”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Suomennettu video: Mistä Hitlerin juutalaisasenteet johtuivat?

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Israel-vastaisuutta, eurooppalaisia pogromeja sekä esimerkiksi 1930-luvun juutalaisvastaista liikettä selitetään valtavirrassa usein syntipukkiteorialla.

Miten Maailma Toimii –Youtube-kanava on suomentanut yhden näkökannan. Suomenkieliset tekstit voi asentaa hammasratassymbolista.

Katso myös video rotukysymyksestä kansallissosialistien Saksassa:

 

Lähde:

MV-lehti

Lue myös:

Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen
Yle: Gestapon hirmuvalta Hitlerin Saksassa on myytti
Suomennettu video: myytti Hitlerin Saksan ”rasismista”

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. Taisteluni kirjassaan Hitler kertoo kuinka juutalaiset parittajat houkuttelivat maaseudulta tyttöjä sisäköiksi ja lastenhoitajiksi,Todellisuus oli kuitenkin että kun tytöt saapuivat kaupunkiin ja juutalaiset bordellin omistajat raiskasivat joukolla tytön murtaaksen hänet niin se oli juutalaisten eräs oksettavimmista teoista,Tämä sama metodi jatkuu tänäkin päivänä slaavilaisten naisten kohdalla.

    (16)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*