- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suomalainen media on alapuolella kaiken arvostelun

Suomalaisen median toimintaa voisi verrata rikostutkijaan, joka tehtailee itse rikoksia. Ja sen päälle tutkii ne omat rikoksensa itse.

Miten sitten tehdään “tutkivaa journalismia”?

Tarvitaanko siihen vuosia Tampereen Yliopiston Tiedotusopin laitoksen vasemmistolaista aivopesua? Ei tarvita. Minä käytin seuraavan “jutun” tekemiseen ja kirjoittamiseen viisi minuuttia.

Mikael Jungner pohti taannoisessa Facebook-päivityksessään ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden merkitystä Suomelle.

Lehdissä uutisoitiin, että Suomessa työskentelee vajaat 150 000 ulkomaalaistaustaista työntekijää – noin 5 prosenttia työvoimasta.

Lähde: The Local. [1]

Lähde: The Local [2].

Bussit eivät kulkisi ilman heitä. No, eivät ainakaan ne Tornion ja Haaparannan bussit.

Joo. On meillä paljonkin mm. raksamiehiä Virosta, rakentamassa (suurelta osin) lukutaidottomille irakilaisille, afgaaneille ja somaleille veronmaksajien kustantamia asuntoja.

Eli juuri niitä asuntoja, mistä mm. AY-mafia repii ne verottomat osingot (taas) veronmaksajien selkänahasta.

Miten tällainen hyödyttää kansantaloutta?

No ei mitenkään, mutta nythän vietetäänkin sellaista kulutusjuhlaa, jossa velat muuttuvat saataviksi. Vanha ja kulunut vitsi on ihan oikeasti muuttunut Suomessa todeksi.

Jungner ja Vartiainen perustelevat Ruotsin paremmassa kunnossa olevaa taloutta maahanmuuttajilla.

Ikävä fakta on kuitenkin se, että Ruotsiin viime vuonna saapuneista 163 000:sta siirtolaisesta on nyt töissä alle 500.

Alle viisisataa! Oletteko nähneet tästä yhtään juttua Suomen mediassa?

Miten on mahdollista, että Mikael ja Juhana vertaavat työperäistä, Eurooppalaista maahanmuuttoa kehitysmaalaisiin, joista tilastojen valossa 80-85 prosenttia tulee jäämään lopullisesti tulonsiirtojen saajiksi?

Nämä sekoittavat asiat typeryyttään tai sitten jonkun ulkopuolisen agendan käskystä. Jungnerin ja Vartiaisen jutut ovat täysin absurdeja.

Sama, kun väittäisi että kuu on tehty juustosta. Tai että Petteri Orpo on Suomen seksikkäin mies.

Käyttäkää omia aivojanne ja miettikää, miksi yksikään toimittaja ei koskaan tee ylläolevan kaltaista nopean ylimalkaista (mutta kuitenkin faktaa sisältävää) juttua, vaikka siihen ei tarvittaisi kuin pari harmaata aivosolua ja muutama Googlen klikkaus.

Ja nämä liittoutuivat taannoin yhteen “laadukkaan journalismin puolesta”, edesauttaakseen lainsäädännön avulla heille epämiellyttävien juttujen ennakkosensuuria.

Itse en lainkaan ihmettele, että lähes kaikki Suomen mediatalot ovat isoissa taloudellisissa vaikeuksissa. MTV3 käytännössä konkassa.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä [3].