- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Schauman-kohu paljasti valtamedian kaksinaismoralismin

Valtamediassa on tänään vellonut kohu Eugen Schaumanin muistotilaisuuden ympärillä. Eilen Porvoossa järjestettiin avoin muistotilaisuus Suomen historian yhdelle tunnetuimmista vapaustaistelijoista.

Muistotilaisuuden oli kutsunut kokoon Suomen Sisu –järjestö sekä Sarastus-lehti, mutta median mukaan paikalla oli myös paljon niihin kuulumattomia ihmisiä, muun muassa kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen [1] edustajia.

Valtamedia raivostui tilaisuudesta, sillä muut osallistujat eivät olleet sanoutuneet Vastarintaliikkeen jäsenistä irti vaan muistotilaisuus oli sujunut alusta loppuun rauhallisesti. Tilaisuudesta ladattiin verkkoon valokuvia, joissa esiintyi muun muassa Olli Immonen, joka on sekä kansanedustaja että Suomen Sisun puheenjohtaja.

eugen1 [2]

Valtamedian mukaan on tuomittavaa, että kansanedustaja ei paennut paikalta, kun hän huomasi, että myös kansallissosialistit olivat saapuneet kunnioittamaan Schaumanin muistoa. Vastarintaliikkeen oman artikkelin mukaan [3] Schaumanin muistaminen on ollut järjestössä perinne jo monen vuoden ajan.

Erityisen mielenkiintoista on kuitenkin se, että Schaumanin muistelusta on tullut poliittisesti epäkorrektia sinänsä. Poliitikot ja kirjoittajat puhuvat nyt ”poliittisesta murhaajasta” ja ”terroristista”.

Magneettimedia osallistui sosiaalisessa mediassa keskusteluun. Kysyimme Helsingin Sanomien toimittajilta, miksi Schaumanin kunnioittaminen on nyky-Suomessa paheksuttavaa, mutta Nelson Mandelan ja Claus von Stauffenbergin kaltaisia terroristeja saavat kannattaa niin presidentti kuin suurten sanomalehtien työntekijät:

Suomen itsenäisyyden puolesta kuollut Schauman on kulttuurimarxistisessa Suomessa ei-toivottu henkilö. Sen sijaan presidentti Martti Ahtisaari osoittaa ”varauksetonta” tukeaan Nelson Mandelalle, jonka johdolla mustien kommunistinen terroristijärjestö ANC teurasti vuosikymmenten ajan valkoisia siviileitä (1 [17], 2 [18], 3 [19]).

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehti [20] julkaisi numerossaan 1/2013 artikkelin ”Holokaustin muistopäivän tilaisuus synagogassa”, jossa siteerattiin muun muassa Ylellä ja Helsingin Sanomissa työskentelevää Saska Saarikoskea. Artikkelissa terroristi Claus von Stauffenbergiä kutsuttiin ”suureksi sankariksi”. Stauffenberg oli mukana terroristisolussa, joka yritti tappaa Adolf Hitlerin ja muita johtavia kansallissosialisteja toisen maailmansodan aikana.

Poliittisesti korrektissa Suomessa terrorismi ja poliittiset murhat ovat sallittuja, kunhan kohteiksi valitaan kulttuurimarxismin viholliset.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat valehteli Suomen kansallismielisistä [21]