- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen poliisi tuhlaa lisää rahaa ”vihapuheen” vastaiseen toimintaan

Poliisihallitus tiedotti tänään [1], että se on aloittanut uuden ”viharikoksiin liittyvän koulutuksen” meidän veronmaksajien piikkiin. Tavoitteena on kouluttaa rikostentorjuntaan tottuneista viranomaisista ajatuspoliiseja, jotka keskittyvät lainkuuliaisten kansalaisten painostamiseen.

Poliisihallitus on alkanut kouluttaa ”viharikoskouluttajia”, jotka puolestaan kouluttavat paikallispoliiseja eri puolilla Suomea tunnistamaan esimerkiksi kansallismieliset toisinajattelijat.

Poliisin ajaturikoskurssin virallinen nimi on Viharikosten kohtaaminen ja tunnistaminen poliisin työssä. Ensimmäisen kerran kurssi järjestettiin viime vuonna. Poliittisen eliitin aiheuttama pakolaiskriisi on pakottanut poliisia reagoimaan kansan tyytymättömyyteen.

Viharikoskouluttajien koulutuskurssi järjestettiin ensimmäisen kerran puolestaan maaliskuussa, ja seuraava vastaava kurssi järjestetään heti perään huhtikuussa. Vaikka virkavalta on ottanut nyt uuden vaihteen silmään, ”poliisin osaamista näiden [ajatusrikosten] torjunnassa on kehitetty jo vuosia”.

Tiedotteessa painotettiin, että poliisihallinnossa ”on jo aiemmin ollut nollatoleranssi rasistiseen ja muuhun vihapuheeseen, viharikoksiin sekä väkivaltaisiin ääriliikkeisiin liittyen”.

Käytännössä ”nollatoleranssi” merkitsee esimerkiksi kansallismielisten yksityishenkilöiden ahdistelua [2] ja painostamista. ”Nollatoleranssilla” poliisi perustelee myös maahanmuuttajarikollisuuteen kohdistuvan sensuurin [3] ja toisaalta suomalaisen ”rasismiongelman” paisuttelun julkisuudessa.

Kuten Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltokanne [4] osoittaa, Poliisihallitus pitää ”vihapuheena” myös maahanmuuttokritiikkiä, joka ei ole laitonta tai valheellista. Poliisi onkin jo aiemmin ilmoittanut [5] painostavansa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita.

Poliisi sensuroi raiskauksia ja mustamaalaa naista suojellutta suomalaista

Hiljattain poliisi esimerkiksi jäi kiinni siitä, että se oli yrittänyt pimittää tietoa Laitilassa [6] suoritetusta monikulttuurisesta raiskauksesta. Poliisi sensuroi raiskausrikosta kuukausien ajan ja joutui lopulta tiedottamaan aiheesta vain paikallisten suomalaisten aktiivisuuden vuoksi.

Siinä missä maahanmuuttajaraiskaajat nauttivat poliisin suojelusta, kansallismieliset suomalaiset kokevat täysin päinvastaista kohtelua. Poliisi esimerkiksi ruokki maanantaina Helsingin Sanomien uutisankkaa [7] aggressiivisen maahantunkeutujan kaasutuksesta Rautatientorilla.

Koska kaasusumuttimen käytöstä epäilty mies on suomalainen, poliisi kertoi avoimesti tapahtumaan liittyvästä tutkinnasta lehdistölle, joka puolestaan alleviivasi epäillyn ”kantasuomalaisuutta”.

Poliisi yritti kummallisella julkisuuspelillään leimata tapauksen rasistiseksi viharikokseksi, vaikka myös kaasua saanutta maahantunkeutujaa epäillään naisen (!) pahoinpitelyn yrityksestä [8]. Paikalla olleiden suomalaisten mukaan sumutetta käytettiinkin itsepuolustustarkoitukseen, kun raukkamainen tunkeutuja yritti hyökätä suomalaisnaisen kimppuun.

Poliisi osoitti jälleen liittoutuneensa kulttuurimarxistisen valtamedian kanssa paisutellakseen suomalaisten kuvitteellista ”viharikollisuutta”. Toisaalta maahantunkeutujien suorittamat raiskaukset piilotetaan härskisti julkisuudelta.

Poliisihallitus tuhlaa nyt lisää veronmaksajien rahoja lainkuuliaisten kansalaisten vakoiluun samalla, kun todelliset rikolliset saavat jatkaa rauhassa raiskausten, huumausainerikosten ja korruption tehtailua.

 

Lue myös: Orwellilaisia poliisihankkeita Suomessa: pankkitilien urkintaa, kokoontumiskieltoja ja lainkuuliaisten vakoilua [9]