- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomennettu video: myytti Hitlerin Saksan ”rasismista”

Suosittu Miten maailma toimii –käyttäjä on suomentanut Youtube videoon, joka kertoo, kuinka Adolf Hitler todellisuudessa suhtautui muihin rotuihin.

Suomenkieliset tekstit voi asentaa hammasratassymbolista.

Hitlerin Saksa tunnusti toki merkittävät synnynnäiset erot eri ihmisryhmien välillä. Kansallissosialistien mukaan eroista huolimatta ketään ei saanut vainota tai sortaa syntyperän perusteella.

Jo ennen toista maailmansotaa kansainvälinen valemedia yritti tehdä kansallissosialistit naurunalaisiksi valehtelemalla vuoden 1936 Berliinin olympialaisten tapahtumista ja mustasta kilpajuoksija Jesse Owensista.

Valtamedia valehteli (ja valehtelee edelleen [1]), että Hitler oli raivoissaan Owensin olympialaismenestyksestä, koska ”natsien rotuopin mukaan valkoiset ovat kaikessa parempia kuin mustat”. Owens itse kuitenkin taisteli lopun elämänsä ajan valheita vastaan ja kertoi, että saksalaiset ja kansallissosialistinen johto suhtautuivat häneen aina ystävällisesti ja kunnioittavasti. Hän piti median Hitler-vastaisia kirjoituksia vastenmielisinä.

Videolla esitellään myös kuvia ja filmipätkiä muun muassa afrikkalaisista ja arabeista, jotka taistelivat Hitlerin joukkojen rinnalla toisessa maailmansodassa.

Kansallissosialistien mukaan jokaisella kansalla on oikeus tuntea ylpeyttä omasta rodustaan ja samalla varjella omaa verenperintöään.

Muiden kansojen kunnioittaminen ei kuitenkaan edellytä modernia pakkomonikulttuurisuuden politiikkaa, jossa kaikki kansat alistetaan kasvottomaksi ja juurettomaksi massaksi.

 

Lue myös: Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen [2]