- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistit vihaisia John Kerryn suhteista Hizbollahiin ja Hamasiin

Israelilainen tiedustelu- ja sotilasaiheisiin erikoistunut DEBKAfile-julkaisu hyökkää kovin sanoin Yhdysvaltojen juutalaista [1] ulkoministeriä John Kerryä vastaan. Uskomatonta kyllä, sionistit väittävät Kerryn olevan Hizbollahin, Iranin ja Hamasin liittolainen.

DEBKAfilen mukaan Kerryn keskiviikkoinen vierailu Libanonin pääkaupungissa Beirutissa on merkki siitä, että Obaman hallitus on alkanut rakentaa suhteita ”terroristiryhmiin”, kuten libanonilaiseen Hizbollahiin ja palestiinalaiseen Hamasiin. Yhdysvaltain varovaiset diplomaattiset eleet Israelin alistamia kansoja kohtaan ovat raivostuttaneet juutalaisvaltion.

Kerry vieraili Beirutissa vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun Yhdysvallat ilmoitti voivansa tehdä yhteistyötä palestiinalaisten uuden yhteishallituksen [2] kanssa. Toisaalta Kerry sanoi Beirutissa, ettei Yhdysvallat tunnusta palestiinalaista hallitusta, koska se merkitsisi Palestiinan valtion tunnustamista. Kummallinen suhde palestiinalaishallintoon on jälleen yksi esimerkki siitä, että Israelin ja Yhdysvaltojen kansoilla on tosiasiassa ristiriitaiset edut [3]. Ainut syy miksi Yhdysvallat ylipäätään tukee Israelia on se, että järjestäytyneellä juutalaisyhteisöllä on valtavasti taloudellista, poliittista ja mediavaltaa Amerikassa sekä muissa länsimaissa.

Libanonin hallitukselle Kerry totesi, että Yhdysvallat jatkaa yhteistyötä sen kanssa, kunhan libanonilaiset eivät ”riko kirjoittamattomia sääntöjä”. Kerry ei kuitenkaan suostunut tarkentamaan mitä ”sääntöjä” hän tarkoitti. Libanonin pääministeri Tammam Salam kuuluu Israelille ja Yhdyvalloille myötämieliseen Maaliskuun 14. päivän poliittiseen liittoon [4].

Eniten sionisteja kuitenkin suututtaa Kerryn lausunto, jonka tämä antoi toimittajille vierailun yhteydessä. Kerry vetosi Iraniin, Venäjään ja Hizbollahiin, jotta nämä tekisivät kaikkensa Syyrian konfliktin päättämiseksi. Israelin mielestä Kerry legitimoi lausunnollaan Iranin ja Hizbollahin osaksi kansainvälistä poliittista yhteisöä. Aiemmin Kerry on vastustanut Iranin ja Hizbollahin ottamista mukaan Syyria-neuvotteluihin.

DEBKAfilen lähteiden mukaan Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu päätti tänä aamuna haastaa Obaman hallituksen linjan kongressissa maailman vahvimman sionistilobbausjärjestö AIPAC:in avulla. Netanjahu tahtoo, että Yhdysvallat lopettaa taloudellisen avun antamisen palestiinalaiselle hallinnolle.

Vaikka Obaman hallinnon linjaukset ovat suututtaneet sionisteja viime päivinä, eivät ne anna aihetta kovin suurelle optimismille. John Kerry on kertonut [5], että löydettyään juutalaiset juurensa, hän on kokenut syvää yhteenkuuluvuutta Israelin rikollisvaltioon. Hänen mielestään Israel on ”mahtava luku juutalaisen kansan legendassa”. Hän on myös moneen otteeseen ilmaissut, ettei hän tule koskaan sallimaan palestiinalaisilta väkivalloin ryövätyn juutalaisvaltion lakkauttamista.

DEBKAfile [6]