- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistit käyttävät Brysselin hämärää museoiskua hyväkseen

Lauantaina Brysselissä tapahtuneen juutalaismuseon iskun yksityiskohdat ovat edelleen hämärän peitossa. Israelin poliitikot ja kansainväliset sionistijärjestöt käyttävät kuolleiden muistoa hyväkseen oikeuttaakseen juutalaisvaltion toimintaa.

Osa museon ammuskeluissa kuolleista oli israelilaisia. Tekijä on joidenkin lähteiden mukaan saatu kiinni, mutta poliisi on ollut vaitonainen hänen henkilöllisyydestään ja motiiveistaan. Tämä ei ole estänyt valtamedian toimittajia sekä juutalaisia esittämästä omia johtopäätöksiään julkisuudessa. Tragedian propaganda-arvosta on päätetty repiä kaikki irti. Esimerkiksi Belgian juutalaisyhteisön johtajan Joel Rubinfeldin mielestä rikoksen syynä on ”vihan ilmapiiri”. Sionistisen Anti-Defamation League -rahankiristysjärjestön [1] mukaan yli joka neljäs belgialaisista on ”antisemitistejä [2]”.

Rotupuhdasta Israelia [3] vaativa juutalaisvaltion pääministeri Benjamin Netanjahu väitti teon olevan Israel-vastaisuuden motivoima. Israelin ulkoministeri Avigdor Lieberman taas syytti joukkomurhasta ihmisiä, jotka boikotoivat laittomissa siirtokunnissa valmistettuja israelilaisia tuotteita.

Myös Israelin Tel Avivissa vieraillut Paavi Franciscus kertoo iskun olleen ”antisemitistinen”. Samalla, kun Paavi imarteli juutalaisia, Israelin poliisi joutui tekemään kaikkensa kaitsiakseen ”Jumalan valittua kansaa”, joka vastusti hänen vierailuaan. Operaatioon vaadittiin yhteensä 8 000 poliisia.

Juutalaisjärjestöjen mukaan museoiskun tulisi ”herättää” Euroopan Unioni. Sionistit esimerkiksi vaativat Jobbikin ja Kultaisen Aamunkoiton kaltaisten ”antisemitististen” puolueiden kieltämistä lailla kaikkialla Euroopassa.