- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen Netflix alkaa levittää sionistista propagandafilmiä

Netflix alkaa tänä perjantaina levittää Suomessa sionistista propagandafilmiä, jonka teema on pelastusryhmäksi naamioitu terroristijärjestö nimeltä Syyrian siviilipuolustus (Syrian Civil Defence).

Dokumentin nimi on Valkoiset kypärät, joka on myös Syyrian siviilipuolustusjärjestön yleinen kutsumanimi. Valkoisista kypäristä on tullut oleellinen osa sionistien propagandasotaa Bashar al-Assadin hallitusta vastaan; Valkoiset kypärät on terrorismin ystävällinen julkisivu.

Netflix on ajoittanut elokuvan julkaisun viisaasti, sillä länsi- ja sionistimieliset ryhmät lobbaavat tällä hetkellä sen puolesta, että Valkoisille kypärille luovutettaisiin Nobelin rauhanpalkinto [1]. Aiemmin saman palkinnon ovat saaneet esimerkiksi sionistisotarikolliset Menachem Begin ja Henry Kissinger [2].

Monet kuitenkin vastustavat kiivaasti Valkoisten kypärien palkitsemista, sillä järjestöllä on tiiviit yhteydet ääri-islamistisiin terroristiryhmiin. Valkoisten kypärien jäsenet ovat myös henkilökohtaisesti osallistuneet terroristisiin murhiin [3], joiden uhreja ovat Assadin hallitusta tukevat syyrialaiset ja ääri-islamistien vihaamat siviilit.

Valkoiset kypärät saivat kesällä paljon julkisuutta, kun ryhmän väitettiin pelastaneen [4] ikoniksi muodostuneen 5-vuotiaan Omran Daqneeshin pommitetun Aleppon raunioista.

Itsenäiset mediat selvittivät kuitenkin pian, että samat ääri-islamistit [5], jotka ottivat länsimaisen lehdistön edessä kunnian Daqneeshin pelastamisesta, syyllistyivät vain hieman aiemmin Abdullah Issa –nimisen pienen pojan julkiseen mestaamiseen.

Tapauksessa kiteytyi koko Valkoisten kypärien toimintaperiaate: Valkoiset kypärät tarjoavat propagandamateriaalia, jolla lännen valtavirtainen valemedia valkopesee Israelin ja Yhdysvaltojen tukemien ääri-islamistien [6] sotarikokset.

Valkoiset kypärät on ulkomaiden rahoittama al-Qaidan propagandaelin

Syyrian solidaarisuusliike julkaisi hiljattain vetoomuksen [7], jonka mukaan Valkoiset kypärät eivät ansaitse Nobelin rauhanpalkintoa:

”[Nobelin myöntäminen Valkoisille kypärille] merkitsisi sitä, että syyrialaisten kärsimys tulisi jatkumaan entistä pidempään. Yhdysvallat ja Britannia käyttävät Valkoisia kypäriä ulkopoliittisena työkalunaan Assadin hallinnon syrjäyttämiseksi.”

Valkoiset kypärät ovat saaneet yli 40 miljoonan dollarin rahoituksen Yhdysvalloilta ja Britannialta, vaikka järjestö väittää propagandassaan olevansa ’tiukasti puolueeton’ ryhmä, joka ’ei hyväksy lahjoituksia hallituksilta, yhtiöiltä tai keneltäkään muulta, joka on suoraan sotkeutunut Syyrian konfliktiin’.”

”Valkoiset kypärät väittävät olevansa ’aseistautumattomia ja neutraaleja’, vaikka järjestö toimii vain Isisin ja al-Qaidan miehittämillä alueilla. He kantavat aseita. Julkisuuteen vuotaneissa videoissa ja valokuvissa Valkoiset kypärät avustavat al-Nusran rintamaa eli al-Qaidaa, joka on syyrialaisia kansalaisia murhaava joukko ulkomaalaisia palkkatappajia.”

Valkoiset kypärät ovat avustaneet al-Nusraa/al-Qaidaa siviilien teloituksissa Aleppossa [katso tämän artikkelin ensimmäinen video].”

”Valkoiset kypärät ovat tärkeä Syyrian hallituksen ja puolustusvoimien vastaisen propagandan lähde. He vaativat lentokieltoaluetta Syyriaan. Tämä merkitsisi sitä, että Syyria kokisi Libyan kohtalon [8].

”Valkoisten kypärien johtaja Raed Saleh on hiljattain käännytetty pois Yhdysvalloista […] Amerikan ulkoministeriön mukaan syy tähän on se, että Salehilla on mahdollisesti yhteyksiä ’äärijärjestöihin’. Kummallista kyllä, Valkoisia kypäriä ei ole luokiteltu terroristijärjestöksi, vaikka sen johtajalla ja yhteyshenkilöllä on terroristiyhteyksiä.”

MintPress News [9] tiivisti Valkoisten kypärien olemuksen: ”Valkoiset kypärät on kokonaan länsimaisten hallitusten, kansalaisjärjestöjen sekä tiedustelupalveluiden rahoittama, markkinoima ja johtama. Se auttaa terroristeja tuhoamaan Syyrian sekulaarin hallituksen.”

 

Lue myös: Suomi kouluttanut terroristeja hyökkäämään Iraniin [10]