- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksaa riivaa siirtolaisten ”raiskausepidemia”, jonka poliisi sensuroi

Amerikkalaisen Gatestone-instituutin selvityksen [1] mukaan Saksaa vaivaa monikulttuurinen raiskausepidemia, joka leviää ruton tavoin, koska poliittisesti korrekti poliisi ei uskalla puuttua siihen.

Saksalaisten valtavirtaisten tiedotusvälineiden raportteihin perustuva tutkimus summaa, että ”seksuaalinen väkivalta on muuttunut Saksassa epidemiaksi sen jälkeen, kun Angela Merkel päästi maahan yli miljoona (pääosin miespuolista) siirtolaista Afrikasta, Aasiasta ja Lähi-idästä”.

Vaikka Kölnin viime uudenvuoden massa-ahdistelukatastrofi (1 [2], 2 [3], 3 [4]) on tapauksista tunnetuin, on seksuaalinen rikollisuus levinnyt tunkeutujien mukana Saksan joka kolkkaan:

”Saksa on käytännössä saarrettu. Julkiset tilat ovat muuttuneet yhä turvattomammiksi. Poliisi on varoittanut yleisen järjestyksen mahdollisesta romahduksesta lämpiminä kuukausina, jolloin nuoret miessiirtolaiset näkevät paljon vähäpukeisia paikallisia naisia.”

Raiskaavien siirtolaisten uhriksi voi joutua käytännössä kuka tahansa. Kesän vanhin uhri on 79-vuotias vanhus ja nuorin 9-vuotias lapsi.

Eritrealainen tunkeutuja hyökkäsi 79-vuotiaan kimppuun ja raiskasi tämän heinäkuun 24. päivä, kun tämä oli käymässä edesmenneen siskonsa haudalla kello 6 aamulla. Raportin mukaan valkoiset voivat joutua raiskaajien kynsiin missä tahansa:

”Seksihyökkäyksiä on tehty rannoilla, pyöräteillä, hautausmailla, diskoissa, ruokakaupoissa, musiikkifestivaaleilla, parkkihalleissa, leikkipuistoissa, kouluissa, ostoskeskuksissa, takseissa, julkisissa kulkuvälineissä, julkisissa puistoissa, toreilla, kylpylöissä ja julkisissa käymälöissä.

Saalistajat vaanivat uhrejaan kaikkialla. […] Kymmenet naiset ja lapset ovat joutuneet maahanmuuttajataustaisten raiskaajien uhreiksi kesäfestivaaleilla ja uimaloissa – paikoissa, jotka olivat ennen osa turvallista saksalaista arkea.”

Angela Merkelistä on tullut saksalaisen painajaisen symboli. [5]

Angela Merkelistä on tullut saksalaisen painajaisen symboli.

Poliisin kulttuurimarxistinen korruptio

Ehkäpä vastenmielisintä raportissa on kuitenkin poliisin toimintaa – tai pikemminkin toimettomuutta – käsittelevä osuus. Poliisit eivät uskalla tutkia raiskaustapauksia tai tiedottaa niistä julkisuuteen, sillä se ”saattaisi ruokkia maahanmuuttajavastaisia asenteita”.

Sen sijaan poliisi käyttää resurssinsa esimerkiksi holokaustirevisionismista epäiltyjen vanhusten metsästämiseen [6]. Poliisi on toisin sanoen pettänyt tavallisen Saksan kansan, jotta vuodesta 1945 lähtien maata hallinnut vihamielinen eliitti saisi toteuttaa monikulttuurista ”unelmaansa”.

Kun poliisi joutuu tiedottamaan siirtolaisten tekemistä raiskauksista, painottavat he uudelleen ja uudelleen, että kyse on vain ”yksittäistapauksista”. Virkavalta tekee myös kaikkensa, jotta raiskausuutisointi rajattaisiin vain paikallisiin lehtiin. Maahanmuuttajarikollisuudesta ei tahdota uutisoida suurissa kansallisissa medioissa.

Oikeusministeri Heiko Maas on myöntänyt, että poliisi on taantunut jo niin pahan lamaannuksen tilaan, että vain 10 % raiskauksista raportoidaan ja vain 8 % raiskausoikeudenkäynneistä johtaa tuomioon. Vaikuttaa siltä, ettei virkavalta edes halua toimittaa raiskaavia siirtolaisia vankilaan.

Suuri saksalaislehti Die Welt kirjoitti tammikuussa [7], että maahanmuuttarikollisuuteen liittyvää tietoa ”sensuroidaan kaikkialla Saksassa”. Kuukautta myöhemmin lehti uutisoi [8], että Hessenin osavaltio on sensuroinut maahanmuuttajien rikoksia sillä tekosyyllä, ettei ”kukaan ole kiinnostunut aiheesta”!

Saksan poliisiliiton johtajan Rainer Wendtin mukaan ”jokainen poliisi tietää, että heihin kohdistuu poliittisia vaatimuksia; on parempi olla hiljaa [maahanmuuttajien rikoksista], koska silloin ei joudu ongelmiin”.

 

Lue myös:

Poliisi on yleinen vitsi monikulttuurisessa Saksassa [9]
Saksan tiedustelu ennustaa julkista vallankumousta ja etnisiä konflikteja [10]
Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa? [11]