- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistit yrittivät ostaa kansallismielisen puolueen Englannissa

Tiistaina uutisoitiin, etteivät Euroopan parlamentin kansallismieliset puolueet kyenneet kokoamaan yhteistä ryhmää.

Yksi syistä hajaannukselle on, että eri maissa kansallismielisiksi kutsutut puolueet suhtautuvat hyvin eri tavalla sionismiin ja juutalaisiin. Mitä populistisempia ja pehmeämpiä puolueet ovat, sitä jyrkemmin ne ovat hyökänneet kaikkea Israel-kritiikkiä vastaan. Monille puolueille juutalaisten asia onkin lähempänä sydäntä kuin yhteinen kansallismielinen rintama Euroopan parlamentissa.

Eräs huikealla äänimäärällä kohahduttanut ”äärioikeistolaispuolue” oli radikaali sionistinen Englannin itsenäisyyspuolue (UKIP) [1], josta Magneettimedia on julkaissut artikkelin. UKIP:lla on jopa oma alajärjestö ”Israelin ystävät”, jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, mille kansalle puolue on uskollinen.

UKIP:n ja monien muiden ”nationalististen” puolueiden menestys tuli hienoisena yllätyksenä jopa politiikan tutkijoille. Eräs syy vaalivoitolle voi kuitenkin olla amerikkalaisten sionistien salaisesti antama tuki. Viime vuonna Britannian kansallispuolueen (BNP) [2] Nick Griffin kertoi, että puolue sai vuonna 2007 outoja vieraita Yhdysvalloista. Griffin kuvaili miehiä ”uuskonservatiiveiksi”, eli Yhdysvaltojen ja Israelin väkivaltaisen ulkopolitiikan kannattajiksi. Miehet lupasivat tukea BNP:n toimintaa huomattavilla rahasummilla, mikäli puolue lopettaisi Israelin, sionismin ja kansainvälisen pankkijärjestelmän kritisoimisen. Rahoituksen vastineeksi BNP:n olisi pitänyt keskittyä ainoastaan islamin ja muslimien kritisoimiseen.

BNP kieltäytyi, mutta rahalle persoja politiikan tekijöitä löytyi muun muassa surullisen kuuluisasta English Defence League -järjestöstä sekä British Freedom Party -puolueesta. Ryhmät väittävät olevansa kansallismielisiä, mutta todellisuudessa ne kannattavat poliittista liberalismia, nykyistä finanssijärjestelmää ja kovan linjan sionismia. Griffinin mukaan sionistit tahtovat kaapata eurooppalaisen nationalismin ja tehdä siitä työkalun, jolla valkoisia kansalaisia kannustetaan sotimaan Yhdysvaltojen, Israelin ja suurten pankkien puolesta eri puolilla maailmaa.

Eurooppalaisen kansallismielisyyden sisäinen riitaisuus ja kummallinen Israel-myönteisyys voivatkin siis juontaa juurensa rikkaiden amerikkalaissionistien pankkitileille.