- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

SPR ottaa rajusti kantaa pakkomonikulttuurisuuden puolesta

Suomen Punainen Risti on ollut jo vuosikymmenten ajan lisääntyvän maahanmuuton ja pakkomonikulttuurisuuden puolestapuhujia. Alati röyhkeämpi politikointi voi kuitenkin kostautua.

Maaliskuussa ”rasisminvastaisella viikolla [1]” muistutimme lukijoita, että SPR käyttää ”rasismin” vastustamista poliittisena keppihevosenaan pakkomonikulttuurisuuden edistämiseksi. SPR:n järjestämissä tilaisuuksissa suomalaisnuorille esiintyi mustia rodunsekoituksesta laulavia rap-artisteja. Lisäksi SPR esitti viikon aikana poliittisia vaatimuksia esimerkiksi maahanmuuttajamäärän kasvattamiseksi Suomessa perheenyhdistämiskäytännön kautta.

Magneettimedian kohua synnyttäneessä huhtikuisessa paperilehdessä [2] julkaisimme puolestaan MV-lehden artikkelin ”RAY ilmoitti lopettavansa sokeiden tukemisen – ja samaan aikaan muualla….??!! [3]”. Uutisessa todettiin, että Raha-automaattiyhdistys Suomessa lopetti näkövammaisten auttamisen, mutta syytää päätähuimaavia rahasummia – usein satojatuhansia euroja – kymmeniin ja taas kymmeniin pakkomonikulttuurisuutta edistäviin hankkeisiin.

AK_lapset_multikulti [4]

RAY:n rahoittama ja SPR:n tukema Ei rasismille! –hanke on kahden läpimädän järjestön äpärälapsi, joka tekee kylmää kulttuurimarxilaista politiikkaa naamioiden sen yleisinhimilliseksi hyväntekeväisyydeksi. Ei rasismille! –kampanjan kotisivuilla kirjoitetaan: ”Punaisen Ristin hallinnoima valtakunnallinen Ei rasismille! –hanke tekee rasisminvastaista työtä. Hanke on monivuotinen ja sitä rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.” RAY on myöntänyt vuosittain Ei rasismille! –kampanjalle satojentuhansien eurojen tukia. Tänä vuonna kampanjaa rahoitettiin 320 000 eurolla.

Kun maahanmuuttopolitiikkaa aletaan kutsua ihmisoikeustyöksi, tehdään sen arvostelusta mahdollisimman hankalaa ja moraalisesti leimaavaa: Kukapa tahtoisi vastustaa ihmisoikeuksia? Kuka haluaisi leimautua ulkomaalaisvihaajaksi tai edes Punaisen Ristin vastustajaksi? SPR, RAY ja Ei rasismille –hanke väittävät, että suomalaisilla on kaksi vaihtoehtoa: täydellinen monikulttuurisuus (joka merkitsee suomalaisen kansan ja kulttuurin kuolemaa) tai rasistinen barbaria, jossa maahanmuuttajat ovat vapaata riistaa muukalaisvihan riivaamalle kantaväestölle.

SPR Ei rasismille [5]

Kuun vaihteessa Ei rasismille! –ryhmä päätti astua viimein ulos poliittisesta kaapistaan. Ryhmän Facebook-sivuilla julkaistiin äärivasemmistolaisen suomalaisen kirjoittama blogiteksti, jossa muun muassa todetaan: ”Enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni: varteenotettavat suomalaiset puolueet miettivät tosissaan, millä tavalla tekisivät hallitusyhteistyötä rasistipuolueen kanssa.”

Tekstissä puhutaan tietysti perussuomalaisista, joka oli eduskuntavaalien toinen voittajapuolue. Toisin sanoen SPR sylkee merkittävän suomalaisen äänestäjäjoukon demokraattisen valinnan päälle. SPR:n kannanotto merkitsee, ettei järjestön väki kunnioita rationaalista maahanmuuttopolitiikkaa silloinkaan, kun sille on demokraattista tilausta. SPR:n mielestä maahanmuuttopolitiikkaa kiristävät puolueet eivät ole ”varteenotettavia” vaan ”rasistisia”.

Punaisen Ristin periaateohjelmassa [6]lukee: ”Voidakseen nauttia kaikkien osapuolten luottamusta ja auttaa kaikkia uhreja Punainen Risti pidättäytyy kannanotoista vihollisuuksien yhteydessä eikä milloinkaan sekaannu poliittisiin, aatteellisiin, uskonnollisiin tai kansallisiin ristiriitoihin.” Ei rasismille! –hanke osoittaa SPR:n valehtelevan. SPR:lle ”rasismi” on kiertoilmaisu kaikelle väestöpolitiikalle, joka ei ole järjestön johdon mieleen. Odotettavissa on, että vastaisuudessa ”rasisminvastaiset viikot” suomalaisissa kouluissa tulevat sisältämään entistä karkeampaa poliittista propagandaa.

 

Lue myös:

Valkoisten kansanmurhan juuret [7]
Tarvitsemme valkoisia valtioita [8]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [9]
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [10]