”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Suomennettu video: Gaddafin Libya

4 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (4 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Youtube-käyttäjä Miten Maailma Toimii on suomentanut videon, joka kertoo Muammar Gaddafin vallankumouksellisesta poliittisesta järjestelmästä Libyassa.

Tekstitykset voi asentaa päälle hammasratassymbolista.

Vielä 1950-luvun alussa Libya oli maailman köyhin maa, mutta ennen Naton hyökkäystä ja Gaddafin murhaa se oli kartuttanut koko Afrikan korkeimman elintason päihittäen samalla muun muassa Venäjän ja Brasilian.

Videolla kerrotaan, kuinka Gaddafi kykeni rikastuttaman maan kansallistamalla pankkijärjestelmän, kieltämällä koronkiskonnan ja takaamalla tärkeiden palveluiden sekä maanviljelyn maksuttomuuden.

Koska Libyan malli uhkasi koronkiskontaan ja dollarin ylivaltaan perustuvaa kansainvälistä järjestelmää, usutti Yhdysvallat lopulta Naton murskaamaan Gaddafin. Mikäli kiinnostuit Libyan ainutlaatuisesta järjestelmästä, lue myös artikkelimme ”Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 1”, jossa kerromme, miksi länsi ei siedä oikeudenmukaista talouspolitiikkaa tekeviä valtioita.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. Raimo Kivioja

  Olen asunut sekä Irakissa että Libyassa. Molemmissa oli turvallista ulkomaalaisena liikkua kaikkialla. Irakissa asui useita uskonnollisia ryhmiä sulassa sovussa. Järjestelmää saattoi luonnehtia diktatuuriksi, mutta järjestys vallitsi eikä laajaa tyytymättömyyttä esiintynyt.

  Libyassa asuin kolme periodia, runsaat kolme vuotta yhteensä. Elämä oli letkeää, vaikka alkoholi olikin kiellettyä.

  Tunnen kiukkua USAn järjetöntä ristiretkeilyä vastaan, jonka seurauksena maat ovat raunioina ja älyttömien taistelujen tantereina. Ei tämä kaikki ole voinut olla taloudellisesti kannattavaa edes niille hulluille, jotka pommitukset käynnistivät. Pakolaisaallon syypäinä USAn liittoutumalla on ainakin 99 prosentin osuus. 1 % voi johtua jostakin muista syistä.

  NATO ei ole puolustusliitto. Hyökkäsiko Irak, Afganistan tai Libya jotain NATO-maata vastaan?

  Raimo Kivioj

  (25)(0)
 2. Gaddafin tappaminen ja maan ajaaminen sekasortoon oli täydellisesti amerikkalaisten juutalaisten ja Naton aikaansaannosta. Gaddafi uhkasi esimerkillään juutalaista pankkisektoria. Ja tällaista kumppania yritetään ajaa Suomeen kuin käärmettä piippuun. Natosta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää, ainoastaan rikastuttanut amerikkalaisia asetehtaita.

  (22)(0)
 3. http://mvlehti.net/2016/05/14/tyson-fury-siionistijuutalaiset-omistavat-kaikki-pankit-sanomalehdet-ja-televisioyhtiot/

  ”Hän syyttää suoraan juutalaisia ryhmänä, joka valvoo pankkeja ja mediaa. Hän väittää hallitusten tottelevan heitä, kuin lampaat.

  Furyn mukaan siionistijuutalaiset omistavat kaikki pankit, kaikki sanomalehdet ja kaikki televisioyhtiöt ja aivopesevät ihmisiä.”

  (14)(0)
  • Hän on irlantilaistaustainen. Siellä ei niin arvosteta Brittien hallitusta (irlantilaisten kansanmurha jne. itsenäisyysjuttuja) ja pankkisektoria..

   (5)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*