"Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko."

George Orwell

Ulkomaalaistaustaista Mohamedia epäillään poikkeuksellisen rankasta seksuaalirikoskokonaisuudesta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Valtamedia julkaisi alkuviikosta poliisin kuvaa niin kutsutusta ”Enosta, joka istuu tutkintavankeudessa kaikkiaan 25 eri rikoksesta epäiltynä. ”Enon” epäillään syyllistyneen ainakin 12 lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön Helsingin Laajasalossa, jossa tapahtumat muodostavat poikkeuksellisen rankan seksuaalirikoskokonaisuuden.

64-vuotiasta ulkomaalaistausta miestä epäillään tavattoman kovasta seksuaalirikoskokonaisuudesta

Tutkinnanjohtajan Saara Asmundelan mukaan poliisi pääsi miehen jäljille alkuvuodesta, kun yksi asianomistajista ilmoitti epäillystä rikoksesta. Kyseinen tapaus oli tapahtunut jo vuosia aiemmin.

Esitutkinnassa ilmeni, että nuoret uhrit olivat viettäneet aikaa miehen asunnolla. Siellä mies oli tarjonnut heille alkoholia ja huumaavia lääkkeitä. Osa uhreista ei välttämättä tiedä tulleensa raiskatuksi, sillä päihteiden vaikutuksesta nuoret uhrit ovat tällöin olleet tiedottomassa tilassa, jolloin hyväksikäytöt ovat tapahtuneet.

Mohamed ja sateenkaari.

Tapauksen rikosnimikkeissä on esimerkiksi törkeitä raiskauksia, seksuaaliseen tekoon pakottamisia ja lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä. Tämän lisäksi miestä epäillään pitäneen hallussaan ja levittäneen lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sisältävää materiaalia.

Valtamedia valkopesee ulkomaalaistaustaisten tekemiä rikoksia

Yllä mainituista rikoksista epäillyn nimi on Mohamed El Fatimi. Hän 64-vuotias. Muiden muassa perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra julkaisi twiitissään v-median ”Enona” esitellyn miehen oikean nimen.

Vaikka julkaistuista kuvista paljastuu, että epäilty on ulkomaalaistaustainen, ei valtamedia (v-media) paljasta epäillyn nimeä. Selvästi havaitaan, että v-media tapansa mukaan yrittää jälleen sievistellä ulkomaalaistaustaisten Suomessa tekemiä rikoksia.

Tässäkin tapauksessa v-median uutisoinnin tavoitteena oli esittää epäilty ikään kuin ”suomalaisena henkilönä”, kuten MTV3:n uutisointi asian paljastaa.

Mikäli vastaaviin rikostapahtumiin olisi epäiltynä suomalainen henkilö, v-media ei epäröisi taustojen ja nimen julkaisussa.

Ulkomaalaistaustaiset ryhmät ovat seksuaalirikostilastojen kärjessä

Poliisin uusien tilastojen mukaan poliisille ilmoitettujen raiskausten lukumäärä oli Helsingissä viime vuonna 254. Edellisvuonna näitä tapauksia oli ollut 60 vähemmän. Ulkomaalaisten epäiltyjen osuus kyseisistä Helsingin tapauksista oli lähes 54 prosenttia.

Lukumäärässä ovat mukana epäillyt raiskaukset, törkeät raiskaukset sekä raiskauksen yritykset.

Lopuksi

Suomen poliittisen mafian multikulturasisminen ideologia poliittisena instrumenttina luhistaa Suomen perikatoon muutamassa kymmenessä vuodessa. Virallisessa Suomessa ei viisastuta Ruotsin tarjoamasta monikulttuurisuuden kansankodin ”ihanuudesta”. Nämä poliittiset toimijat eivät järkevöidy, sillä negatiivisen globalisaation lakeijoina poliittinen entiteetti on päättänyt uhrata Suomen ja suomalaiset globalistien hyödyksi. Vain oikea yhteiskunnallinen ja poliittinen vallankumous pelastaa onnistuessaan Suomen sekä sen kansalaiset tulevalta tuholta.

Markku Juutinen

Lähteet

MTV (29.7.2019). MTV selvitti: Tällainen on törkeistä seksuaalirikoksista epäilty ”Eno” – poliisi saanut useita yhteydenottoja kuvan julkaisemisen jälkeen. Saatavina: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-selvitti-tallainen-on-torkeista-seksuaalirikoksista-epailty-eno-poliisi-saanut-useita-yhteydenottoja-kuvan-julkaisemisen-jalkeen/7495706

Yle (29.7.2019). Poliisi saanut kymmeniä uusia vihjeitä ”Enoon” liittyen – Miestä epäillään useista lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista Helsingissä, ainakin 12 uhria. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-10897406

US (14.1.2019). Poliisin uudet tilastot: Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54 % ulkomaalaisia. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

11 Kommentit

 1. Nestori Lundahl

  Tuomiokin lienee jo selvä: syyntakeeton, uudet lääkkeet ja kotiin (Laajasaloon).

  (18)(0)
 2. Ja jos nuoret eivät olisi olleet niin viinan ja muiden päihteiden perään niin tätä juttua ei oltaisi kirjoitettu. Mikä siinä on että nuorille ei asiat mene perille sanomalla vaan kaikki pitää oppia kantapään kautta?

  Eikö tätä voitaisi yleisesti käyttää varoittavana opetuksena nuorille alkoholin vaaroista?

  Minusta suurin syyllisyys on nuorilla jotka rikkovat lakia eli juovat alkoholia alaikäisenä.

  (2)(18)
  • No ei todellakaan ole tässä vastuu hyväksikäytetyiollä nuorilla. Kyllä se vastuu on ennenmminkin näiden nuorten vanhemmilla ja varsinkin tällä raiskarilla.

   Niin monet nuoret saavat todella huonot lähtökohdat elämään, että pahaa oloaan helpottaakseen vetävät kaikkea millä saa pään sekaisin. Oletko todella sitä mieltä mitä kirjoitat? Jos olet niin sinulla ei ole paljoa elämän kokemusta taida olla tai sitten olet elänyt elämäsi ilman vastoinkäymisiä.

   Jos lapsi joutuu elämään ja kasvamaan kodissa, jossa päihteet ovat jokapäiväistä arkea ja jos häntä vielä pahoinpidellään sanallisesti tai fyysisesti, niin en yhtään ihmettelle, että alkaa päihteet kiinnostamaan. Ja näitä lapsia ja nuoria on Suomessa hyvin päljon. Kiitos vanhempien, jotka eivät millään muotoa vanhemmiksi kelpaa. Ehkä takana on sukupolvien jatkumo päihteitä ja väkivaltaa.

   Joten ei todellakaan ole vastuu tässä lapsilla joita on hyväksikäytetty. Eikä ole muutenkaan vaikka ko. lapset olisivat ihan tavallisista hyvistäkin kodeista. Onhan se nyt selvää ettei aikuinen saa tarjota lapselle viinaa ja huumaavia lääkkeitä ja raiskata tätä. Vastuu on siis joka tapauksessa aina aikuisella.

   Kyllä taas huomaa että on kyseessä ulkomaalainen tekijä, kun ei voi selvää muslimi-nimeä julkaista. Suomi on sairaiden ja suvaitsevaisten hyödyllisten idioottien johtama pahoinvointivaltio.

   (13)(0)
   • Vastuu "uhreillakin".

    Kyllä se asia on niinkuin Ryhditön Kansa sanoi. Suomalaiset perheet mätänevät sisältäpäin. Esim. meillä ei nuoriso koskaan käyttänyt, eikä edes yrittänyt käyttää, alkoholia alaikäisenä sillä ymmärsivät että se on rikollista. Sama taupakkatuotteiden kanssa, joita evät kyllä käytä vieläkään eivätkä varmaan tule koskaan käyttämäänkään.

    Kotien tehtävä on valistaa nuoria ja valvoa että nuoret pysyvät kurissa ja ovat tottelevaisia. Yhdenkään ”hyvän kodin” lapset eivät riko rikoslakia. Ja jos rikkovat, niin perhe ei ole ”hyvä koti”.

    Lapset kokeilevat aina rajojaan mutta ne on tehtävä täysin selviksi hyvin nuorina ja selvää on olta va myös se ettei niistä jousteta.

    Kyllä tämän ”Enon” hyväksikäytetyt nuoret ovat itse omilla teoillaan aiheuttaneet tilanteensa. Joko ”pissismäisyyttään”, vanhemmille kostaakseen tai osoittaakseen että ”nyt ollaan niin aikuisia että”. Ja he itse ovat omalla toiminnallaan mahdollistaneet nämä teot. Sillä olessaan kotona ja esim. opisklleesaan tai urheillessaan, teot olisivat jääneet tekemättä.

    Itsensä sivistäminen, urheilu ja harrastukset kannattavat aina. Tässä on siitä erittäin hyvä esimerkki.

    (11)(3)
  • RYHDITÖN KANSA

   Tärkeä näkökanta tuokin. Mutta itsetuhoon johtava kehitys alkaa jo kodista joka monilta puuttuu tai on ongelmallinen siten ettei mitään tervettä mallia vanhemmilta saada.
   Se on aikamme narsistisen ’mulle kaikki’-kulttuurin ongelma ja sitä ruokitaan tehokkaasti raha-eliitin ja nwo-mafian taholta.
   Mamme mätänee koko ajan kun kulttuurimarxistit tekevät työtään ja tuhoavat perheitä ja ihmisiä erityisesti netin kautta syötetyllä pornolla ja väkivaltaviihteellä jonka edessä lapset ja nuoret ovat voimattomia. Heistä tulee ajelehtivia ja juurettomia ihmisraukkoja joita on helppo ’kusettaa’ ja käyttää hyväksi.
   Joten kyllä tässä päävastuu kuitenkin on yhteiskunnalla ja sen tilasta vastuussa olevilla. Kun ryhti puuttuu kulttuurista niin se näkyy pian kansassa.

   (8)(1)
   • Hävettää...

    Rankka avautuminen: Kokenut miesopettaja vaihtoi vuosien jälkeen alaa, koska ei enää jaksanut – ”Hävettää olla opettaja”
    Jos lapsella on ongelmia koulussa, lähtökohtaisesti taustalla on aina aikuinen. En ole tavannut sellaista paholaisen lasta, joka itse olisi ongelmien syy. Iso vastuu on vanhemmilla, osa vastuusta on opettajalla, erityisopettajalla ja rehtorilla, joka mahdollistaa opettajan työn. Suuri vastuu on kuitenkin kaupungilla ja valtiolla, jotka päättävät, minkälaiset pelimerkit koulutyöhön annetaan.

    Opettaja-lehti on täynnä artikkeleita, kuinka ihanaa ja mahtavaa kaikki on ja jaetaan jaxuhaleja. Opettajien blogit kertovat kuitenkin aivan toisenlaisesta todellisuudesta.
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/34f03c3d-3367-479e-8602-710dfb54a471

    Tätä se Eurostoliitto teettää … kansa ja maa tuhotaan nwo-mafian voimilla ja mepit nostavat samaan aikaan kovia korvauksia kuunteluoppilaina Brysselissä

    (4)(0)
 3. Tätä voi pitää tyypillisenä esimerkkinä siitä miten suomalainen poliittinen poliisi pelaa politiikkaa ja valehtelee sekä siitä miten valtamedia valehtelee. Tämä tilastoidaan vielä suomalaisen miehen tekemäksi ja valtamedia tulee käyttämään tätäkin ”kyllä suomalainenkin (joukko)raiskaa” argumenttina.

  (17)(0)
 4. Valtamedian osalta tämä täyttää jo törkeän valehtelun merkit. Aukaiskaa viimein silmänne jotka tilaatte jopa kotiinne näitä valtamedioita. Muutosta ei tule ellei talous siihen pakota. Ymmärrän kyllä niitä työssäkäyviä jotka eivät pitkän päivän jälkeen jaksa etsiä näitä vaihtoehtoja. Tätä ongelmaahan näillä maahantunkeutujilla ei ole, jaksavat kyllä meuhkata rasismista ja muusta

  (15)(0)
 5. Isästä Perkeleestä

  PERUUTTAMATTOMASTI AIVOPESTY ITSETUHOINEN KANSA JOKA UHRAA OMAT LAPSENSA KUN OVAT HENKISESTI HEIKKOJA JA LIIAN YLPEITÄ MYÖNTÄMÄÄN, ETTÄ HEILLE ON VALEHDELTU LAPSESTA ASTI KAIKESTA. JA LOPPUTULOS ON TÄLLÄ MENOLLA SELVÄ TYHMILLE GOJIMI LAUMOILLE!!

  The [Jewish] religion is a perfect cover for conspiracy. When the Jews invade a country, they normally make themselves inconspicuous by infiltrating, a few at a time, and planting a few of their number in every city, town, or even village where there is money to be made by exploiting the stupid natives.

  If the scattered groups of invaders maintained a close liaison with other members of their race … on the basis of any common interest except religion, they would soon be identified as an alien and enemy conspiracy, but by claiming that they … worship … some god, they persuade the citizens to think of them as merely [harmless] votaries .. and … overlook the real solidarity of the invaders.

  The religion is the perfect means – and this is most important – the perfect means of making certain that Jews will be persecuted. It must be realized that the Jews’ success depends on their cunning in having themselves ”persecuted.”

  alinksy.jpg(left, Communist Jewish subversive, Saul Alinsky. Communism is a satanic cult.)

  By perpetually whining that they are a poor, helpless, persecuted minority, they effectively disguise their real power and their success in wrapping their tentacles about their victims, and by exciting the pity of soft-hearted and soft-headed goyim, they can use those goyim as weapons against the others.

  By establishing a reputation for being persecuted for their religion by awfully wicked pagans, they can make it seem that they, poor innocents, are suffering for their piety whenever their depredations and malevolence have so exasperated their victims that the latter try by legislation or violence to free themselves from the aliens who are exploiting and oppressing them…

  The Jews’ religion, which, as presented to the goyim, seems to validate their boasts of a peculiar ”righteousness,” makes possible the greater part of their secular (i.e., economic and social) subversion and eventual destruction of the nations they invade.

  It must be remembered that the Jews operate by discovering and exploiting causes of dissent within nations, inciting classes and comparable groups within the nation to reciprocal antagonism, and exacerbating the rivalries to the point of civil war, until the nation is paralyzed and reduced to masses of individuals who no longer feel they have anything in common except the geographical territory they inhabit.

  Herbert_Aptheker_1965_2.jpgThe Jewish technique, as was too candidly explained by the notorious agitator, [Communist] Herbert Aptheker, left, consists in finding large groups of goyim who can be isolated from the rest of the society on the basis of some economic, occupational, regional, cultural, sexual, or racial interest they have in common, persuading them that they are ”oppressed” by the wicked society, inciting them to hatred of their ”oppressors” and making them greedy for the profits they think they can gain by ”demanding their rights,” and thus setting each group against all others until the nation is paralyzed by pseudo-legal contention that may hopefully be expected to eventuate in civil wars, massive massacres, and a reversion to total barbarism.

  The Jews, who are always careful to wail that they are a ”persecuted minority” with a passion for godly ”justice,” are thus ideally prepared to incite the ”underprivileged” to outbreaks for ”social justice,” and it is, of course, well known that all of the multiple forms of subversion are directed by Jews, often quite openly, although they usually try to associate with them some hired or light-headed members of each group they are inciting to what will be, in the end, self-destruction.

  The same parade of religiosity facilitates the other principal offensive against the occupied nation, if it belongs to our race, which is morbidly susceptible to rhetorical appeals to sentimentality and ”ideals,” i.e., fancied changes of the real world to make it more pleasant, usually by some magical transformation of human nature.

  hclinton.jpg(left. Hillary Clinton did her thesis at Wellesley on Saul Alinsky. Obama was another Alinsky acolyte. )

  Aryans, especially females, are easily intoxicated by rhapsodic talk about ”all mankind,” ”the brotherhood of man,” ”world peace,” ”equality of races,” ”all men are born equal,” and similar nonsense. That adult Aryans believe in such things without help from lysergic acid or even alcohol is simply proof of Kipling’s observation that ”Words are the most powerful drugs used by mankind.”

  The Jews cannot be held responsible for the mental weakness they exploit, nor even for their success in exploiting it. In the United States, for example, they have for decades been openly inciting the [Blacks] to plunder, beat, rape, and murder their white ”oppressors,” and the white Americans are not only so craven and masochistic that they submit themselves and their children to the savages’ outrages, but so fatuous that they believe the Jews’ pretence that they are acting out of concern for the ”underprivileged” savages rather than out of hatred for the Aryans as well as to profit from the misfortunes of the modern Canaanites, whose country they have effectively occupied.

  The Jews’ contempt for their befuddled and spineless victims is probably justified, but I think it obvious that their success was made possible in the United States, as, according to Philo, it was in Canaan, by the awe excited by their religious professions in the minds of the unwitting enemies whose country they invaded.

  (6)(1)
  • White Rabbit

   Suomi on osa jälkikristillistä länsimaailmaa, jossa vasemmisto halusi periä kristinuskolta sen moraliteetin, mutta ei Jumalaa tai teologiaa. Kun verrataan vanhan ajan kristittyjä valtiomiehiä nykypäivän vasemmistolaisiin, niin huomaa, että jälkimmäiset ovat menettäneet sekä moraaliteetin että arvostelukyvyn sen edellytysten ylläpitämiseksi. Kristilliset arvot omaava, kulttuurisesti ja etnisesti yhtenäinen kansakunta on ilman muuta paras keino ylläpitää korkeaan keskinäiseen luottamukseen nojaavaa yleistä moraliteettia. Lähetystyö onkin sitten eri juttu ja sitä harjoitetaan omasta valtakunnasta ulospäin eikä ”pakanoita” laumoittain omaan maahan ottaen. Kristillisperustainen yhteiskunta on niin vahva, että se kestää melko paljon sekä vapaa-ajattelua että muita uskontoja ja kulttuureja edustavia vähemmistöjä, niin kauan kuin konservatiiviset länsimaiset arvot omaava väestö on siellä selkeänä enemmistönä.

   ”Juutalainen” vaikutus pyrkii kuitenkin nakertamaan pois tuon arvopohjan levittämällä vasemmistolaista kumouksellisuutta tai äärijuutalaista maailmanparannusoppia (’Tikkum Olam’) yhteiskuntaan. Toisaalta se lisää agitaationsa tehoa pyrkimällä saattamaan työväestöä epäkristillisen riiston kohteeksi hallitsemansa rahavallan kautta. Sionistinen maailmanvalta myös riistää kehitysmaita ja osoittaa kotimaisten ”kalpeanaamojen” olevan siihen kollektiivisesti syypäitä. Sionistit käyttävät manipulaationsa väylänä joko poliittista vasemmistoa väestöä syyllistäen tai oikeistoa väestöä riistäen aina tilanteen mukaan. Näin oikeudenmukaisuuteen pyrkivä poliittinen kenttä menee aivan sekaisin ja syntyy mm. Antifan kaltaisia sekasikiötä.

   (6)(0)
 6. Russofobia jyllää

  Moskovassa pidätettiin viikonloppuna mielenosoittajia, jotka mustaan maijaan vietäessäkin saivat ottaa itsestään selfieitä. Uutistoimisto TASSin mukaan hieman yli tuhat mielenosoittajaa on saanut sakot lauantaisen jälkeen.

  Lännen mediassa tästä episodista otettiin kaikki irti ja uutisoitiin tapahtumista ”hyökkäyksenä ihmisten perusoikeuksia vastaan”. Kriittisempi lukija on voinut huomata, että Venäjää koskevissa uutisissa ei useinkaan mainita lähteitä, ei esitetä selkeitä todisteita eikä Venäjän viranomaisten näkökulmaa tuoda esiin, vaan uutisiin napataan sopivia filmin pätkiä ja haastateltavaksi otetaan joku Venäjä-kriittinen kommentoija.
  Venäjän ja Ranskan mielenosoitukset
  Tekijä Markku Siira
  https://vastavalkea.fi/2019/07/31/venajan-ja-ranskan-mielenosoitukset/

  (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*