"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Snowden: Mossad ja USA kouluttivat ISIL-johtajan

7 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

NSA-tietovuotaja Edward Snowden on paljastanut, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad koulutti yhdessä Yhdysvaltojen ja brittien kanssa ISIL:n (nykyään pelkkä IS) johtajan Abu Bakr al-Baghdadin.

Julkista keskustelua Yhdysvaltojen ja Israelin suhteesta tämän hetken väkivaltaisimpaan terroristijärjestöön on käyty jo kauan. Valkoinen talo ei kuitenkaan ole juuri halunnut kommentoida asiaa. Snowdenin mukaan Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta ja juutalaisvaltio päättivät antaa tukensa IS-ryhmälle operaatiossa, jonka nimeksi tuli Ampiaispesä (Hornet’s Nest).

Operaation tavoitteena oli koota mahdollisimman suuri osa Lähi-idän ”terroristeista” yhdeksi islamistiseksi järjestöksi, joka kävisi sotaa muita muslimeja vastaan mahdollisimman kaukana Israelista. Snowdenin vuotamien asiakirjojen mukaan ISIL käytännössä rakennettiin suojelemaan juutalaisvaltiota. Hän myös paljasti, että al-Baghdadi sai koulutusta uskonnollisten puheiden pitämisessä sekä sotilastaktiikoissa. Mossad antoi hänelle aseellista koulutusta vuoden ajan.

AlahedNews

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Snowden on epäluotettava lähde. Vaikuttaa huijaukselta koko mies. Tässä jutussa saattaa tietenkin olla paljon tottakin. Tai sitten ratkaisevia puutteita. Who knows? Vahvistusta tarvitaan muista lähteistä.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*