"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Suomen Pankin laittomat luotot

13 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (13 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Ylen uutisten mukaan Suomen Pankilla on jo miljardeja kriisimaiden velkapapereissa. ”Euroopan velkakriisin patoamisyritykset ovat tuoneet myös Suomen Pankin vastuulle miljardien eurojen sijoitusriskit. Kriisivaltioiden velkakirjoista lähes kolme miljardia euroa on Suomen Pankilla. Kahdessa kuukaudessa summa on yli kaksinkertaistunut.”

Euroopan keskuspankki EKP:n kanssa sovitulla tavalla kansalliset keskuspankit ovat tyynnytelleet rahoitusmarkkinoita ostamalla kriisimaiden velkapapereita markkina-arvioiden mukaan. Tavoitteeksi on ilmoitettu estää korkojen lähteminen hallitsemattomaan nousuun.

Ostetuista arvopapereista osuus on myös Suomen Pankissa. Kesän lopulla summa on yli kaksinkertaistunut ja oli syyskuun lopussa 2,8 miljardia euroa, kertoo Yle.

Suomen pankin rahapolitiikan osaston päällikön Tuomas Saarenheimon mukaan summan kasvulle ei ole ylärajaa.

Talousblogi Kaninkolo kiinnittää huomiota siihen, että Laki Suomen Pankista (27.3.1998/214)  6 § eli Julkisen rahoituksen kielto sanoo: ”Suomen Pankki ei saa antaa luottoa Euroopan unionin toimielimille tai laitoksille, Euroopan unionin jäsenvaltiolle, sen alueelliselle, paikalliselle tai muulle viranomaiselle taikka muulle julkisyhteisölle. Suomen Pankki ei myöskään saa merkitä 1 momentissa tarkoitettujen yhteisöjen liikkeeseen laskemia velkasitoumuksia.”

Eduskunta toivottavasti kiinnittää huomionsa Suomen Pankin lipsumiseen lain tieltä.

Lähteet:
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980214
http://yle.fi/uutiset/teemat/velkakriisi/2011/10/suomen_pankilla_jo_miljardeja_kriisimaiden_velkapapereissa_2933305.html
http://ebolakani.blogspot.com/2011/10/no-comment_10.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*