”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Seka-avioliitto synnytti mellakan Israelissa

7 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tunteet purkautuivat Rishon LeZionin kaupungissa Israelissa sunnuntaina. Sadat juutalaiset mielenosoittajat yrittivät hyökätä juutalaisnaisen ja arabimiehen häihin.

Poliiseilla oli täysi työ torjua juutalaisjoukkoa, joka huusi ”Kuolema arabeille!” ja yritti käydä käsiksi hääväkeen. Paikalla oli jopa poliisin eliittijoukot. Poliisit muodostivat ihmismuurin tapahtumapaikan ympärille ja jahtasivat aggressiivisimpia mielenosoittajia. Yhteensä neljä juutalaista pidätettiin häiden aikana.

Avioituneiden Maral Malkan ja Mahmoud Mansourin asianajaja vaati ennen häitä, että mielenosoitukselle ei annettaisi lupaa. Juutalaisvaltion tuomioistuin ei kuitenkaan suostunut pyyntöön.

Mielenosoituksen takana on Lehava-niminen järjestö, jonka tehtävänä on vainota juutalaisia, jotka seurustelevat ei-juutalaisten kanssa. Tapahtumissaan Lehava usein lainaa juutalaisia uskonnollisia tekstejä, jotka kieltävät seka-avioliitot. Häiden aikana juutalaiset huusivat, että ”Israelin pettäneen” Malkan kotikylä tulee palamaan maan tasalle. Lehavan johtaja, entinen lainsäätäjä Michael Ben-Ari totesi, että seka-avioliitot ovat juutalaisten kannalta suurempi katastrofi kuin ”holokausti” ja kuusi miljoonaa kuollutta.

Myös Malkan isä kertoi olevansa surullinen, että hänen tyttärensä meni naimisiin arabin kanssa.

IOL News

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

 1. Huomasin että iltasanomien sivuilla Israelin ja Palestiinan konfliktista kertovia uutisia ei voi kommentoida. Mielenkiintoista.

  (0)(0)
 2. ”suurempi katastrofi kuin holokausti”… Eli siis, koska holokaustia ei tapahtunut jolloin se ei ollut katastrofi, niin eivät nämä häätkään olleet katastrofi. Mitä se isä siis surkuttelee? Olisi onnellinen tyttärensä puolesta joka löysi itselleen kunnon aviomiehen.

  (0)(0)
  • ”Järjestön edustaja Michael Ben-Ari sanoi pitävänsä juutalaisten avioliittoja ei-juutalaisten kanssa pahempana kuin ”mikään mitä Hitler teki”. ”
   Tuo on lainaus iltalehdestä

   (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*