"Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko."

George Orwell

Sikiön altistuminen kemikaaleille voi aiheuttaa autismia

1 ääni, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 51 ääni, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (1 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Autismiin sairastuneiden määrä on kasvanut huomattavasti. 1981 tautiin sairastui yksi kymmenestätuhannesta, 2014 suhde on Yhdysvalloissa hätkähdyttävä 1:68. Yleisesti tiedetään, että pääsyy tähän ovat ympäristömyrkyt, joille myös lapset altistuvat. Myös geenimuunneltu ravinto ja rokotukset voivat olla riskitekijöitä.

Uudet tutkimukset osoittavat, että raskausajan ympäristötekijöillä on suuri vaikutus autismin ja kehitysvammaisuuden yleistymiseen. Raskauteen kuuluu ajanjaksoja, joiden aikana sikiö on erityisen haavoittuvainen. Hajotusaineet, reseptilääkkeet, torjunta-aineet ja muut pienikokoiset molekyylit ovat tällöin erityisen vaarallisia. Osa molekyyleistä voi vaikuttaa peruuttamattomasti kehitykseen.

New England Journal of Medicine -julkaisu vertasi hiljattain ruumiinavaustietoja autistilasten aivoista terveiden lasten aivoihin. Autistien aivoissa havaittiin epätavallisia neuronirakenteita, jotka häiritsivät aivokuoren toimintaa. Poikkeavat ominaisuudet ilmestyivät raskauden 19. ja 30. viikon välillä. Ajoitus on siis yhtä merkittävä osa autismin syntyä kuin myrkky, jolle sikiö altistuu.

Euroopassa autismi on harvinaisempaa kuin Yhdysvalloissa. Eräs syy tälle on varmasti tiukemmat säännöt esimerkiksi torjunta-aineisiin, geenimuunteluun ja elintarvikkeiden lisäaineisiin liittyen.Yhdysvalloissa ollaan sen sijaan menty huonompaan suuntaan; Amerikan ”ympäristönsuojeluvirasto” EPA nosti hiljattain Monsanton kehittämän glyfosaatin sallittuja pitoisuuksia ravintoteollisuudessa.

Journal Reproductive Toxicology -julkaisu on osoittanut, että Monsanton bakteerimyrkyt siirtyvät odottavan äidin kehosta vauvalle. Geenimuunneltu ruoka on myrkyllistä. On myös todistettu, että tunnetuille torjunta-aineille altistuneet äidit synnyttävät lapsia, joilla on keskimääräistä matalampi älykkyys, käytöshäiriöitä, aivojen epämuodostumia, heikommat motoriset taidot sekä suurempi riski sairastua aivosyöpään. Rokotusten yleistyminen on tehnyt näistä ongelmista entistä laajempia.

Alkuperäinen artikkeli englanniksi lähteineen Natural News -verkkosivuilla.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*