"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

Suomennettu video: Mistä Hitlerin juutalaisasenteet johtuivat?

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Israel-vastaisuutta, eurooppalaisia pogromeja sekä esimerkiksi 1930-luvun juutalaisvastaista liikettä selitetään valtavirrassa usein syntipukkiteorialla.

Miten Maailma Toimii –Youtube-kanava on suomentanut yhden näkökannan. Suomenkieliset tekstit voi asentaa hammasratassymbolista.

Katso myös video rotukysymyksestä kansallissosialistien Saksassa:

 

Lähde:

MV-lehti

Lue myös:

Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen
Yle: Gestapon hirmuvalta Hitlerin Saksassa on myytti
Suomennettu video: myytti Hitlerin Saksan ”rasismista”

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Taisteluni kirjassaan Hitler kertoo kuinka juutalaiset parittajat houkuttelivat maaseudulta tyttöjä sisäköiksi ja lastenhoitajiksi,Todellisuus oli kuitenkin että kun tytöt saapuivat kaupunkiin ja juutalaiset bordellin omistajat raiskasivat joukolla tytön murtaaksen hänet niin se oli juutalaisten eräs oksettavimmista teoista,Tämä sama metodi jatkuu tänäkin päivänä slaavilaisten naisten kohdalla.

    (16)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*