- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksalainen vaihtoehtomedia astuu ”kielletylle alueelle”

Saksalainen vaihtoehtomedia Klagemauer TV on tehnyt mielenkiintoisen suunnanvaihdoksen ja kyseenalaistanut Saksan syyllisyyden toisen maailmansodan puhkeamiseen. Saksassa on laitonta kyseenalaistaa [1] monia toisen maailmansodan voittajavaltioiden sanelemia historiallisia myyttejä.

Kuten olemme kirjoittaneet, syttyi toinen maailmansota ennen kaikkea siksi, että Saksa oli päättänyt irtaantua [2]kansainvälisten pankkien [3] vallasta. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Saksa oli pilkottu ja alistettu taloudellisesti. Kun kansallissosialistit nousivat valtaan, julistettiin kansainvälinen boikottisota maata vastaan. Suuria saksalaisvähemmistöjä asui ulkomailla, kuten Puolassa, jossa valtio katsoi sormien läpi saksalaisvastaisia pogromeja. Kun Saksa ei enää voinut seurata sivusta puolansaksalaisten kaltoinkohtelua, saivat Ranska ja Englanti tarvitsemansa tekosyyn iskeä Saksaa vastaan.

Yleensä kansainväliset vaihtoehtomediat pitävät valtaapitävien versiota toisesta maailmansodasta totena. Ne kirjoittavat kriittisesti Yhdysvaltojen ja Israelin geopoliittisesta hegemoniasta ja suomivat suuria lääkeyrityksiä, mutta eivät uskalla edetä ongelmien alkulähteille. Klagemauer TV aloitti ”tavallisena” vaihtoehtomediana, mutta on nyt haastanut pyhänä pidetyn opin Saksasta, juutalaisista ja toisesta maailmansodasta. Entistä positiivisemman asiasta tekee se, että Klagemauer-väki on ammattitaitoista ja nuorekasta; he puhuvat kieltä, jota tietoyhteiskunnassa varttuneet eurooppalaiset ymmärtävät eivätkä vastaa juutalaismedian luomaa naurettavaa stereotypiaa ”uusnatseista”.

Uutislähetyksessä nimeltä ”Yhdysvaltojen näkymätön hallitus” Klagemauer TV muistuttaa, että jo 1933 Winston Churchill varoitti, että Englanti aloittaa sodan Saksaa vastaan muutaman vuoden kuluessa, mikäli saksalaiset eivät alistu yksityisten pankkiirien luomille pelisäännöille. Klagemauer TV:n mukaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen keskuspankki FED:istä [4] tuli Amerikan ”näkymätön hallitus”, joka ajoi Yhdysvallat myös toiseen maailmansotaan.

Toisella Saksan sotasyyllisyyden kyseenalaistavalla videolla käsitellään Puolan saksalaisvähemmistön brutaalia kohtelua. Nykyään käytännössä kaikki tuomitsevat Saksan intervention, mutta antavat kuitenkin mukisematta hyväksyntänsä Yhdysvaltojen aloittamille sodille eri puolella maailmaa. Eikö tämä ole kaksinaamaista, Klagemauer TV kysyy.

Kanavan mukaan toinen maailmansota alkoi jo maaliskuussa 1933, kun British Daily Express uutisoi juutalaisten sodanjulistuksesta Saksaa vastaan. Yhteensä 58 maata julisti sodan, mutta silti vain Saksaa pidetään syyllisenä. Sotasyyllisyysväitteen turvin Saksalta on riistetty kokonaan itsenäisyys. Klagemauer TV:n toimituskunnan kaltaiset aktivistit tahtovat kuitenkin murtaa maailmansotamyytit, joilla Eurooppaa on orjuutettu jo monta kymmentä vuotta.

 

Justice 4 Germans [5]