- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sionisti-Soinille unelmavirka: juutalaiseen pankkiin Lontooseen?

Perussuomalaisten johdosta kesällä syrjäytetty julkisionisti [1] Timo Soini saattaa Iltalehden [2] mukaan siirtyä ”kultaiselle tunkiolle” ja ryhtyä pankkiiriksi Euroopan finanssikeskuksessa Lontoossa. Koronkiskonta [3] olisi huomattavasti ulkoministerin virkaa rahakkaampi hillotolppa nöyryytetylle populistille.

Soinin uusi puolueviritelmä Sininen tulevaisuus ei ole ottanut tuulta siipiensä alle toisen julkisionistin [4], Simon Elon johtamana. Hallituspaikasta huolimatta Sininen tulevaisuus ei ole vielä edes puolue [5], sillä ryhmältä puuttuu tuhansia kannattajakortteja.

Sininen tulevaisuus on pyrkinyt profiloitumaan Perussuomalaisia ”maltillisempana” ja maahanmuuttomyönteisempänä puolueena. Elo mielisteli isäntäänsä Soinia myös kesän lukuisissa julkisissa esiintymisissään, joissa hän syytti perussuomalaisia ”antisemitismistä” ja kehui [6], että hänen siskonsa on tehnyt lapsia juutalaisen kanssa.

Kummallisen Sinisen tulevaisuuden antisemitismikorttiin keskittyvästä kampanjoinnista tekee se, että Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on vähintään yhtä kova sionisti kuin Elo ja Soini. Daavidintähtiriipusta kantava [7] Huhtasaari kävi hiljattain Israelissa [8] kuvauttamassa itsensä juutalaisten miehittäjien [9] kanssa.

Nyt Soinilla on kuitenkin tilaisuus lyödä laudalta kaikki kilpailevat sionistit niin Sinisestä tulevaisuudesta kuin Perussuomalaisistakin. Hänelle on tarjottu jokaisen shekeliselkärangan unelmavirkaa juutalaisen [10] Jacques Attalin perustamasta Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankista eli EBRD:stä!

Mikä erottaa Perussuomalaiset Sinisestä tulevaisuudesta? Kuvassa presidenttiehdokas Huhtasaari Israelissa. [11]

Mikä erottaa Perussuomalaiset Sinisestä tulevaisuudesta? Kuvassa presidenttiehdokas Huhtasaari Israelissa.

Kuvakaappaus [12]

Kuvakaappaus

Palkkio globalistisesta politikoinnista

”Ryvettynyt ulkoministeri pääsee halutessaan vihreälle virkaoksalle unelmakaupunkiinsa Lontooseen,” Iltalehti kirjoittaa ja jatkaa:

”Ensi vuoden syyskuun alusta on Suomelle vapautumassa EBRD-pankin johtokunnan varajäsenen kolmivuotinen virka. Soini saa sen tahtoessaan.

Jos Soini tarttuu hallituskumppaneidensa lupailemaan laskuvarjoon, Suomen tomut taakseen karistaessaan hän kuittaa reippaan ansiotasokorotuksen.

Johtokunnan varajäsenen vuosipalkka oli EBRD:n tilinpäätöstietojen mukaan viime vuonna enimmillään 149 000 Englannin puntaa.”

Jos Soini tarttuu virkaan, se poikkeaisi totutusta. Aiemmin on ollut tapana, että Suomi nimittää varajäsenen paikalle ulkoasiainhallinnossa olleen virkamiehen. Nyt tämä paikka saattaa mennä ryvettyneelle poliitikolle.”

Iltalehti muistuttaa, että Suomen poliittinen eliitti käy jatkuvasti korruptoitunutta kauppaa kansainvälisistä pankkiiripesteistä. Hallitusneuvotteluissa 2015 Soini sai oikeuden päättää EBRD-nimityksestä, kun taas Euroopan investointipankin varapääjohtajan virka meni sionisti [13] Alexander Stubbille. Keskusta sai Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäsenen viran.

Pankit tarjoavat kovapalkkaisia tehtäviä poliitikoille palkinnoksi siitä, että nämä ovat puukottaneet äänestäjiään selkään ja ajaneet globalismia [14] kansallisen edun sijaan. Pankit käyttävät poliitikkoja myös lobbaukseen, minkä lisäksi koronkiskojat hyötyvät lainsäätäjien sisäpiiritiedosta. Tämä on länsimaista demokratiaa käytännössä.

Soini tultaisiin toivottamaan lämpimästi tervetulleeksi juutalaispankkiin, sillä hän on poliittisen uransa aikana edistänyt Goldman Sachsin ylivaltaa [15] Euroopassa sekä ajanut pankkiirien sydäntä lähellä [16]olevaa pakkomonikulttuurisuuspolitiikkaa [17].

2016 Soini kävi kumartelemassa juutalaisten edessä Israelin Yad Vashem –museossa [18] sekä piti puheen [19], jonka mukaan Eurooppaan saapuneet maahantunkeutujat täytyy kotouttaa holokaustipropagandan avulla.

 

Lue myös: Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta [20]