- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava!

Suomi määritteli perussuomalaisen oikeusministerin Jari Lindströmin johdolla maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi 2015 [1]. Nyt Saksan oikeusministeri Heiko Maas tahtoo kovennetun version samasta mallista kotimaahansa.

Maasin malli olisi vielä monta pykälää ankarampi kuin Suomen nykyinen käytäntö. Saksan oikeusministeri tahtoo tuomita ehdottomaan vankeuteen ihmiset, jotka jakavat verkossa esimerkiksi vaihtoehtomedioiden uutisia tai muita ”vääriä mielipiteitä”.

Maasin mielenvikaisesta suunnitelmasta uutisoi Junge Freiheit (JF) –lehti [2]. Maasin mukaan ”disinformaation” (lue: hallitusta kritisoivien kirjoitusten) leviäminen on niin suuri kansallisen turvallisuuden uhka, että ”oikeuslaitoksen on johdonmukaisesti seurattava tätä netissä”.

Maas ehdottaa, että ”julkisuuden henkilöitä panettelevan” (lue: poliitikkoja ja muita eliitin jäseniä kritisoivan) tiedon levittämisestä tulisi seurata jopa viiden vuoden ehdoton vankeusrangaistus.

”Ajatusrikollisia” tulisi Maasin mukaan etsiä etenkin sosiaalisesta mediasta, jossa kansalaiset levittävät vaihtoehtomedioiden uutislinkkejä. Maas vaatii erityisesti Facebookia tekemään tiiviimpää yhteistyötä Saksan poliittisen eliitin kanssa ”rikollisten” nappaamiseksi.

Vaihtoehtomediat ovat tärkeä uutislähde saksalaisille etenkin siksi, että maan poliisi [3] ja valtamedia [4] valehtelevat järjestelmällisesti maahanmuuttoon ja rikollisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

2015 Saksan hallitus nimitti [5] kommunistisessa Stasi-tiedustelupalvelussa kannuksensa ansainneen juutalaisen Anetta Kahanen sensuroimaan sosiaalisen median maahanmuuttokeskustelua. Koska Kahane ei onnistunut tehtävässään, aikoo hallitus ottaa nyt järeät keinot käyttöön.

Anetta Kahane. [6]

Juutalainen Anetta Kahane.

Angela Merkel tulee häviämään seuraavat vaalit vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan vuoksi. [7]

Angela Merkel tulee häviämään seuraavat vaalit vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

Hallituksen kritisointi on terrorismia

Hälyttävintä on se, ettei Maas ole vaatinut vain selkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ihmisten rankaisemista. Hänen mukaansa ”poliittisen keskustelun manipulointi” (lue: eliitin ja hallituksen politiikan kritisoiminen) on jo sinänsä rikos valtiota vastaan.

Maas on saanut tukea muilta Saksan johtavilta poliitikoilta. CDU-valtapuolueen Michael Grosse-Brömer esimerkiksi jyrisi, että ”vääriin mielipiteisiin” on puututtava kovalla otteella ennen Saksan tulevia vaaleja.

Grosse-Brömer on todellakin puhunut ”vääristä mielipiteistä”, joten sortotoimet kohdistuisivat myös sellaisiin kansalaisiin, joiden ei epäillä syyllistyneen esimerkiksi kiihotamiseen kansanryhmää vastaan.

Valtamedia ja poliittinen eliitti ovat jo etukäteen syyttäneet [8] Angela Merkelin tulevasta vaalitappiosta ”valemedioita” sekä Vladimir Putinia, jonka agenteiksi ”valemedioiden” kirjoittajia syytetään. Merkelin tuleva tappio kun ei ”tietenkään” voi johtua siitä, että tavalliset saksalaiset ovat kyllästyneet jatkuvaan maahantunkeutujien [9] tulvaan.

Saksan lehdistö uutisoi [10] aiemmin joulukuussa, että uuden EU-direktiivin nojalla ”terroristiksi” voidaan määritellä kuka tahansa, joka horjuttaa maan ”taloudellisia tai sosiaalisia rakenteita”.

Monet pelkäävät, että ”oikeuslaitos” tulee jossain ennakkotapauksessa määrittelemään hallituspolitiikan kritisoimisen ”rakenteiden horjuttamiseksi” ja siten ”terrorismiksi”. Ei ihme, että Stasi-taustainen Anetta Kahane tuntee olonsa kotoisaksi 2010-luvun Saksassa.

 

Lue myös: Juutalaislehti rehvastelee roolistaan oikeusministeriön ”sananvapausohjelmassa” [11]