- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen Kuvalehti: Jimi Karttunen karkasi sairaalasta!

Suomen Kuvalehti (SK) julkaisi jo ennen tämän päivän oikeudenkäyntiä tietoja huumeriippuvaisen Jimi Karttusen kuolintapaukseen [1] liittyvästä rikostutkinnasta. Magneettimedia julkaiseen Kansallisen Vastarinnan artikkelin aiheesta sellaisenaan.

Kuten olemme uutisoineet, Jimi Karttusella oli pitkä huumeidentäyteinen rikoshistoria [2]. SK:n tuoreimman numeron artikkelissa ”Uusnatsi Jesse Torniainen potkaisi, Jimi Karttunen kuoli – Mitä tapahtui sitä ennen ja sen jälkeen?” valtamedia myönsi ensimmäistä kertaa, että Karttusella oli erittäin raju huumeriippuvuus.

SK:n mukaan Karttunen ei tahtonut jäädä sairaalaan saamaan asianmukaista hoitoa vaan päätti paeta sieltä:

”Karttusen vointi oli kohtuullinen. Hän oli toipumassa saamastaan vammasta. Puolenpäivän aikaan torstaina Karttunen päätti lähteä sairaalasta. Hän unohti sinne tavaroitaan, palasi sitten hakemaan niitä.

Sairaalassa sanottiin, ettei olisi viisasta lähteä vielä. Mutta Karttunen ei jäänyt. Vuorokautta myöhemmin hän soitti hätäkeskukseen. Hän oli kotonaan Pohjois-Haagassa. Olo oli huono.

Isä kertoi poikansa kuolemasta Facebookissa ja julkaisi kuvan.”

”Isä antoi haastatteluja. Hän sanoi, että Karttunen oli ollut kansainvälinen, rauhaa rakastava nuori mies. Herkkä ja ihmisläheinen. Hän oli kirjoitellut runoja ja asunut välillä ulkomailla.

Näissä jutuissa eivät näkyneet pojan ongelmat.”

Tämä herättääkin kysymyksiä, olisiko Karttunen elossa, jos hän ei olisi kieltäytynyt hoidosta. Entä voidaanko Torniaista syyttää tapauksesta, jossa potilas ei ollut itsekään sitoutunut asianmukaiseen hoitoon?

Torniainen kommentoi artikkelia Kansalliselle Vastarinnalle tänään: ”Toimittajalla on selkeästi ollut esitutkintapöytäkirjat käsissään juttua tehdessä.” Kansallinen Vastarinta seuraa tänään [3] Torniaisen oikeudenkäyntiä!

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [8].