"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Poliisi hyökkäsi raiskausvastaista mielenosoitusta vastaan Kölnissä vesitykeillä ja kyynelkaasulla viikonloppuna.

Saksa: oikeuteen raiskausvastaisen paidan vuoksi – syytetään ”rasismista”!

9 ääntä, keskiarvo: 4,89 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,89 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,89 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,89 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,89 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 4,89)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kuten tänään on uutisoitu, pyrkii kulttuurimarxistinen lehdistö ja esivalta Pohjoismaissa suojelemaan maahanmuuttajataustaisia raiskaajia viimeiseen asti. Pegida-johtajaa vastaan nostetut syytteet osoittavat, että tilanne on yhtä kurja myös Saksassa.

rapefugees

Pegida on Saksassa alkanut maahanmuuttovastainen mielenosoitusliike, joka on saanut paljon lisää kannatusta hallitsemattoman siirtolaistulvan ja Angela Merkelin politiikan vuoksi.

Viime viikonloppuna Pegida järjesti Kölnissä tuhansien ihmisten mielenosoituksien maahanmuuttajien seksuaalista terroria vastaan. Uudenvuoden aattona Kölnin poliisi antoi tuhansien maahantunkeutujamiesten vapaasti raiskata, häpäistä ja pahoinpidellä valkoisia saksalaisia – etenkin nuoria naisia.

Sen sijaan Pegidan järjestämää Rapefugees not Welcome (’Raiskaajapakolaiset eivät ole tervetulleita’) –mielenosoitusta vastaan virkavalta hyökkäsi vesitykeillä ja kyynelkaasulla.

Mielenosoituksen väkivaltainen häiritseminen ei kuitenkaan ollut tarpeeksi Saksan eliitille. Pegida-johtaja Lutz Bachmann joutuu käräjille, koska hän pukeutui ”Rapefugees not Welcome” –tekstillä koristettuun kampanjapaitaan. Saksan eliitin mukaan raiskausten vastustaminen on rasismia, jos raiskaajat ovat maahanmuuttajia.

koln

 

Lue myös: Juutalaistaustainen stasilainen valvomaan Saksan Facebookin poliittista kirjoittelua

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. Suomi suomalaisille

  Sellainen on maanpetturi Merkelin johtama Saksa. Milloinkahan saksalaiset heräisivät heidän Lügen Mediansa (valehtelumedia) tuottamasta horroksesta ja tekisivät ’lopullisen ratkaisun’ heitä tuhoon johtavien maanpetturien suhteen?

  (5)(0)
 2. ”Vastustajamme eivät ole kiistäneet etteivätkö lainaukset ja uutiset olisi todenperäisiä.”
  http://magneettimedia.com/painostuskampanjalla-ei-vaikutusta-magneettimedian-toimintaan/

  Lainauksenne ja uutisenne EIVÄT TODELLAKAAN OLE todenperäisiä. Tämänkertaisesta artikkelistanne:
  ”Saksan eliitin mukaan raiskausten vastustaminen on rasismia, jos raiskaajat ovat maahanmuuttajia.”

  Johtopäätelmä on omanne, tarkoitushakuinen ja luotu viha-agendaa levittämään. Osoittakaa missä Saksan eliitti on noin sanonut.

  Mikäli katsotte, ettei teidän tarvitse moista todistusta esittää ja jyrkän poleemiset tulkinnat voidaan esittää ikään kuin faktoina, voidaan saman oikeuskäsityksen mukaisesti todeta miten matalamielisen halpamaisesti toimituksenne toimii.

  Please, yrittäkää ryhdistäytyä ja edistää tärkeää asiaa edes jotakuinkin asiallisesti.

  (0)(7)
  • Tyrsky

   >”Missä Saksan eliitti on noin sanonut” Aika vajaa kysymys vai onko jokin taho tai henkilö joka voi puhua koko eliitin puolesta.

   Eiköhän tässä artikkelissa tehdä päätelmiä tapahtuneiden asioiden perusteella. En kuule valtamedialta mitään todisteluita mistään ikinä vaikka kuinka vaadittaisiin.

   (0)(0)
   • ”onko jokin taho tai henkilö joka voi puhua koko eliitin puolesta”

    Magneettimedian väittäessä, että ”Saksan eliitin mukaan raiskausten vastustaminen on rasismia, jos raiskaajat ovat maahanmuuttajia”, varmaan Magneettimedian tulisi kertoa ketkä tarkalleen ottaen ovat noin esittäneet. Muussa tapauksessa Magneettimedia pistää sanoja toisten suuhun. Mikäli panettelun sijaan Magneettimedia vain tulkitsee, pitäisi se puolestaan kertoa.

    ”En kuule valtamedialta mitään todisteluita mistään ikinä vaikka kuinka vaadittaisiin.”

    En verrannut Magneettimediaa valtamediaan; esittänyt paremmuusjärjestystä tms, vaan nostin esiin epäkohdan. Koska magneetit äityvät kehumaan rehellisyyttänsä, jonka laatu oli kuitenkin mitä oli, täytyi asiaan puuttua.

    Oletko siis sitä mieltä, että täytyy alkaa tekemään ja lausumaan päätelmiä magneettien arvoista, siitä miten rehellisyys laahaa uutisoinnisinnon perässä?

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*