- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistista terroria vastustetaan kovin ottein eri puolilla Eurooppaa

Pommituksiin [1], mellakointiin [2], tappouhkauksiin [3] ja salamurhiin [4] erikoistuneen Jewish Defense League (JDL) -järjestön ranskalaisjäsenen kotiin iskettiin [5] viikonloppuna. Miehen osoitetta oltiin levitetty Internetin antisionistisilla sivuilla. Suora toiminta on yleistynyt muissakin Euroopan maissa.

Ranskan JDL on ollut kesän aikana otsikoissa muun muassa siksi, että sen jäsenet ovat pahoinpidelleet palestiinalaismielenosoittajia ja yrittäneet pommi-iskua sionismia vastustanutta toimittajaa vastaan. Ranskan poliisi ei ole kyennyt (tai edes halunnut) lopettamaan ryhmän terroria, joten kansalaiset ovat päättäneet järjestäytyä itsenäisesti ja puolustautua juutalaisten väkivaltaa vastaan. Poliisin mukaan joukko sionismin vastustajia hyökkäsi JDL-jäsenen kimppuun tämän kodin edustajalla Pariisin lähellä. Terroristi sai lieviä vammoja.

Mielenkiintoista on, että ”maltillinen” Ranskan juutalaisten opiskelijoiden järjestö UEJF [6] asettui yksimielisesti terroristin puolelle. UEJF:n mukaan kyse oli ”antisemitistisestä” hyökkäyksestä eikä puolustautumisesta terrorijärjestöä vastaan. UEJF toistaa tuttua sionistimantraa, jonka mukaan kaikki toiminta, joka ei miellytä juutalaisia, on ”antisemitismiä”. Artikkelissa ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa [7]” olemme kirjoittaneet tarkasti siitä kuinka ”maltilliset” ja valtavirtaiset juutalaisjärjestöt tukevat rodullisista syistä puhtaasti rikollisia juutalaisia.

Sionismia on vastustettu kovin ottein myös Itävallassa ja Puolassa jalkapallo-otteluiden yhteydessä. Vajaa viikko sitten Gazan kansanmurhaa vastustaneet kannattajat keskeyttivät [8] Itävallassa israelilaisen Maccabi Haifa -joukkueen pelin ja kävivät joukkueen pelaajiin käsiksi. Protestoijilla oli mukanaan kylttejä ja lippuja, joilla he osoittivat mieltään sionismia vastaan.

Kaksi päivää myöhemmin sama toistui Puolassa, kun noin 30 paikallista kannattajaa hyökkäsi israelilaista F.C. Ashdod -joukkuetta vastaan. Yhteenotto tapahtui lähellä Varsovaa. Muun muassa joukkueen valmentaja Nir Klinger ja omistaja Jacky Ben-Zaken saivat lievän muistutuksen siitä, millaista gazalaisten verinen ja kauhunsekainen arki Israelin varjossa on. Israel National Newsin mukaan joukkueen johto on päättänyt paeta Israeliin hyökkäyksen seurauksena.

 

Lue myös: Maahanmuuttajien juutalaisvastaisuus Euroopassa kasvaa [9]