- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionistinen pankkikartelli iski Suomen kaivostoimintaan

Ylikansallinen kaivoskonserni Belvedere Resources osti [1] Nivalassa sijaitsevan Hituran nikkelikaivoksen vuonna 2007. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin ylikansallinen kaivoskonsernin tytäryhtiö on ajautunut konkurssiin. Tytäryhtiö jätti suomalaisten maksettavaksi [2] ja hoidettavaksi valtavan laskun sekä ympäristöä uhkaavat saasteet.

Kuten aina, voitot yksityistetään ja tappiot kansallistetaan. Globalistikonserni päätti, että raiskatun ympäristön siivoaminen on suomalaisen veronmaksajan tehtävä. Ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka joutui itsekin myöntämään, että firma jätti sotkun suomalaisten hoidettavaksi.

Kaivoskonserni pääsikin kuin koira veräjästä. Yhtiön loput rahat nimittäin ohjattiin asianajopalkkioihin, eivätkä kahden miljoonan euron vakuudet kaivoksen jälkihoitoon riitä kaivoksen aiheuttamien ympäristöuhkien torjumiseen.

Koska kaivosyhtiö päätti karata, pääsevät suomalaiset kantamaan vastuun sotkusta. Rahaa on käytetty jo 200 000 euroa vieraan kaivospyrkyrin ympäristövahinkojen torjuntaan. Belvederen luontoa uhkaavan sotkun siivoamiseen tullaan mahdollisesti vielä myöntämään 5 miljoonaa veroeuroa.

Jos Belvederen aiheuttamat ympäristövahingot jätettäisiin torjumatta, olisivat seuraukset tuhoisat Suomen luonnolle. Ympäristösaasteet tulisivat todennäköisesti tuhoamaan pohjavedet ja siten Kalajoki menisi samalla.

Varsin erikoisen tilanteesta tekee se, miten suomalaiset ovat joutuneet tämän maksamaan. Eri teollisuudenalat keräävät rahastoa, jolla katettaisiin juuri tämänkaltaisia ympäristölle aiheutuvia uhkia. Konkurssitapauksiin rahastoa ei kuitenkaan käytetä. ”Erikoista” onkin, että perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan hallitus ei ole halunnut tilkitä järjestelmän porsaanreikää.

Globalistit päästettiin uhkapelaamaan suomalaisille kuuluvilla kaivoksilla Sipilän hallinnon luvalla. Suomalaisilta veronmaksajilta viedään tuhkatkin pesästä samalla, kun ympäristön raiskanneet ja kansallisomaisuuden ryövänneet roistot juoksevat vastuutaan pakoon.

Kysymys herääkin, ketkä ovat kaivoskonserni Belvedere Resourcesin takana? Kenen rikoskumppaniksi Sipilän hallinto ryhtyi?

Goldman Sachsin juutalaiset johtajat Blankfein ja Cohn. [3]

Goldman Sachsin juutalaiset johtajat Blankfein ja Cohn.

Mies sotkun takana

Suomalaisille jättilaskun ja vastuun jättänyt kaivoskonserni Belvedere Resourcesin takaa paljastuu kovan luokan ylikansallisia finanssikeinottelijoita. Yhtiön hallituksen johdosta löytyy mies nimeltä Brian Hinchcliffe. Hänen etnistä taustaa ei voitu vahvistaa, mutta kyseessä on yleinen juutalainen sukunimi.

Brian Hinchcliffe tausta on hyvin mielenkiintoinen. Belvedere Resources -sivuston mukaan [4] hän nimittäin toimi maailman pahamaineisimpiin [5] lukeutuvassa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa [6]:

”Hän toimi varapuheenjohtajana Goldman Sachsissa kymmenen vuotta ennen kuin aloitti ”yrittäjän uran”.

Hän oli ensimmäiset kymmenen vuotta urastaan J. Aronissa Goldman Sachsissa, jossa hän oli vastuussa kaivosteollisuussektorista, työskennellen New Yorkissa ja Lontoossa.”

Perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan ”isänmaallinen oikeistohallitus” suosi kansainvälisissä pankkimafiapiireissä pyörivää finanssioligarkkia? Voi vain kuvitella, millaisella huippuviralla Sipilä tullaan vielä tästä maanpetoksesta palkitsemaan!

Kuvakaappaus: BizNis Africa. [7]

Kuvakaappaus: BizNis Africa.

”Uniikki pankki häikäisevällä juutalaisella historialla”

Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen yksityiskohta löytyy Belvedere Resourcesin takaa. Kaivoskonsernin isoin osakkeenomistaja on nimittäin Investec-niminen pankki [8].

Jewish News -media uutisoi Investecistä sanoin [9]: ”Uniikki pankki häikäisevällä juutalaisella historialla.” JN kertoo haastatelleensa pankissa työskentelevää juutalaista Douglas Krikleriä. Hän kertookin pankin historiasta ja siitä, miten se alkoi Etelä-Afrikan Johannesburgista vuonna 1974 ja miten he päätyivät tukemaan mustaa terroristia Nelson Mandelaa [10]:

”Se oli pieni ryhmä juutalaisessa yhteisössä, jotka näkivät markkinoissa aukon. […] Heillä oli hyvin vahva side sinne, mistä he tulivat ja he tunsivat vahvasti juutalaiset juurensa. […] Se oli hyvin haasteellista, mutta rohkeaa ajattelua nuorelta pankilta sellaisessa yhteiskunnassa ja ympäristössä.

Investecistä tuli yksi ensimmäisistä pankeista, jotka tukivat Mandelaa Etelä-Arikan kehityksessä ja uudelleen rakentamisessa. Hän piti hyvin läheisen suhteen pankin johtoon ja perustajiin ja hän näki Investecin kumppanina.”

Investecillä on hyvät yhteydet mustien terroristien ohella juutalaisiin sionisteihin. Pankki auttoi Etelä-Afrikan [11] päärabbi sionisti Warren Goldsteinia [12] lainaamalla hänen konferenssilleen tilojaan. Goldstein on Jerusalem Postin mukaan 50 vaikutusvaltaisimman juutalaisen listalla sijalla 21. Rabbi onkin kunnostautunut tiukkana sionistina. Hän protestoi [13] Etelä-Afrikan päätöstä, jossa maan juutalaisilta evättiin mahdollisuus lähteä palvelemaan Israelin miehitysjoukoissa.

Ylikansallisen pankin toimitusjohtaja Stephen Koseff [14] on ollut menossa mukana jo vuodesta 1978 [15]. Hän on kiivaan pörssimoguliuransa aikana noussut yhdeksi rikkaimmista pankkiireista Etelä-Afrikassa [16] ja voittanut palkintoja, kuten ”vuoden juutalainen bisnesmies 1990”. Koseff osallistuu myös äärijuutalaiseen toimintaan, sillä hän on radikaalin King David Schools Foundationin [17] edunvalvojana [18].

Pankki on tehnyt kovan luokan kansainvälistä koronkiskontabisnestä. Vuonna 2004 Investec myi [19] suurimman osan Israelin osakkeistaan Israelin kansainväliselle pankille. Tuolloin Investec Israelin eräänä johtohahmona toimi Daniel ”Danny” Rothschild [20]. Investec osti vuonna 2006 [21] kansainväliseltä Rothschild-pankkimafialta pankkitoimintaa Australiasta.

Pankin historiaa ja yhteistyökumppaneita kartottaessa voidaankin todeta, että Goldmanin herra Hinchcliffe on totisesti löytänyt kaltaistensa pariin.

SuomineitoGlobalistienkädet [22]

Suomi finanssikeinottelijoiden armoilla

Ikävä kyllä paljastukset Hinchcliffestä eivät pääty tähän. Hinchcliffen johtama Belvedere Resource teki tappiota Suomessa ja jätti valtavan taakan suomalaisten harteille. Hinchcliffe on silti ilmeisesti tykästynyt Sipilän ja perussuomalaisten tarjoamaan vieraanvaraisuuteen, sillä hän on tullut nyt takaisin!

Yle uutisoi, [23] että ”kanadalainen” kaivosyhtiö Rupert Resources Ltd suunnittelee toiminnan aloittamista Sodankylässä Pahtavaaran kultakaivoksella. Kyseinen kultakaivos oli tehnyt konkurssin jo kolme kertaa aiemmin. Kaupat vahvistettiin [24] myöhemmin viime vuoden loppupuolella.

Ylen uutinen jatkaa kertomalla Rupert Resourcen ”tuntemattomuudesta” suomalaisille:

Rupert Resources on Suomessa tuntematon yhtiö eikä siitä Googlestakaan paljon tietoja löydy. Yhtiön kotimaa on Kanada ja se on listattu Toronton pörssiin.

RR:n Pahtavaaran hanketta vetävä Jukka Nieminen sanoo yhtiön olevan tyypillinen Toronton pörssiin listattu junioriyhtiö, jolla ei ole aikaisemmin ollut Suomessa toimintaa.

Niemisen mukaan RR on tällä hetkellä pikkuinen yhtiö, jonka taustavaikuttajilla ja rahoittajissa on aiempaa kokemusta kaivoshankkeista. Taustavaikuttajista Nieminen mainitsee Kanadasta Kirkland Lake Gold ja Rambler Mines & Metals –nimiset kaivosalan yritykset. Nekin ovat Suomessa tuntemattomia.”

Sinänsä Jukka Nieminen on oikeassa sanoessaan, että yritykset eivät ole toimineet suoraan Suomessa aiemmin. Nieminen jätti kuitenkin mainitsematta, että Rupert Resourcesin hallituksen johdossa [25] on sama Goldmanin Hinchcliffe kuin Belvedere Resourcesin hallituksessa! [4]

Niemisen ja Ylen harrastama faktojen piilottelu onkin suorastaan epätoivoista. Kyseessä ei todellakaan ole mikään ”tuntematon” taho, joka vain sattumalta ilmestyi Suomeen.

Sipilän vanha Goldman Sachs -tuttava Brian Hinchcliffe kävi ensin pyörähtämässä Suomessa suuren globalistisen sionistipankin lähettiläänä. Sitten hän häipyi vähin äänin jättäen taakseen vain köyhyyttä, riistoa ja raiskatun suomalaisen luonnon.

Nyt Hinchcliffe on tullut takaisin ja voimme vain olettaa, että suomalaisia tälläkin kertaa odottaa iso lasku ja ehkäpä jotain vielä pahempaa. Eikö olisi jo aika antaa rothschildeille ja goldmaneille elinikäinen porttikielto?

 

Lue myös: Kansallisomaisuuden ryöstö: viimeinen naula itsenäisyyden arkkuun [26]