- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan

Angela Merkel on ilmoittanut [1], että hän pyrkii neljännelle kaudelle Saksan liittokansleriksi voidakseen taistella nationalismia vastaan. Merkel tahtoo varmistaa, että Saksa on myös tulevaisuudessa avoin laittomille maahantunkeutujille.

Mikäli vallanhimostaan tunnettu Merkel pääsee neljännelle kaudelle, tulee hän olemaan sodanjälkeisen Saksan pitkäkestoisin johtaja. Merkel on ollut Saksan liittokansleri jo vuodesta 2005 lähtien.

Merkel on myöntänyt avoimesti, että hän tahtoo jatkaa Saksan johdossa siksi, että monissa Euroopan maissa liberaalit ja kulttuurimarxistiset arvot kokevat yhä kovempaa vastustusta.

Merkelin mukaan on tärkeää, että Saksan mädätys jatkuu siitäkin huolimatta, että yhä useampi kansalainen vannoo nyt nationalismin ja perinteisten arvojen nimiin. Hän on ironisesti kertonut tahtovansa hyödyntää ”kokemustaan, lahjojaan ja taitojaan […] palvellakseen Saksaa”.

Pian Yhdysvaltojen presidentinviran jättävä Barack Obama matkusti hiljattain Saksaan osoittaakseen, että Merkel on Yhdysvaltojen ehdoton suosikkiliittokansleri.

Saksa on ollut Yhdysvaltojen – eli Israelin [2] ja pankkiirien (1 [3], 2 [4]) – vasallivaltio jo vuodesta 1945 lähtien, joten Obaman eleellä on suuri poliittinen painoarvo. Obama on ollut huolissaan siitä, että Merkelin kannatus on luisunut alamäkeä Euroopan pakolaiskriisin puhkeamisesta lähtien.

Amerikan tulevalle presidentille Donald Trumpille Merkel päätti kirjoittaa teatraalisen ukaasin [5], jonka mukaan Saksa jatkaa Amerikan talutusnuorassa vain, jos Trump syö vaalilupauksensa ja tekee presidenttinä kulttuurimarxistista politiikkaa.

Vaikka Merkel ei pääsisikään neljännelle kaudelle, tekee hän kaikkensa, jotta Saksasta on jäljellä enää monikulttuuriset rauniot, kun hän lopulta poistuu politiikan näyttämöltä. Saksan sisäministeriö ilmoitti [6] nimittäin viime viikolla, että hallitus alkaa rahtaamaan Saksaan lentokoneilla tuhansia laittomia maahantunkeutujia Italiasta ja Kreikasta.

Merkelin hallitus on päättänyt, että tästä kuusta lähtien lentokoneet kuljettavat Saksaan joka kuukausi 1000 eritrealaista, syyrialaista, irakilaista, iranilaista tai somalitaustaista turvapaikkaturistia. Siirtolaiset tullaan kuljettamaan Münchenin lähellä sijaitseviin väliaikaismajoituksiin.

Suunnitelma on osa EU:n maahanmuuttopoliittista ”taakanjako-ohjelmaa”, jonka tavoitteena on tehdä kaikista Euroopan kaupungeista Lontoon kaltaisia etnohelvettejä, joissa valkoiset ovat vähemmistössä.

German+Chancellor+Angela+Merkel+Visits+Israel+D5bRskc5kFll [7]die-welt-juden [8]

Juutalaisjärjestöt vaativat monikulttuurista Saksaa

Amerikan, EU:n ja valtapuolueiden ohella myös Saksan juutalaisyhteisö on painostanut hallitusta jatkamaan siirtolaisten haalimista.

World Jewish Congress (WJC) ja Saksan juutalainen keskusneuvosto [9] ottivat jo viime syksynä näkyvästi kantaa Saksan siirtolaiskriisiin. WJC:n ja juutalaisneuvoston mukaan pakkomonikulttuurisuus edustaa ”evoluutiota kohti avointa yhteiskuntaa”.

WJC-johtaja Ronald Lauder [10] ja juutalaisneuvoston johtaja Josef Schuster [11] kommentoivat pakolaiskriisiä suuren Die Welt –lehden artikkelissa ”Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen [12]”.

WJC:n ja juutalaisneuvoston mukaan vain ”uusnatsit” eivät halua monikulttuurista Saksaa. Järjestöjen mukaan on kuitenkin tärkeä, että Saksan ohella tunkeutujia siirretään Euroopan joka kolkkaan.

Ainoa WJC:n ja juutalaisneuvoston asettama ehto maahantunkeutujille oli, että nämä tunnustavat Israelin [13] olemassaolon ”oikeutuksen” sekä ”holokaustin [14]” muiston pyhyyden. Euroopan kulttuurilla ei tietenkään ole sen sijaan mitään väliä.

Johtavien juutalaisjärjestöjen esittämät vaatimukset Euroopalle kuulostavat entistä pöyristyttävämmiltä, kun niitä vertaa Israelin omaan äärimmäisen rasistiseen maahanmuuttopolitiikkaan [15].

Israelin sisäministeri Eli Yishai on kertonut [16] jo 2014, mikä juutalaisvaltion pakolaispoliittinen strategia on: eritrealaisten, sudanilaisten ja muiden mustien siirtolaisten ”elämästä tehdään niin surkeaa”, että nämä jättävät juutalaiset vapaaehtoisesti rauhaan!

Israel on myös rakentanut vuodesta 2013 lähtien uutta raja-aitaa, jolla mustat afrikkalaiset yritetään pitää ulkopuolella. Miksi juutalaisjärjestöt vaativat Eurooppaan tunkeutuneita siirtolaisia kunnioittamaan Israelia, kun Israelin siirtolaispolitiikka on tällaista?

invader-merkel [17] Syrian-refugees-342890 [18]

Pakolaiskriisi jatkuu, vaikka media ei kirjoita aiheesta

Merkelin tavoin valtavirtaiset valemediat ovat huolestuneita nationalismin noususta. Siksi lehdistö ei ole enää juurikaan kirjoittanut Euroopan pakolaiskriisistä.

Mediahiljaisuuden avulla kansalle tahdotaan uskotella, että siirtolaiskriisi on jo päättynyt!

Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön [19] (IOM) tilastoja tutkinut The New Observer [20]–julkaisu kuitenkin selvitti, ettei pakolaiskriisi ole suinkaan hallinnassa. Vaikka media on hiljaa, tunkeutujia saapuu Eurooppaan tappavaan tahtiin.

IOM-tilastojen mukaan Eurooppaan on tullut vähintään 363 808 laitonta siirtolaista tämän vuoden aikana.

Paljon puhuttu Turkin ja EU:n pakolaissopimus on osoittautunut huijaukseksi: IOM:n mukaan marraskuuhun mennessä vain noin 700 tunkeutujaa on palautettu Turkkiin sopimuksen nojalla!

Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että ainut jokseenkin tehokas tapa vähentää laitonta maahanmuuttoa ovat Unkarista tutut piikkilanka-aidat [21].

 

Lue myös:

Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa? [22]
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla [23]
Saksa: lähes 40 prosenttia alle 5-vuotiaista maahanmuuttajataustaisia [24]
Juutalaistaustainen stasilainen valvomaan Saksan Facebookin poliittista kirjoittelua [25]
Saksaa riivaa siirtolaisten ”raiskausepidemia”, jonka poliisi sensuroi [26]