- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sauli Niinistön tuliaiset Malmön juutalaistapahtumasta: ”Internet-sensuuria on tiukennettava!”

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua ”vihapuheen estämiseen”.

Presidentti Sauli Niinistö osallistui hiljattain äärisionistien konferenssiin Ruotsin Malmössä [1]. Ennalta-arvattavasti juutalaislobbarit käskivät Niinistöä edistämään Internet-sananvapauden kaventamista. Sananvapauden heikentäminen on ollut juutalaisten lobbausjärjestöjen tärkein hanke länsimaissa koko 2000-luvun ajan.

Presidentin mukaan sananvapautta on pyrittävä murentamaan erityisesti sosiaaliseen mediaan kohdistetun painostuksen avulla. Merkittävä osa kansalaisista kohtaa esimerkiksi Israeliin tai juutalaisiin lobbausjärjestöihin kohdistuvaa kritiikkiä ensimmäistä kertaa Twitterin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla. Sionistit tahtovatkin, että tulevaisuudessa sosiaalisessa mediassa on tarjolla ainoastaan juutalaisten kannalta edullista informaatiota.

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua ”vihapuheen estämiseen”. Hän ehdotti, että someyhtiöille nimitettäisiin vastaavat julkaisijat, jotta juutalaisia ärsyttävistä mielipiteistä voitaisiin vastaisuudessa nostaa helpommin rikossyytteitä. Niinistö lupasi juutalaisille isännilleen ottavansa asian puheeksi somealalla työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Niinistön osallistuminen konferenssiin herätti kummastusta, sillä tilaisuudessa juhlistettiin palestiinalaisvastaista rasismia ja väkivaltaa kannattavaa IHRA-juutalaisjärjestöä. Niinistö itse on vaatinut, että Suomi pitää rajansa auki maahantunkeutujille. Vaikuttaakin siltä, että Suomen presidentin mukaan aggressiivinen etnonationalismi on sallittua juutalaisille mutta ei suomalaisille.

Partisaani

Alkuperäinen kirjoitus: Sauli Niinistön tuliaiset Malmön juutalaistapahtumasta: ”Internet-sensuuria tiukennettava!” – Partisaani [2] 

Lähde: Sveriges Radio [3]