- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistipresidentti Israelin valtioterrorismin aisankantajana sekä suomalaisten syöjänä

Suomen poliittinen mafia on presidenttiä myöten suunnattoman järkyttynyt antisionismin kohonneesta vaarasta tiettyjen suomalaisten isänmaalisten ryhmien keskuudessa. Sionistipresidentti raivoaa suomalaisille aktivisteille, jotka vastustavat muun muassa huippu rasistisen Israelin veren tahrimaa miehityspolitiikkaa.

Niinistön sanoma on selvä: Poliittinen mafia Suomessa on tarkoitettu ensisijaisesti puolustamaan kansainvälisten investointipääomien, rahoitusmarkkinoiden ja juutalaisvaltio Israelin hegemonisia tavoitteita Lähi-idässä. Tämä velvoittaa myös pakkomonikulttuurisuuden toteuttamista Suomessa, suomalaisten vaatimuksista ja etuisuuksista piittaamatta. Itsenäisyydellä ja yhteiseen hyvään tähtäävällä kansallisella toiminnalla ei ole enää mitään merkitystä, sillä nehän ovat nykyisin suorastaan laittomuuksia. Pääasia on negatiivisen globalisaation edunvalvonta ja luonnonvarojen, kuten esim. Suomen pohjavesien myynti monikansallisille yhtiöille. Me itsenäisyyttä ja kansallista vapautta tavoittelevat ”typerykset” emme vain ymmärrä tätä negatiivisen globalisaation antamaa orjuuden filosofiaa ja sen ”syvällistä” luonnetta.

(Niinistö käyttää kuitenkin nimitystä antisemitismi, joka on eriasia kuin antisionismi, jolla tarkoitetaan esimerkiksi Israelin valtion ylläpitämän miehityspolitiikan vastustamista sekä kansainvälisen poliittisen sionismin tavoitteiden kritiikkiä.)

Sionistipresidentti Sauli Niinistö puhui Turun juutalaisessa synagogassa.
Sionistipresidentti Sauli Niinistö puhui Turun juutalaisessa synagogassa.

Sauli Niinistö tuomitsee ”antisemitismin” ja ”rasismin”

Presidentti Sauli Niinistö [1] käyttäytyi valtiopäivillä pitämässään puheessa hyvin tuomitsevasti, ja suorastaan rasistisesti tiettyjä suomalaisia toimijoita kohtaan. Niinistö tuomitsi valtiopäivien avajaispuheessaan ”antisemitismin” ja rasismin. Koska Niinistö on täysin kritiikittömästi omaksunut tarunomaisen holokaustimyytin ei vain Suomen vaan koko Euroopan viralliseksi uskonnoksi, mikä velvoittaa presidentin mukaan viime viikkoisten holokaustin muistotilaisuuksien saattelemana syventyä ajattelemaan aihetta myös nykyajassa.

”Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään löytyy valitettavasti myös meiltä. Niiden torjunnassa on oltava päättäväinen. Ne eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”, toteaa Niinistö.

Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (kesk.) oli myös hyvin huolestunut tästä vallitsevasta tilanteesta ottaen puheessaan muiden muassa esille kärjistyneen julkisen keskustelun. Ylipäätään poliittinen mafia oli kokonaisuudessaan suunnattoman hysteerinen yllä mainitusta tilanteesta.

Niinistö jankutti rasismista toimittajille myös Auschwitzin muistojuhlassa Puolassa. Uutisoinnissa huomioitiin myös Turun synagogaan ja katoliseen kirkkoon [2] tehdystä vandalismista viime aikoina:

Turun synagoga töhrittiin punaisella maalilla viime yönä. Presidentin mukaan kyse on laajemmasta rasismista. Niin rasismin kuin antisemitismin kasvu on huolestuttavaa ja ne ovat ilmiöinä hyvin lähellä toisiaan, hän sanoo. 

Todellakin näin näyttää Turussa käyneen ja Tampereellakin lippuja on poltettu. Se on hyvin huolestuttavaa. Miten siihen sitten voidaan puuttua? Meillähän on oikeuslaitoksessakin asiaa käsitelty, se on hyvä. Minullakin on tarkoitus asiasta vielä puhua, presidentti Niinistö sanoo.

Näyttää ilmeiseltä, että Niinistö syyllistää Turun synagogan seinien tuhrimisesta kansallismielisiä ja isänmaallisia toimijoita, sillä stereotypiaksi muodostunut ”rasismin” hokema yleensä liitetään juuri arvoliberalistien piireissä vapauden ja kansallisen itsenäisyyden edustajiin. Niinistöllä ei sitten sattunut juolahtamaan mieleen, että synagogan seinien vandalisoinnin motiiveina ovat hyvinkin voineet olla kansallismielisten sekä isänmaallisten ryhmien mustamaalaaminen, siis jonkinlainen falsk flagg -isku. Äärijuutalaisuuteen kuuluva Talmud [3] on maailmanvalloitukseen tähtäävä ideologia, joka vaikuttaa Israelissa ja sionismissa. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4). Tästä voi etsiä syitä sille, miksi Israel ja siihen kytkeytyvä sionistinen eliitti käyttää suurvaltoja poliittisen tuhotoimintansa instrumentteina.

Niinistö toimii negatiivisen globalisaation hyväksi ja Suomen ja suomalaisten tuhoksi

Kasvottoman kansainvälisen rahaeliitin ja laillistettuun ryöstelyyn erikoistuneen globaalin finanssijärjestelmän ”suojelupyhimys” Sauli Niinistö on ollut hyvin raivoissaan yllä esitetyistä Brysselin marionetteja suuresti järkyttäneistä vainojen uhrien muistopäivän läheisyyteen liittyneistä traumaattisista tapahtumista maassamme. Niinistö onkin tomerasti painostanut virkavaltaa tutkimaan esimerkiksi 26.1. Tampereella toteutettua Israelia vastaan suunnattua tempausta, joka ei poliisin mukaan voinut ylittää laittomuuden tasoa.

Niinistö toimii syyllistäen ja syrjivästi tuomitessaan rasistisesti suomalaisia aktivisteja, jotka vastustavat tempauksillaan Israelin ylläpitämään kansanmurhaa palestiinalaisia vastaan.

Tässä yhteydessä tulee muistaa, että Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby on aina huolehtinut siitä, että Yhdysvallat ei ole milloinkaan yrittänyt estää siirtokuntien laajenemiskehitystä ja palestiinalaiskotien romuttamista niiden tieltä. Trump itse on täysin mädäntynyt sionisti, jonka perhepiiriin kuuluu pirullisia juutalaisen eliitin toimijoita.

Useiden tarkkailijoiden [4] mukaan Israel tavoittelee palestiinalaisten maat itselleen anastamista vaiheittain. Israelin valtio maksaa erilaisia tukiaisia ja antaa verohelpotuksia Länsirannan israelilaisille. Israel on jatkanut siirtokuntiensa rakentamista [5] Länsirannalla [6] jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

Niinistö puolustaa yllä mainittua terroristivaltio Israelia ja siihen kytkeytyvää kansainvälistä sionismia, vaikka nämä ovat selvä uhka maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle. Ne suomalaiset, jotka uskaltautuvat kritisoimaan mainittuja entiteettejä saavat rasistin leiman otsaansa, ja ajautuvat polpon vainon kohteeksi jopa presidentin painostamana.

Presidentti on nyt myös paljastanut ymmärryksensä demokratiasta. Sionisti-Niinistö tarkoittaa demokratian syvimmällä olemuksella sitä, että sionistisen eliitin, terroristivaltio Isrelin ja globaalinen investointipääomien sekä kansainvälisten kurjuutta ruokkivien rahoitusmarkkinoiden totalitarismia ei saisi arvostella, sillä se olisi ”rasismia” ja edustaisi antisionistisia poliittisia näkemyksiä, jotka eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”. Näin menetellen sionistipresidentti onkin itse syyllistynyt äärimmäiseen epädemokratiaan ja rasismiin suomalaisia toimijoita sekä kokonaisuudessaan suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

Niinistön asettuessa syrjivästi uhkailemaan ja nimittelemään suomalaisia ”äärioikeistolaisia” toimijoita, asemoituu hän samalla puolustamaan kiihkeästi kansainvälisiä pankkeja, jotka ovat täysin orientoituneet palvelemaan juutalaisen eliitin luomaa systeemiä kansainvälisenä rahan- ja omaisuuden ryöstöjärjestelmänä.1,2,3,4 Nämä rahoitusinstrumentit ovat pelkästään parasiittejä, jotka loiseliönä kuluttavat isäntäelimistön energiaa.

Suomen valtio, hallitus, eduskunta sekä kansalaiset ovat ainoastaan tämän globaalin pankkijärjestelmän korollisen velkarahasysteemin riiston sekä ryöstön kohteita.

Niinistön pitäisi ymmärtää, että myös juuri yllä mainitut asiantilat pakottavat isänmaallisia aktivisteja osoittamaan allegerioiden värittämää verbaalisuuttaan ja funktioitaan negatiivisen globalisaation vääryyksiä vastaan.

Huomioita maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuudesta

Psykologian professori Kevin MacDonald (KM) kirjoittaa aiheesta, josta Pohjoismaissa ei ole juurikaan totuttu puhumaan, nimittäin juutalaisten toimijoiden vaikutuksesta paikalliseen maahanmuuttopolitiikkaan.

The Culture of Critique -teoksessa sekä muissa teoksissaan KM toteaa, että juutalaisyhteisön toiminta oli tärkeä syy sille, että lännestä tuli ”monikulttuurinen”. Pääteoksen luvussa seitsemän [7] KM käsittelee juutalaiseturyhmien vaikutusta maahanmuuttopolitiikkaan. KM on keskittynyt kirjassaan ennen kaikkea Yhdysvaltojen poliittiseen historiaan, mutta tarkastelee siinä jonkin verran myös Englannin, Kanadan, Australian (Brenton Sanderson on kirjoittanut [8] aiheesta hyvin syvällisesti!) ja Ranskan kehitystä.

Häneltä on usein kysytty, millainen juutalaisten rooli on Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa, jossa juutalaisia on suhteellisen vähän verrattuna koko väestöön. KM perehtyi taannoin englanninkieliseen [9] käännökseen ruotsalaisartikkelista [10] nimeltä ”How and why Sweden became multicultural” (suom. ”Kuinka ja miksi Ruotsista tuli monikulttuurinen”). Artikkeli on yhteenveto akateemisista tutkimuksista, joissa käsitellään juutalaisten roolia Ruotsin monikulttuurisuuskehityksessä. KM kehottaakin kaikkia lukemaan artikkelin kokonaisuudessaan, josta esitämme lainauksena seuraavaa:

Lähtökohta oli kulttuurien moninaisuus. Tämä tarkoitti sitä, että valtion tulisi suurilla taloudellisilla avustuksilla varmistaa, että maahanmuuttajat säilyttävät alkuperäisen kulttuurinsa (mikä osoittaisi maailmalle, että Ruotsi on suvaitsevainen maa, jonne kaikki ovat tervetulleita). Ruotsalaisen kulttuurin ja vähemmistöjen kohtaamisen uskottiin olevan ’rikastuttava’ kokemus koko yhteisölle. Kantaväestön uskottiin pian tottuvan uusiin vähemmistöihin.

Juutalaisten maailmankongressi käyttäytyy suorastaan avoimen röyhkeän kaksinaismoralistisesti, sillä se pitää ”oikeutenaan” jatkuvasti tehostaa Israelin tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä [11]juutalaisvaltiona” [11]. Mutta sen sijaan Israel ja siihen liittyvät juutalaistoimijat pyrkivät hyvin tehokkaasti painostamaan Euroopan kantaväestön korvaamiseksi poliittisen Lähi-idän populaatiolla.

Monikulttuurisuuteen liittyen Suomea kansoitetaan nopeutuvalla vauhdilla Lähi-idän populaatiolla, mikä toimii instrumentaalisesti yhteiskuntajärjestelmän tuhoamiseksi. Jokaisella kansalla on velvollisuutensa suojella omaa kulttuurisetnistä konstruktiotaan, arvokkaita perinteitään sekä kiistämätöntä oikeuttaan itsenäisyyteen valtiona. Näitä oikeuksia vastaan sotii jyrkästi nykyinen haittamaahanmuuttopolitiikka, jonka vastustaminen ei millään oikeuden mittarilla pitäisi olla rasistista, sillä kritiikki kohdistuu valtion harjoittamaan maamuuttopolitiikkaan järjestelmänä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa hirvittävällä tehokkuudella Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC).

Suomen presidentti, poliittinen koneisto, viranhaltijat ja näitä tukeva valtamedia toimivat kuin yhtenä suomalaisten perinteisten arvojen, etnisen rakenteen ja Suomen kulttuurillisen sekä taloudellisen itsenäisyyden rippeiden tuhoamiseksi pakkomonikulttuurisuuden ja globaalin finassijärjestelmän avulla. Luonnollisesti tällaista degeneroitumista pitää vastustaa, piittaamatta sionistipresidentin raivonpurkauksista.

Markku Juutinen

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-11193013 [1]

https://yle.fi/uutiset/3-11177463 [2]

https://www.pyhamaa.net/pyhauml-maa/category/siirtokunnat [4]

https://yle.fi/uutiset/3-7771299 [6]

https://yle.fi/uutiset/3-6448787 [5]

http://www.kevinmacdonald.net/CofCchap7.pdf [7]

http://www.destroyzionism.com/2013/01/13/how-and-why-sweden-became-multicultural/ [9]

https://web.archive.org/web/20121102010046/http://obekvamasanningar.com/om-mangkulturen/ [13]

http://www.worldjewishcongress.org/en/issues/supporting-israel [11]

  1. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405 [14]
  2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
  3. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild [15]
  4. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130 [16]; http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/; http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3 [17]; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ [18]