- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistit painostavat Yhdysvaltoja hyökkäykseen Irania vastaan: Onko maailma suursodan kynnyksellä?

Tilanne Persianlahdella on jännittynyt äärimmilleen, ja eskaloitumisen vaara täydelliseksi sodaksi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten hyökkäyksenä Iraniin näyttää olevan vain lyhyen ajan kysymys. Viime viikon hyökkäykset öljytankkereita vastaan Omaninlahdella [1] kiristivät USA:n ja Iranin jo ennestään tulehtuneita suhteita äärimmilleen. Iranin ampuessa tällä viikolla maansa rajojen sisäpuolelle tunkeutuneen Yhdysvaltalaisen miehittämättömän vakoilulentokoneen, on USA:n ja Iranin välit menneet sodan partaalle.

USA:n vakoilulentokone RQ-4.

USA:n osoittaman aggression taustaa Irania vastaan

Huomion arvoista on, että Yhdysvaltojen virallisen ulkopolitiikan mukaan iskut öljytankkereita vastaan Omaninlahdella olivat Iranin tekosia. Kuitenkin lukuisat järkisyyt ja todistusaineistot paljastavat näiden syytöksien olevan järjettömiä, ja suorastaan mielipuolisia.

Iranin hyökkäämättömyyttä voidaan perustella esimerkiksi seuraavilla argumenteilla:

Miksi Iran olisi hyökännyt japanilaisia tankkeria vastaan, huomioiden sen, että Japani [2] on Iranin tuottoisimpia öljykaupan asiakkaita. Norja myös haluaa kehittää hyviä kauppasuhteita [3] Iranin kanssa.

Miksi Iran olisi iskenyt japanilaisen öljytankkerin kimppuun juuri historiallisen valtiovierailun aikana? Luonnollisesti Iran halusi kunnioittaa Japanin pääministerin vierailua jo kauppasuhteiden ja tietyntasoisen liittolaisuuden tähden. Iran ei voinut iskuihin syyllistyä.

Israel ja Yhdysvallat ovat Iranin arkkivihollisia, jotka toivovat Iranin nykyisen hallinnon kukistumista. Israel haluaa tuhota Iranin omavaraisuuden ja itsenäisyyden Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten avulla. Öljy ja maakaasuputket näyttelevät tässä tärkeää roolia. Varsin todennäköistä on, että Israelin Mossad sekä Yhdysvaltojen CIA ovat olleet hyökkäyksen taustalla Omaninlahden iskuissa öljytankkereita vastaan.

Myös Newsweek -lehti viittaa analyytikoihin, joiden mukaan viime viikon hyökkäykset — samoin kuin toukokuussa tehdyt iskut neljää tankkeria vastaan samoilla merialueilla, ovat mahdollisesti niin kutsuttuja false flag”  -hyökkäyksiä [4], jotka olisi tehnyt Iranin veriviholliset Israel tavoitteenaan saada Iran näyttämään syylliseltä.

Iran pudotti alueelleen tunkeutuneen vakoilulennokin

Kuten yllä jo todettiin, Iran ampui [5]alas USA:n miehittämättömän vakoilulentokoneen, jonka pudottamisen Yhdysvallat halusi kostaa. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ennätti jo hyväksyä valtioterrorismin suvereenia Iranin valtiota vastaan torstai-iltana tällä viikolla, mutta pyörsi käskynsä, vaikka koneet olivat jo ilmassa sekä laivat lähtemäisillään satamasta.

Syinä hyökkäyksen keskeyttämiseen, johon New York Times [5]lehtikin viittaa saattavat olla esimerkiksi logistiikan tarkennuksessa ja strategisissa muutoksissa. Toisaalta Trump ilmoitti peruuttaneensa iskut kuultuaan kenraaliltaan suunniteltujen iskujen vaativan ainakin 150 ihmisen hengen

– Se olisi ollut epäsuhtainen vastaus miehittämättömän lennokin alas ampumiseen, Trump perustelee.

Iranin ulkoministeriön vahvistuksen mukaan, maalla on varmat todisteet Yhdysvaltojen droonin pudottamisesta Iranin ilmatilassa. Iranin ilmapuolustuksen mukaan kyseessä oli ”vain” varoittava torjunta [6], koska yhdessä RQ-4 miehittämättömän lennokin läheisyydessä oli lentänyt suurikokoinen Yhdysvaltojen miehitetty tiedustelukone.

Toimittajan kommentit

Voidaan myös ajatella, että tällä kertaa hyökkäyspäätös oli ehkä vain pelote Iranille. Washingtonin ulko- ja sisäpolitiikkaan voimakkaasti vaikuttavat sionistien eturyhmittymät painostavat ennen pitkää (kenties muutaman viikon sisällä) Yhdysvaltojen aloittamaan valtioterroristisen hyökkäyksensä Irania vastaan.

Mikäli Trump ryhdistäytyy esteeksi sionistien eli Israel-lobbyn Iraniin hyökkäykselle, saa presidentti kokea USA:n 35 presidentin John F. Kennedyn kohtalon. Ensin vastahakoista Trumpia pyritään painostamaan haureellisen menneisyytensä tähden. Tämä painostuskampanja on jo käynnistynyt: Naistenlehti Ellen kolumnisti E. Jean Carroll onkin juuri esittänyt New York -lehden julkaisemassa näytteessä tulevasta kirjastaan, että Trump ahdisteli häntä seksuaalisesti New Yorkissa tavaratalo Bergdorf Goodmanin alusvaateosastolla 1990-luvulla.

Yhdysvalloissa juutalaiseliitin kontrolloima valtamedia sekä poliittinen [7] painostus [8] pyrkivät vaikuttamaan siihen, että maan johtoon valitaan aina henkilö, joka on henkisesti heikko tai jolla on rappeutunut moraalinen menneisyys ennen muuta seksuaalisen käyttäytymisen alueella, tai on muita luurankoja kaapissaan. Presidentti, joka ryhtyy voimakkaasti vastustamaan sionistisen eliitin ja Israelin pyrkimyksiä tapetaan armotta.

Monet vaihtoehtomediat unohtavat erään tärkeän ja oleellisen asian kirjoittaessaan Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten valtioterrorismistä:

Nimittäin Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset eivät syyllistyisi veriseen globaaliin valtapolitiikkaan poliittisessa Lähi-idässä, eikä muuallakaan maailmassa, ilman ”juutalaisen” eliitin massiivista painostuskampanjaa länsimaihin, ja ennen muuta Washingtonin ulko- ja sisäpolitiikkaan. Luonnollisesti tämä painostustoiminta kytkeytyy Israelin valtion hegemonia tavoitteisiin Lähi-idässä.

Tällä ”juutalaisella” eliitillä tarkoitetaan sionistieliittiä, jossa vaikuttaa myös paljon ”kristittyjä” toimijoita, mutta tämän poliittisen liikehdinnän ylläpitävänä voimana ovat sionistivaikuttajat sekä sen luomat valtarakenteet.

Sionistinen eliitti tarkoittaa olemassaolon uhkaa koko ihmiskunnalle: Romanovien viimeiset päivät –kirjan suomentaja ja sen esipuheen laatija on osuvasti kirjoittanut esipuheessaan mainitusta eliitistä, tarkoittaen ”juutalaisten” eliittiä:

Haluan varoittaa koko ihmiskuntaa uhkaavasta vakavasta vaarasta. Tämä vaara on eräänlainen jättiläismäinen mafia, joka tekee työtään salassa ja erittäin tehokkaasti. Venäjän vallankumous ja tsaariperheen murha ovat vain yksi tämän mafian aikaansaannos. Kahden sodan laajeneminen suursodaksi (ensimmäinen ja toinen maailmansota) ovat myös tämän mafian taidonnäyte. Ja kolmas maailmansota on seuraava päämäärä. Tämä mafia on onnistunut peittämään verisen historiansa systemaattisilla valheilla ja nykyisin ei juuri kukaan tunne sen toimintaa.1

Suursodan kynnykselle saatetut Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet leimahtaessaan liekkiin eskaloituvat helposti kolmanneksi maailmansodaksi, joka on täysin ydinasevaltio Israelin ja siihen kytkeytyneiden sionistivaikuttajien aikaansaannos.

Mainittu mafia vaikuttaa myös pankkiirien, liikemiesten, viihdeteollisuus, joukkoviestinnän, pedagogisen sektorin ja koulutusmaailman muodostamaan kokonaisuuteen2, joita emme tässä kirjoituksessa enempää tarkastele.

USA:n Pro-Israel lobby, jota nimitetään myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisen ja organisoituneen verkoston, jonka pyrkimyksenä on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Väkevimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyyn kuuluvia vaikuttajia, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.3 [9] Kuitenkaan CUI:ssä ja kristillisen sionismin piirissä tuskin on juutalaisuutta ”uskontonaan” tunnustavia ihmisiä.

Sionisteja on monenlaisia. Laura Huhtasaari Israelissa.

Esimerkkinä sionistien eripuraa lietsovasta toiminnasta Lähi-idässä on Yhdysvaltojen ulkoministerin Mike Pompeon kiertely Lähi-idässä heti Syyria-kiistan jälkeen tyynnytellessä sionistien ja heidän liittolaisiaan siitä, että Yhdysvallat jatkavat ”taisteluaan” Syyriaa sekä Irania vastaan. Sionistien liemessä pahasti marinoitu Pompeo jyrisi, että ”Yhdysvallat ajaa kaikki Iranin joukot pois Syyriasta”. Lisäksi juutalaisvaltio Israel ei halua, että Iran ja Hizbollah voimistuvat Syyriassa.

ESS:n [10] mukaan Pompeo haluaa Yhdysvaltojen varmistavan, että Israelilla on riittävä sotilaallinen kapasiteetti itsensä puolustamiseksi Iranilta.

Maailmalla on jatkuvasti raakoja konflikteja ja sotia, joita käydään taloudellisen ja poliittisen vallan saavuttamiseksi. Israel ja siihen liittyvä sionistinen eliitti ynnä muut juutalaisjärjestöt ovat suurelta osin näiden ongelmien aiheuttajia. Sionistit ja heidän liittolaisensa pitäisi nopeasti poistaa hegemonian piiristä ja purkaa Israelin valtion legitimiteetti olla valtiona. Mutta nyt tämä näyttää olevan jo myöhäistä, sillä terroristivaltio Israel ja siihen kytkeytyvät sionistiset vaikuttajat ovat jo kovasti rikittelemässä suursodan sytykkeitä Lähi-idässä tavoitteenaan Israeliin ja globaaliin valtaan kytkeytyvät itsekkäät pyrkimykset.

Markku Juutinen

News Week. Saatavina: https://www.newsweek.com/intelligence-experts-question-iran-video-us-track-record-ginning-evidence-war-not-good-1444169 [4]

The York Time (20.6.2019).Trump Approves Strikes on Iran, but Then Abruptly Pulls Back. Saatavina: https://www.nytimes.com/2019/06/20/world/middleeast/iran-us-drone.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage [5]

Sputnik News (21.6.2019). Iran Refrained From Attacking US Plane Accompanying Downed Drone, Islamic Republican Guard Claims. Saatavina: https://sputniknews.com/middleeast/201906211076008026-iran-refrained-from-downing-us-plane-that-was-accompanying-drone-irgc-claims/?fbclid=IwAR0CUAAT8RrPNUnt2F43jR0l-SY8WAXIlbSQBVyWoTCpG4jv1vHI3g3HLuU [6]

The Cut (Kesäkuuta 2019). Saatavina: https://www.thecut.com/2019/06/donald-trump-assault-e-jean-carroll-other-hideous-men.html#_ga=2.216030806.1311924385.1561137461-253731036.1560541783 [11]

Radio Islam. Saatavina: Den judefrågan; https://www.islam-radio.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm [12]

EES (11.1.2019). USA:n ulkoministeri Pompeo vakuuttaa: Iranilaiset ajetaan pois Syyriasta. Saatavina:https://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2511255 [10]

”Judisk” makt i USA:

https://www.islam-radio.net/islam/svenska/svensk.htm#makt [13]

https://www.islam-radio.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sionlobby_vs_pal.htm [8]

https://www.islam-radio.net/historia/usa/judarusa.htm [7]

……….

  1. Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Suomennos Tabernaculum Dei ry.
  2. Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s; Rami, Ahmed (1988); Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66; Steinhauser, Karl (1994); EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.