- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Silmitöntä poliisiväkivaltaa Israelissa – media ei noteeraa

Valtamedia kirjoittaa jatkuvasti Yhdysvaltojen valkoisista poliiseista [1], jotka joutuvat puolustautumaan väkivaltaisia mustia vastaan ja käyttämään samalla voimaa. Sen sijaan todellinen poliisiväkivalta esimerkiksi Israelissa on tabu, josta ei mediassa kirjoitella.

Israel joutui vaikeaan tilanteeseen tänä kesänä, kun 15-vuotias Amerikan kansalainen Tariq Abu Khdeir saapui Itä-Jerusalemin palestiinalaisosaan vierailemaan sukulaistensa luona. Juutalaiset viranomaiset kävivät pojan kimppuun ja hakkasivat [2] tämän ylivoimalla, kun tämä oli osoittamassa mieltään. Poliisit laittoivat pojalle ensin käsiraudat, minkä jälkeen he alkoivat potkia ja hakata tätä armottomasti. Juutalaiset eivät vielä tällöin tienneet, että heidän avuton uhrinsa oli Yhdysvaltojen kansalainen.

Khdeir oli protestoimassa, sillä joukko Israelin juutalaisia oli kidnapannut ja murhannut [3] hänen 16-vuotiaan serkkunsa heinäkuussa. Juutalaiset murhasivat Khdeirin serkun polttamalla tämän elävänä.

Oli onni onnettomuudessa, että pahoinpitely kuvattiin salaa, ja pian video levisi ympäri Internetiä. Israel pyrkii kiistämään ihmisoikeusrikoksensa aina viimeiseen asti, mutta edes sionisteilla ei ollut otsaa väittää videota väärennökseksi. Erityisen nolon tapauksesta teki se, että pahoinpitelyn uhri oli Yhdysvaltojen kansalainen. Tariq Abu Khdeirin amerikkalainen perhe tukee veroja maksamalla Israelin väkivaltaa omia Palestiinassa asuvia sukulaisiaan vastaan. The Jerusalem Postin [4] mukaan amerikkalaiset veronmaksajat ovat jo vuosien ajan tukeneet Israelin väkivaltakoneistoa jopa enemmän kuin israelilaiset veronmaksajat itse!

Tariq Abu Khdeir. [5]

Tariq Abu Khdeir.

Counter Current Newsin mukaan Gazan kesäisen kansanmurhan [6] aikana Israelin poliisi teki jopa yhteistyötä [7] Jewish Defense League (JDL) –terroristijärjestön [8] kanssa. Kun kansalaiset osoittivat mieltään palestiinalaisten murhaamista vastaan, Israelin poliisi usutti JDL-terroristit protestoijien kimppuun. Poliisi katsoi vierestä, kun JDL heitteli mielenosoittajia kivillä ja lasipulloilla huutaen ”Kuolema arabeille!”.

Epäilemättä Hollywoodissa on valmistumassa liuta uusia Gestaposta ja kristalliyöstä kertovia fantasiaelokuvia, jotta länsimaisen yleisön huomio saadaan käännettyä pois todellisista ihmisoikeusrikoksista miehitetyssä Palestiinassa.

 

Lue lisää Palestiinan tilanteesta:

Professori: Juutalaiset pakottavat Palestiinan köyhyyteen [9]
Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta [10]
Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin [11]