- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksalaisministeri: ”saksalaisten tulee olla suvaitsevaisempia”

Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble on vaatinut saksalaisia ymmärtämään enemmän maahanmuuttajien tarpeita ja tutustumaan heidän elämäntapaansa. Hänen mielestään tällä voitaisiin ehkäistä viharikoksia ja hyökkäyksiä sekä estää ”äärioikeiston” poliittista suosiota kasvamasta.

Videoteksti: ”Minä myös pukeudun hijabiin, koska se on kaunis!” Viimeisimpiä monikulttuurisuuspropagandan tuotoksia Saksassa

Wolfgang Schäuble myös kehotti Saksassa asuvia muslimeita kehittämään saksalaisen tulkinnan islamista, joka perustuisi liberaaleille arvoille ja suvaitsevaisuudelle.

”Epäilemättä, muslimien kasvava määrä maassamme on nykyään haaste yhteisömme suvaitsevaisuudelle.” Schäuble totesi parlementin alahuoneelle pitämässä puheessaan.

Wolfgang Schäuble kuuluu Saksan liittokanslerin Angela Merkelin johtamaan kristillisdemokraattisen puolueeseen. Merkelin ja hänen puolueensa kannatus on romahtanut [1], sillä saksalaiset eivät ole olleet tyytyväisiä hänen tapaansa hoitaa pakolaiskriisiä. Eräs puolueesta eronnut politiikko väitti [2], että Merkel toimii Saksan kansan edun vastaisesti, ja on menettänyt ymmärryksen Saksalaisen yhteiskunnan todellisesta tilasta.

Pakolaisten määrän kasvettua räjähdysmäisesti [3] myös rikollisuus on lisääntynyt jyrkästi [4] Saksassa. Varsinkin seksuaalirikokset [5] on herättänyt huomiota. Pakolaisten tulo on myös aiheuttanut raakalaismaisia terrori-iskuja [6], joiden varjolla on heikennetty kansalaisvapauksia.

Merkelin pakolaispolitiikan ja sen seurauksien takia saksalaiset ovat kääntyneet maahanmuuttokriittisten puolueiden [7] puoleen ja turvautuneet suoraan toimintaan Merkelin harjoittamaa eurooppalaisvastaista politiikkaa vastaan.(1 [8], 2 [9])

Lue myös:

Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [10]
Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla [11]
Seksuaalirikollisuus jo kolminkertaistunut pakolaiskriisin myötä Suomessa! [12]
Haastattelu: “pakolaiskriisi” on George Sorosin rahoittama operaatio [13]
Euroopan pakolaiskriisi: suomennettu dokumentti ja avoin kirje Saksasta [14]