- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistipuolueen homopormestari löydettiin kuolleena vastenmielisissä olosuhteissa Ranskassa

Ranskan sionistiseen Front National –puolueeseen kuulunut Mantes-la-Villen varapormestari Dominique Ghys [1] löydettiin hiljattain kuolleena vähintäänkin kummallisista olosuhteista.

Ghysin kollega löysi kuolleen varapormestarin ruumiin tämän kotoa viime perjantaina. Front National –poliitikko makasi maassa käsiraudoissa, ilman paitaa, seksilelujen ympäröimänä ja koiran talutushihna kaulansa ympärillä.

Todellinen skandaali on kuitenkin se, että nykyään Marine Le Penin johtama Front National on hyväksynyt Ghysin puolueeseen, vaikka hänen perversionsa ovat olleet julkinen salaisuus.

Ranskalaislehdistön mukaan sadomasokisti Ghys tilasi Internetistä usein mustia pohjoisafrikkalaisia seksikumppaneikseen.

Yksi miesprostituoiduista vei jopa Ghysin auton sen jälkeen, kun näiden välille oli syttynyt riita maksujärjestelyistä. Toisinaan Ghysin kulissivaimo joutui seuraamaan irstailua vierestä. Kaikesta huolimatta hän sai kuulua Front Nationaliin ja edustaa puoluetta tärkeässä virassa.

Front National oli yksi Euroopan suoraselkäisimpiä isänmaallisia puolueita, kun holokaustirevisionisti Jean-Marie Le Pen vielä johti sitä. Front Nationalia pelättiin niin paljon, että juutalaiset terroristijärjestöt [2] pyrkivät jopa murhaamaan ja kiduttamaan sen jäseniä.

Kun puolueen johtajaksi nousi juutalaisen kanssa naimisissa oleva Marine Le Pen, puolue on lieventänyt maahanmuuttopoliittista linjaansa ja alkanut tehdä yhteistyötä esimerkiksi homolobbausjärjestöjen [3] kanssa. Puolueen uusi sukupolvi pyrkii hännystelemään hallitsevaa eliittiä kumartamalla myös kohti Israelia [4].

Ghysin saama virka oli siis vain jäävuoren huippu Front Nationalin korruptiossa.

 

Lue myös: Vetoomus maahanmuuttokriittisille medioille ja kirjoittajille [5]