- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksan veronmaksajilta lisää ilmaista rahaa juutalaisille

Juutalainen painostusjärjestö Claims Conference (CC) ilmoitti [1] tyytyväisenä, että saksalaiset joutuvat maksamaan entistä suurempia summia toisen maailmansodan aikana eläneille juutalaisille.

Korvausvaatimukset perustuvat holokaustivalheeseen [2], jonka mukaan nykyiset saksalaiset olisivat moraalisessa vastuussa juutalaisille Adolf Hitlerin ajan politiikasta. CC on tunnettu valehtelun lisäksi korruptiosta ja talousrikollisuudesta [3].

2014 juutalaiset ”holokaustiselviytyjät” saivat CC:n kautta [4] 760 000 000 dollaria ilmaista rahaa Euroopan veronmaksajilta. 2015 kokonaispotti nousi järjestön arvioiden mukaan 900 000 000 dollariin.

Korvaussummien kasvuun vaikuttaa muun muassa entistä ammattimaisempi lobbaus sekä se, että yhä useampi juutalainen on saanut ”holokaustiselviytyjän” statuksen – viimeisimpänä Pohjois-Afrikan juutalaiset.

Viimeisimpien neuvotteluiden tuloksena saksalaiset joutuvat maksamaan juutalaisille vuosina 2016–2017 1,2 miljardia dollaria ja 2018 1,4 miljardia dollaria. Saksan sionistiveroa nostetaan samaan aikaan, kun maa on ajautumassa kohti ankaraa pankkikriisiä [5].

Entinen Yhdysvaltojen EU:n suurlähettiläs ja Claims Conferencen nykyinen lobbaaja, juutalainen Stuart Eizentat kertoi olevansa tyytyväinen summan suuruuteen.

no-bussiness-like-shoah-business01_k0nsl [6]

Saksa on uskollinen orja

Viime syksynä Israelin diplomaatti Adi Farjon totesi [7] suoraan, että ”on Israelin eduksi”, että ”saksalaiset tuntevat jatkossakin kollektiivista syyllisyyttä holokaustista”.

Farjon kertoi toimittajille, ettei Israel todellakaan halua ”normalisoida” välejään Saksan kanssa, sillä syyllistämiseen perustava hyväksikäyttösuhde on juutalaisvaltiolle paljon tuottoisampi.

World Jewish Congressin pitkäaikainen johtaja Nahum Goldmann myönsi [8] jo vuonna 1976:

”Ilman saksalaisia korvausrahoja Israelissa olisi vain murto-osa sen nykyisestä infrastruktuurista. Kaikki Israelin junat ovat saksalaisia. Laivat ovat saksalaisia. Sähköverkko on saksalainen ja niin on myös suuri osa koko maamme teollisuudesta […] puhumattakaan rahoista, joita saksalaiset maksavat yksittäisille [toisen maailmansodan juutalaisille] selviytyjille.”

Vaikka Saksan sisäpolitiikka on räjähdyspisteessä muun muassa siirtolaiskriisin vuoksi, on maa onnistunut pitämään ulkopoliittiset suhteensa Israeliin ja kansainväliseen juutalaislobbyyn lämpiminä.

Brexit-äänestyksen jälkeen monet brittien isänmaallisuutta säikähtäneet juutalaiset ilmoittivat suunnittelevansa muuttoa [9] Saksaan. Israelilaisen analyytikko Sharon Pardon mukaan [10] monet sionistit todennäköisesti toivovat, että Britannian EU-eron jälkeen Israel-alisteinen Saksa vakiinnuttaisi asemansa unionin kiistattomana johtajana.

 

Lue myös:

Israelissa ”holokaustiselviytyjät” riitelevät rahasta [11]
100 000 euroa veronmaksajien rahoja Suomen juutalaisille [12]