- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta

Holokaustitutkijoiden [1] vaino Euroopassa jatkuu. Kaksi viikkoa sitten uutisoimme ranskalaisen Vincent Reynouardin [2] saamasta kahden vuoden vankeustuomiosta. Viimeisin vankeusrangaistus ”rikoksesta” annettiin 51-vuotiaalle saksalaiselle asianajaja Sylvia Stolzille [3].

Stolz on tunnettu vahvana periaatteen naisena. Hän on jo aiemmin ehtinyt istua yli kolme vuotta Saksan vankiloissa ”holokaustin” kyseenalaistamisesta. Stolz tuomittiin silloin, koska hän oli asianajajana puolustanut holokaustirevisionisti Ernst Zündeliä oikeudessa 2006. Stolz rikkoi Saksan lakeja siis puolustamalla asiakastaan. Stolz ei olisi saanut argumentoida Zündelin näkemysten puolesta, vaan hänen olisi Saksan lakien mukaan täytynyt puolustaa asiakasta esimerkiksi vetoamalla tämän ”ajattelemattomuuteen”, ”virheellisiin” johtopäätöksiin tai mielenterveyteen. Kuten Magneettimedian lukijat tietävät, myöskään Suomessa ”juutalaisoikeudenkäynneissä” tuomarit eivät suostu arvioimaan [4] syytetyn sanomisten todenperäisyyttä. Tämä on yleiseurooppalainen ilmiö.

Stolz pääsi otsikoihin, sillä hän kieltäytyi tottelemasta tuomaria ja jatkoi puolustuspuheenvuoroa kielloista huolimatta. Lopulta vartijat joutuivat riuhtomaan naisen pois salista, jotta keskustelu ”holokaustin” teknisestä todistusaineistosta saatiin keskeytettyä. ”Vastarinta! Saksan kansa nousee!” Stolz huusi, kun hänet pakotettiin poistumaan. Stolz syytti Saksan tuomioistuinta siitä, ettei oikeus palvellut Saksan kansallista etua, vaan ”ulkomaalaista miehittäjää”. Stolzin mukaan Saksassa ei ole ollut legitiimejä hallituksia vuoden 1945 jälkeen. Hänen päämiehensä Zündel pääsi pois vankilasta vasta 2010 – yhteensä seitsemän vuoden oikeudenkäynti- ja vankilariepottelun jälkeen.

Stolz on holokaustirevisionisti Horst Mahlerin [5]puoliso. Mahler suorittaa tällä hetkellä 12 vuoden vankeustuomiotaan juutalaisia suututtaneista ajatusrikoksista.


Saksalaisen ”oikeusjärjestelmän” mukaan tämä puhe on raiskausta vakavampi rikos.

Stolz joutuu nyt lähes kahdeksi vuodeksi [6] vankilaan ilman ehdonalaisen mahdollisuutta. Hän tuomittiin Sveitsissä AZK-tapahtumassa pitämästään saksalaista ”sananvapautta” käsittelevästä puheestaan, jonka myös Magneettimedia on kääntänyt suomeksi [3]. Saksan tuomioistuimen mukaan Stolz syyllistyi rikokseen, vaikka hän piti esitelmänsä Sveitsissä eikä kotimaassaan. Kun tuomio luettiin Stolzille, hän kommentoi: ”Menen vankilaan, koska mielestäni tämä kaikki on sen arvoista. Menen vankilaan, koska olen sen velkaa saksalaiselle kansalle. Vihollinen yrittää murtaa vakaumukseni leimaamalla minut rikolliseksi – mutta vihollinen ei tule voittamaan!” Myös AZK-tapahtuman järjestäjä joutuu oikeuden eteen lähiaikoina siksi, että hän oli vastuussa keskustelutilaisuudesta

2005 Stolz kommentoi päämiehensä Zündelin kokemaa poliittista vainoa Saksassa avoimessa kirjeessään:

Suurin uhkamme ovat ammattituomarit, jotka ovat alistuneet vapaaehtoisesti palvelemaan Saksaa hallitsevia ulkomaalaisia miehittäjiä.

Saksan valtakunnan kansalaisina heidän todellinen velvollisuutensa olisi tukea muita saksalaisia ja puolustaa näitä ulkoisilta vihollisilta. (§ 323c StGB)

Valtakunnan lakien mukaan ammattituomareiden on ohjeistettava lautamiehiä ja kerrottava heille [Zündelin puolustuksen argumenteista].

Kun lautamiehet ymmärtävät, mistä [Zündelin tapauksessa] on kyse, he asettuvat varmasti maanmiehensä Zündelin puolelle, sillä hän kuuluu saksalaiseen kansaan.

Sylvia Stolz ja Horst Mahler. [7]
Sylvia Stolz ja Horst Mahler.

Stolzin päämies Zündel joutui kirjoitustensa vuoksi viranomaisten lisäksi myös juutalaisten terroristien silmätikuksi. Kun Zündel oli oikeudenkäynnissä Kanadassa, juutalaiseen Jewish Defense League –järjestöön kuuluvat miehet pahoinpitelivät syytettyä ja tämän seuralaisia. Pahoinpitelyjen lisäksi juutalaiset tekivät putkipommi-iskun Zündeliä vastaan ja polttivat tämän talon. Mikäli Zündel olisi ollut tuolloin kotona, olisi hän kuollut.

Jewish Defence League on edelleen laillinen järjestö [8]esimerkiksi Ranskassa, mutta Stolz, Mahler, Reynouard, Zündel ja lukemattomat heidän kaltaisensa ovat jatkuvassa oikeudenkäynti- ja vankilakierteessä siksi, että he tahtovat tutkia historiaa objektiivisesti. #JeSuisSylviaStolz! #IchBinSylviaStolz!

 

Lue myös:

Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin [9]
Ursula Haverbeck, holokausti ja oikeudenkäynnit [10]
86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta [11]
Poliisin erikoisyksikkö tunkeutui holokaustirevisionistin asuntoon Ranskassa [12]
Dieudonnélle kymmenientuhansien sakot juutalaisia ärsyttäneestä vitsistä [13]