- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Suojelupoliisi voi pelotella työnantajaasi ensi kesästä lähtien

Talouselämä uutisoi [1], että Suomen poliittinen poliisi Supo saa uusia valtuuksia kansalaisten ahdisteluun. Tulevaisuudessa politisoituneen poliisin silmätikuksi joutuneiden asema työmarkkinoilla kurjistuu entisestään.

Suojelupoliisi aloittaa ensi kesänä turvallisuusselvityksen saaneiden työntekijöiden ”nuhteettomuusseurannan”, jonka yhteydessä se voi ahdistella työnantajia silloinkin, kun näiden alaiset eivät ole saaneet tuomiota mistään rikoksesta.

Työnantajien pelottelun perusteeksi riittää pelkkä rikosepäily. Suomen poliisi ilmoitti jo muutama kuukausi sitten [2], että se alkaa ahdistella maahanmuuttokriittisiä toisinajattelijoita, vaikka näiden ei epäiltäisi syyllistyneen tekoihin, joista seuraisi rikostuomio.

Toisin sanoen Suomen poliisi hivuttaa poliittisin perustein yhä suuremman osan kansalaisista ”potentiaalisten rikollisten” kategoriaan. ”Ilmoituksen tekemiseen riittää, että poliisi on aloittanut esitutkinnan,” Etelä-Suomen Sanomat [3] (ESS) kirjoittaa.

Esimerkiksi maahanmuuttokriittiseen ”väärinajatteluun [4]” syyllistyneiden ”potentiaalisten rikollisten” elämää voidaan uudessa järjestelmässä hankaloittaa merkittävästi pelottelemalla näiden työnantajia ja järjestämällä näille lopulta potkut.

Suojelupoliisi ja puolustusvoimien esikunta voivat tehdä ”turvallisuusselvityksen” myös kokonaisesta yrityksestä. Suojelupoliisi voi ilmoittaa työntekijän ”turvallisuusselvityksestä” silloinkin, kun työnantaja ei edes tahtoisi kuulla siitä, ESS painottaa.

cyberespiona [5]

Kuten monet Magneettimedian lukijat tietävät, on Supo jo vuosien ajan epävirallisesti painostanut toisinajattelijoiden työnantajia. Uusi käytäntö tekee ahdistelusta kuitenkin paljon tehokkaampaa ja järjestelmällisempää.

Uhkakuvat ovat suuria, sillä EU määritteli tässä kuussa [6] kaiken ”taloudellisia ja sosiaalisia rakenteita horjuttavan” toiminnan potentiaaliseksi ”terrorismiksi”. Direktiiviä voi tulkita erittäin laajasti ja sitä voidaan käyttää hallitusta laillisin keinoin kritisoivia kansalaisia vastaan.

Suojelupoliisin poliittiset intohimot eivät ole salaisuus. Supo on esimerkiksi vaatinut [7] hiljattain kansallissosialistisen toiminnan kieltämistä Suomessa.

Maaliskuussa Supo vaati [8], että uutisia maahanmuuttajarikollisuudesta tulisi sensuroida, jotta ”rasismi” eli maahanmuuttokriittisyys ei saisi lisää kannatusta.

 

Lue myös:

KV: Suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun [9]
Poliisihallitus: kansallissosialismi kiellettävä, huumejengit saavat jäädä [10]
SSS-hallitus käynnistänyt kolme lakihanketta suomalaisten tietoturvan tuhoamiseksi [11]
Eliitti värvännyt armeijoita ”rasisminvastaiseen” taisteluun [12]
Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin [13]