- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

Poliisiammattikorkeakoulun mukaan Suomessa suoritettiin viime vuonna maamme historian ensimmäinen rasistinen murha. Mediaseksikäs aihe on kuitenkin pysynyt pimennossa, sillä henkirikoksen uhri on valkoinen suomalainen!

Yle julkaisi aiheesta tänään häveliään pikku-uutisen [1], jonka otsikosta ei lainkaan selvinnyt, että rikos tehtiin kantaväestöä vastaan. Yle kirjoittaa:

”Kyseessä on Vaasan ydinkeskustassa Hovioikeudenpuistikolla viime vuoden lokakuussa tapahtunut puukotus. Tuolloin 16-vuotias poika puukotti 60-vuotiasta miestä kaulaan.

Poliisiammattikorkeakoulun tiedotteen mukaan murhan epäilty tekijä kuului etniseen vähemmistöön ja uhri kantaväestöön.

Poliisihallituksen poliisitarkastajan Pia Holmin mukaan jutun esitutkinnassa on tullut esiin, että epäilty on esittänyt erilaisia uhkauksia ja käyttänyt väkivaltaa sivullisia kohtaan. Uhkauksia hän on esittänyt muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Yhtenä motiivina epäillään olevan hänen vihansa valtaväestöä kohtaan, poliisitarkastaja Pia Holm sanoo.”

Aiheesta tuskin tullaan uutisoimaan jatkossakaan laajasti, sillä esimerkiksi Punainen Risti on tänä vuonna lobannut [2] ahkerasti väitettä, että vain valkoinen kantaväestö voi syyllistyä rasistisiin tekoihin. Helsingin Sanomien kaltaiset tiedotusvälineet ovat peesanneet innokkaasti SPR:n uutta rasismimääritelmää.

Vaasan murhaoikeudenkäynti saatiin päätökseen jo huhtikuussa, mutta oikeus ei ole vieläkään julkistanut tuomiotaan. Syyttäjä vaatii suomalaismiehen surmanneelle Rainer Koivistolle 12 vuoden vankeustuomiota.

MTV3 valehteli [3] hieman puukotuksen jälkeen, että murhaaja olisi valinnut uhrinsa ”ilmeisesti sattumalta”. Helsingin Sanomat kertoi viikonloppuna vastaavan valheen [4] Ruotsin Ikea-murhaajasta, vaikka tämä oli kertonut selvin sanoin oikeuspsykiatrisessa tutkimuksessa, että tämä oli valinnut uhrinsa ruotsalaisen syntyperän perusteella.

 

Lue myös: Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa [5]