- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistit hyökkäävät Libanonia vastaan pankkien kautta

Yhdysvaltojen sionistinen* johto pyrkii ajamaan Israelin etua häiritsemällä vastarintajärjestö Hizbollahin [1] toimintaa kansainvälisen pankkijärjestelmän kautta.

Libanonilainen Hizbollah perustettiin 1980-luvulla taistelemaan sionistien miehitystä vastaan. Sissisota Israelia vastaan kantoi hedelmää vuonna 2000, jolloin juutalaisjoukot pakotettiin vetäytymään [2] Libanonista. Hizbollah onkin arabimaailman lähihistorian menestyksekkäin vastarintajärjestö.

Nöyryyttävän vetäytymisensä jälkeen Israel on jatkanut Libanonin uhkailemista, libanonilaisten salamurhia sekä maan miehittämisyrityksiä. Israel tukee myös Hizbollahia vastaan taistelevia ääri-islamistiryhmiä, kuten ISIS:iä [3]ja al-Qaidaa [4]. Tukenaan Israelilla [5] on Yhdysvallat, jonka ulkopolitiikka palvelee puhtaasti [6] sionistien etua.

Koska aseellinen väkivalta ei ole onnistunut kukistamaan Hizbollahia, ovat Yhdysvallat ja Israel päättäneet tukeutua nyt poliittisista aseistaan tappavimpaan – kansainvälisiin finanssimarkkinoihin. Yhdysvallat on vaatinut libanonilaisia pankkeja sabotoimaan Hizbollahin toimintaa ja jäädyttämään vastarintamiesten tilit.

Libanonissa parlamentti on jakautunut Hizbollahin kannattajiin sekä Israelia hännysteleviin finanssikapitalisteihin. Israel-vastainen Vastarinnalle lojaalit –blokki antoi torstaina julkilausuman [7], jonka mukaan pankkiboikotti tulee epäonnistumaan.

Samalla blokki muistutti, että Libanonin keskuspankin tehtävä ei ole palvella Yhdysvaltoja vaan varmistaa Libanonin itsenäisyys ja talouden tasapaino.

Hizbollah antoi myös julkilausuman [8], jossa se varoitti niitä libanonilaispankkeja, jotka päättivät alistua paineen alla ja liittoutua sionistien kanssa isänmaata vastaan. Viesti oli suunnattu erityisesti keskuspankille, jonka johto ei nauti järin suurta luottamusta.

Banking_pic_1 [9]

Keskuspankki: ”Emme saa eristäytyä kansainvälisestä pankkiverkostosta”

Kuukausi sitten keskuspankki antoi liikepankeille käskyn [10] totella Yhdysvaltojen määräyksiä lammasmaisesti.

Keskuspankin mukaan on parempi pettää isänmaa kuin ”joutua eristetyksi kansainvälisestä pankkiverkostosta”. Keskuspankin mukaan Yhdysvallat voi helposti horjuttaa luottomarkkinoita maissa, jotka eivät suostu noudattamaan sen määräyksiä.

Hizbollahin mukaan petolliset pankkiirit syyllistyvät yhtä vakavaan rikokseen kuin ne, jotka yrittävät tuhota Libanonin sotilaallisesti. Järjestö on todennut, että Yhdysvallat pitää pankkisektoria yhtenä tehokkaimmista tavoista manipuloida Libanonin sisäpolitiikkaa.

Al-Manar-uutispalvelun mukaan monet Libanonin rahoituslaitoksista ovatkin päättäneet olla noudattamatta Yhdysvaltojen käskyjä. Tilanne on silti äärimmäisen jännitteinen tällä hetkellä.

Al-Manarin mukaan sanktioiden kohteeksi joutuneiden Hizbollah-jäsenten perheet ja tukijat ovat raivoissaan. Monet ovat vaatineet ankaria rangaistuksia petollisille pankkiireille. Hizbollah ei ole kuitenkaan virallisesti vielä ilmoittanut, millaisia rangaistukset voisivat käytännössä olla.

blombank [11]

Pommi-isku pankkia vastaan

Maanantaina uutisoitiin [12], että Beirutissa tehtiin voimakas pommi-isku Blom-pankin pääkonttoria vastaan. Blom on yksi pankeista, jotka päättivät alistua sionisteille ja sulkea vastarintamiesten tilejä.

Pommi-iskussa ei kuollut ketään eikä toteutus viittaa siviilimurhia tekeviin ISIS:iin tai al-Qaidaan. Hizbollah ei kuitenkaan kommentoinut iskua tuoreeltaan.

Kuten olemme artikkeleissa ”Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen? [13]”, ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [14]” sekä ”Yhdysvaltojen keskuspankin seuraava johtaja Israelin kaksoiskansalainen? [15]” osoittaneet, käyttävät Yhdysvallat ja Israel kansainvälistä pankkijärjestelmää järjestelmällisesti rikollisen ulkopolitiikkansa työkaluna.

Hizbollahiin kohdistuva hyökkäys on tästä erinomainen tapausesimerkki: kapitalismin nimiin kyynisesti vannova Yhdysvallat ei välitä pätkääkään ”vapaista markkinoista”, vaan länsimainen talousjärjestelmä on pelkkä Israelin ylivaltaa pönkittävä työkalu.

*Sana ”sionisti” ei ole sanan ”juutalainen” kiertoilmaus. Sionismilla tarkoitetaan poliittista ideologiaa, jonka mukaan Palestiinan alue kuuluu juutalaisille.

 

Lue myös:

Lobbaajat: vapaakauppasopimus ylläpitää Amerikan poliittista ylivaltaa [16]
Israel sekaannuksessa Hizbollahin koston jälkeen – juutalaiset tappoivat rauhanturvaajan [17]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [18]
Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa! [19]