pankkirien sotia on käännetty nyt suomeksi. Filmi kertoo, kuinka yksityinen keskuspankkijärjestelmä on jo satojen vuosien aikana alistanut ”demokraattisesti” valittuja hallituksia Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Loputon rahanhimo on johtanut myös lukemattomiin täysin turhiin sotiin, joista eivät ole hyötyneet mitkään muut toimijat kuin suuret rahoituslaitokset. Magneettimedia on aiemmin kirjoittanut videosta tiivistelmän, joka on luettavissa täältä [2].

”Antakaa minulle oikeus painaa rahaa ja hallita pankkeja, niin en välitä siitä kuka lait säätää.” – Mayer Amschel Rothschild

 

Lue myös: Suomennettu video: Gaddafin Libya [3]