- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen juutalaislehti: ”Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia”

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehden [1] tuoreimmassa numerossa epäillään, etteivät Hollywoodin tähtinäyttelijät ole koskaan kuulleet ”holokaustista [2]”. Leif Furmanin kirjoittama artikkeli hyökkää Penélope Cruzia ja Javier Bardemia [3]vastaan.

”Kansanmurhako?”-artikkelissaan Furman kertoo olevansa pöyristynyt siitä, että Hollywood-tähdet Cruz ja Bardem [4] kutsuivat 600 pikkulapsen ja 260 naisen [5]teurastusta Gazassa ”kansanmurhaksi”. Furman pohtii, ovatko Israelin sotarikoksia kritisoivat espanjalaisnäyttelijät mahdollisesti ”kuuliaisia Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin käskyläisiä”. Furman kysyy: ”Ovatko Cruz ja Bardem koskaan kuulleetkaan juutalaisten holokaustista?”

Artikkelin edetessä Furmanin raivo yltyy ja hänestä paljastuu Suomen kärkevintä sionistia Gideon Bolotowskyakin [6] kovempi radikaali. Bolotowskyn mukaan ”Israelin arvostelu näyttää olevan taitolaji, jonka kovin harva hallitsee sortumatta samalla antisemitismiin.” Furman sen sijaan jyrähtää: ”He [Cruz ja Bardem], niin kuin kaikki muutkin anti-israelilaiset ovat pohjimmiltaan antisemiittejä, mutta eivät uskalla sanoa sitä rehellisesti.” Artikkeli vain paranee Furmanin vahvistaessa esimerkiksi Magneettimedian kirjoitukset juutalaisten vallasta länsimaisessa viihdeteollisuudessa: ”Töitä heille [Cruzille ja Bardemille] ei varmaankaan enää löytyisi juutalaisten hallitsemassa USA:n elokuvabisneksessä.”

"Antisemitismi" nostaa päätään Hollywoodissa. [7]

”Antisemitismi” nostaa päätään Hollywoodissa.

Cruz ja Bardem todellakin joutuivat julkisen lokaamiskampanjan kohteiksi lausuntojensa jälkeen. Heidän tapaustaan käsiteltiin myös puolustuksen puheenvuorossa [8]Magneettimedian hovioikeudenkäynnissä [9] lyhyesti:

Sionistien mediavallasta on jo kauan käyty Yhdysvalloissa kiivasta keskustelua. Näyttelijät ja mediavaikuttajat, kuten Penelope Cruz, Javier Bardem, Oliver Stone, Mel Gibson, Rick Sanchez ja Gary Oldman ovat joutuneet suuriin vaikeuksiin puhuessaan julkisesti Israelin sotarikoksista ja juutalaisten mediavallasta. Toisaalta juutalaiset itse ovat puhuneet avoimesti mediavallastaan. Heihin kuuluvat esimerkiksi Mondoweissin Philip Weiss, The Times of Israelin Manny Friedman ja Los Angeles Timesin Joel Stein. Juutalainen The Tablet – lehti uutisoi 27.3.2014, että ’kiinalaiset uskovat juutalaisten hallitsevan Yhdysvaltoja’. Lehden mukaan tunnettu kiinalainen liikemies ja filantrooppi Chen Guangbiao totesi juutalaisten kontrolloivan amerikkalaista mediaa.

On merkillistä, että Magneettimedia sai tuomion todetessaan, että sionisteilla (ei ”juutalaisilla”) on paljon valtaa [10]Yhdysvalloissa. Furman sen sijaan toteaa suoraan, että juutalaiset hallitsevat esimerkiksi Hollywoodin elokuvabisnestä ja käyttävät valtaansa hyväksi ajaessaan Israelin etua. Tulemmeko näkemään Leif Furmanin raastuvassa syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

 

Lähde: HaKehila 3/2014