- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen kansallismielinen radio-ohjelma ennusti Orlandon ammuskelun?

Suomalainen kansallismielinen Riimuradio julkaisi vain tunteja ennen Orlandon homobaariammuskelua satiirisen kuunnelman Valkoinen Salama ja sateenkaarimurha.

Kuunnelma on mustan huumorin sävyttämä kertomus yhteiskunnasta, joka pyrkii yhdistämään homoseksuaalisen irstailun ja maahanmuuttajien jyrkän islamismin yhdeksi ”moniarvoiseksi” globalistikulttuuriksi. Kuten arvata saattaa, kaikki ei kuitenkaan mene kuin Strömsössä.

Hieman sateenkaarimurhasta kertoneen kuunnelman julkaisun jälkeen maailmalla levisi uutinen Yhdysvalloissa sattuneesta ammuskelusta. Virallisen tarinan mukaan muslimimaahanmuuttaja päätti rangaista amerikkalaista homobaaria syntisestä kulttuuristaan.

Kulttuurimarxistien reaktiot ammuskeluun ovat noudatelleet satiirissa ennustettua kaavaa. Hallitsemattoman maahanmuuton sijaan ammuskelusta syytetään ”vihaajia” (joka on kattokäsite kaikille järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavista valkoisista aina kiihkoislamisteihin) sekä aseiden yksityisomistusta.

Suomessa erityisesti Helsingin Sanomat on käyttänyt ammuskelua keppihevosenaan ajaakseen aselakien tiukentamista kaikissa länsimaissa (1 [1], 2 [2]).

Vapaata maahanmuuttoa kannattavat valtavirtaiset valemediat eivät kuitenkaan koskaan muistuta aseita koskevissa artikkeleissaan, että jos esimerkiksi kaikki New Yorkin ei-valkoiset korvattaisiin valkoisilla [3], murhatilastot putoaisivat 91 prosenttia ja ammuskelu vähenisi 97 prosenttia.

Amerikanjuutalaisten mielipidevaikuttajien reaktiot eivät yllättäneet Magneettimedian toimitusta. [4]

Amerikanjuutalaisten mielipidevaikuttajien reaktiot eivät yllättäneet Magneettimedian toimitusta.

 

Lue myös:

Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on [5]
Magnus Hirschfeld ja homoliike [6]