- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Sionistit hölmistyneitä – Trump hyökkäsi Fed-keskuspankkia ja Israelin siirtokuntalaajennusta vastaan

Donald Trump [1] on yllättänyt kaikki aloittamalla vaalilupauksiensa lunastamisen kovaan tahtiin. Toisinaan vaalilupauksien syöminen voi olla kuitenkin hyväkin asia; Trump teki näin muuttaessaan kantaansa juutalaisten siirtokuntiin miehitetyssä Palestiinassa!

Kun Trumpin vaalivoitto varmistui [2], oli juutalaisten vastaanotto erittäin kaksijakoista. Liberaalit juutalaiset huusivat Trumpin olevan ”uusi Hitler”, mutta kovan linjan sionistit uskoivat, että Trump antaisi näille vapaat kädet palestiinalaisten sortamiseen.

Kun Trump alkoi lunastaa vaalilupauksiaan, hyökkäsi hän ensimmäisenä kansainvälisiä pankkivaltasopimuksia [3] ja liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa [4] vastaan. Tämä sai jopa juutalaisen Goldman Sachsin hurjistumaan [5], vaikka pankki pyrki soluttamaan Trumpin hallituksen mahdollisimman tehokkaasti.

Nyt Trump yllätti jälleen. Valkoinen talo julkaisi hetki sitten virallisen lausunnon [6], jossa todetaan, että Israelin rikollinen siirtokuntaprojekti uusine siirtokuntineen on ”uhka Lähi-idän rauhalle” ja että Israelin tulisi lopettaa siirtokuntien rakentaminen.

Siirtokuntaprojekti on Israelin tapa suorittaa etnistä puhdistusta Palestiinassa. Koska arabit lisääntyvät juutalaisia paljon nopeammin, yrittävät sionistit turvata Israelin aseman ”juutalaisvaltiona” rakentamalla rodullisesti ”puhdistettuja” siirtokuntia.

Vielä ennen äänestyspäivää Trumpin vaalitiimi näytti siirtokunta-aktivisteille vihreää valoa ja totesi, että uudet siirtokunnat eivät suinkaan uhkaa [7] Lähi-idän rauhaa. Valkoisen talon tuore lausunto on siis päinvastainen! Sionistit ovat syystäkin ymmällään.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on tehnyt parhaansa mielistelläkseen Trumpia vaalivoiton jälkeen. Netanjahu on jopa ylistänyt [8] Trumpin suunnitelmaa rakentaa muuri Yhdysvaltojen ja Meksikon välille. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei mielistely tuottanut Netanjahun kannalta toivottua tulosta.

Trump ilmoitti, että hän aikoo keskustella siirtokunnista Netanjahun kanssa kahden viikon päästä järjestettävässä kokouksessa. Valkoinen talo julkaisi lausuntonsa vain tunteja sen jälkeen, kun Netanjahu oli uhonnut aloittavansa uusien siirtokuntien rakentamisen.

beit-el_crop1438186618182.jpg_1718483346 [9]

”Uusnatsit” pois ääriliikelistalta ja pankkiirit kuriin?

Myös kaksi muuta Valkoisen talon käynnistämää hanketta ovat aiheuttaneet sionisteille unettomia öitä tällä viikolla.

The Independent uutisoi eilen [10], että Valkoinen talo aikoo muuttaa ”väkivaltaisen ekstremismin” vastaisen ohjelmansa ”väkivaltaisen muslimiekstremismin” vastaiseksi ohjelmaksi.

Suunnanvaihdoksen myötä ”uusnatsit” ja valkoiset nationalistit poistettaisiin Amerikan viralliselta ”ääriliikelistalta”! Tämä voisi muuttaa julkista ilmapiiriä voimakkaasti, sillä toisen maailmansodan jälkeen poliittinen eliitti ja viihdeteollisuus ovat vuosikymmeniä väittäneet, että ”natsit” ovat ihmiskunnan suurimpia vihollisia.

The Independent kirjoittaa, että suunnanmuutos tulisi merkitsemään myös sitä, ettei amerikkalaisten veronmaksajien tarvitsisi enää tulevaisuudessa välttämättä rahoittaa ”rasismin-” ja ”natsisminvastaisia” kulttuurimarxistijärjestöjä.

Lisäksi Valkoinen talo on ottanut silmätikukseen Yhdysvaltojen keskuspankin (Fed) [11], jota johtaa juutalainen Janet Yellen. Trumpin hallinnon mukaan [12] Fed ei aja Amerikan kansantalouden vaan ulkomaisten pankkien etua, minkä vuoksi laitoksen toiminta otetaan nyt erityistarkkailuun.

Kansalaisaktivistit ovat kampanjoineet Fediä vastaan vuosikymmeniä, sillä pankin tiedetään manipuloivan maailmantaloutta yksityisen finanssieliitin hyväksi. Fed perustettiin 1913 juutalaispankkiiri Paul Warburgin johdolla [13].

Koronkiskojat ovat aina vannoneet keskuspankin [14] ”riippumattomuuden” nimiin. Käytännössä ”riippumattomuus” tarkoittaa sitä, että poliitikot eivät saa puuttua keskuspankin toimintaan, vaikka pankki onkin virallisesti ”julkinen instituutio”. Tämä on tehnyt pankkiireista paljon vaikutusvaltaisempia kuin ”demokraattisesti” valituista poliitikoista.

Hallituksen rahoituspalvelukomitean varapuheenjohtaja Patrick McHenry lähetti Fedille kuunvaihteessa vihaisen kirjeen. Pankkia arvosteltiin siitä, ettei se ole asettanut Amerikan kansallista etua muiden tavoitteiden yläpuolelle, vaikka Trump edellyttää isänmaallisuutta kaikilta – myös Fediltä.

McHenryn mukaan globaalit pankit pitävät toisiinsa yhteyttä kokouksissa, joista tihkuu aivan liian vähän tietoa ulkopuolisille. Kirjeessä todetaankin, että julkisen vallan on ehkä puututtava salaisiin kokouksiin ja selvitettävä, millaisista asioista niissä keskustellaan ja päätetään. ”Riippumattomuuden” aika voi olla ohi.

Kirjeessä todetaan lisäksi, että mikäli Fedin toiminta ei muutu isänmaallisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi, on pankin johtajisto ehkä vaihdettava!

 

Lue myös: Jos Trump uudistaa ulkopolitiikkaa, Israel voi kävellä tappavaan ansaan [15]