- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomen entinen ulkoministeri vaatii kansanäänestystä EU-jäsenyydestä

Valtaa pitävät puolueet liittivät valheiden, salailun ja vääristellyn propagandan avulla Suomen 19 vuotta sitten Euroopan unioniin. Tapahtui kansallinen onnettomuus, suurin maailmansodan jälkeen. Menetimme Eu:n jäsenenä itsenäisyytemme ja itsemääräämisoikeutemme.

Itsenäisyys on paljon enemmän kuin juhlapuheiden korusana. Kuluneet vuodet ovat jo sen osoittaneet. Itsenäisyys merkitsee mahdollisuutta hyödyntää suomalaisten työn, luovuuden ja säästäväisyyden tulokset Suomen ja suomalaisten hyväksi.

Se merkitsee oikeutta hallita omia luonnonvarojamme ja omalla työllämme koottuja pääomia, oikeutta pitää oma raha ja määrätä sen kansainvälisestä vaihtoarvosta. Itsenäisyys merkitsee oikeutta vastata omasta taloudestamme ja kieltäytyä maksamasta velkoja, joita muut kansat ovat omalla taloudenpidollaan keränneet.

Itsenäisyys merkitsee oikeutta määrätä omasta lainsäädännöstämme, omista elämisen säännöistämme, omasta elintarvikehuollostamme, omasta turvallisuudestamme.

Se merkitsee, että suomalaiset voivat ylläpitää ja kehittää omaa maataan yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden merkeissä kaikkien suomalaisten kansankodiksi, huolehtien myös avuttomista, sairaista ja jalkoihin jääneistä kanssaihmisistämme.

Demokratiassa vain pieni voi olla kaunista. Suomi on riittävän suuri selviytyäkseen itsenäisenä maana muiden itsenäisten maiden joukossa, ja riittävän pieni antaakseen kansalaisilleen todelliset kansanvallan harjoittamismahdollisuudet. Viidensadan miljoonan hirviövaltiossa ei ole tilaa demokratialle.

Suomea ei saa sulattaa yhden prosentin ainesosaksi suurten maiden, suurten pääomien ja jättiläismäisen virkavallan hallitsemaan ahneeseen suurvaltaan. Tämä maa on suomalaisten maa.

Euroopan unioni yrittää anastaa yksinoikeuden Eurooppa- sanaan. Mutta Eurooppa on EU:n vallanpitäjistä riippumatta isänmaiden Eurooppa, maantieteellinen käsite, kaikkien eurooppalaisten koti ja Euroopan kaikkien kansojen kulttuuriperintö.

Me suomalaiset olemme olleet eurooppalaisia kaksi vuosituhatta ja tulemme edelleen olemaan, EU:lta lupaa kysymättä. Me suomalaiset haluamme kaupan ja kilpailun vapautta Euroopassa, ihmisten vapaata liikkumisoikeutta, nuorten mahdollisuutta saada oppia eri maissa ja erilaisista kulttuureista.

Kaikki tämä on saatavissa itsenäisyydestä luopumatta Euroopan Talousalueen jäsenenä. Norjan ja Sveitsin valitsema tie on myös meidän tiemme.

Liity mukaan vaatimaan kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä EU:ssa! Nyt on kysymys Suomen itsenäisyydestä ja meidän kaikkien tulevaisuudesta.

 

keijoKorhonen

Keijo Korhonen

Kirjoittaja on fil.tohtori, joka on toiminut mm. Suomen historian professorina ja ulkoministerinä

 

Allekirjoita vaatimus EU-kansanäänestyksestä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11  [1]

Lisätietoa kansalaisaloitteesta: www.aanestyseusta.fi/ [2]