- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Saksa: lähes 40 prosenttia alle 5-vuotiaista maahanmuuttajataustaisia

Valkoisten kansanmurha leväperäisen väestöpolitiikan kautta etenee huikeaa vauhtia Saksassa. Tuoreiden tilastojen [1] mukaan kohta jo 40 prosenttia maan lapsista on maahanmuuttajataustaisia.

Saksassa asuva toimittaja ja historioitsija Michael Paulwitz pitää kehitystä hälyttävänä. Hänen mukaansa se merkitsee hyvinvointivaltion pikaista kuolemaa ja etnisten ryhmien välistä taistelua resursseista.

Matalan syntyvyytensä vuoksi valkoiset saksalaiset tulevat olemaan erittäin heikossa asemassa eloonjäämistaistelussa. ”Saksalaisista on tulossa vähemmistö omassa maassaan,” Paulwitz summaa synkkänä.

Saksan tilastokeskuksen mukaan jo lähes neljännes Saksan väestöstä on maahanmuuttajataustaista.

Mitä nuoremmista ihmisistä on kyse, sitä suuremmaksi maahanmuuttajien osuus kasvaa. Alle 18-vuotiaista 1/3 on maahanmuuttajataustaisista. Alle 5-vuotiasta jo 36 prosenttia!

Merkelin hallinto on yrittänyt perustella tuhoisaa siirtolaispolitiikkaansa valehtelemalla kansalle, että maahanmuutto on taloudellinen [2] siunaus. Tilastojen [3] mukaan maahanmuuttajataustaisten ihmisten työttömyysluvut ovat kuitenkin 100 prosenttia suuremmat kuin alkuperäissaksalaisten.

Todelliset luvut ovat vielä virallisia lukuja paljon hälyttävämpiä, koska viimeisimmät tilastot eivät ota huomioon yli 1,6 miljoonaa siirtolaista, jotka ovat tunkeutuneet maahan viime syksynä puhjenneen pakolaiskriisin jälkeen.

Lisäksi Saksassa oleskelee joukko muita laittomia siirtolaisia, joita ei näe tilastoista.

croatia [4]

Saksan malli ei houkuttele

Länsi-Euroopan mielipuolinen maahanmuuttopolitiikka on pantu merkille Keski- ja Itä-Euroopassa, jossa siirtolaisuutta on torjuttu muun muassa rakentamalla todellisia raja-aitoja.

Esimerkiksi Kroatian presidentti Kolinda Grabar-Kitarović totesi [5]YK:n siirtolaisuuskokouksessa, ettei Kroatia tule enää sallimaan laittomien tunkeutujien kauttakulkua.

Grabar-Kitarović painotti lehdistölle, että kun seuraava suuri siirtolaistulva iskee Eurooppaan, tulee Kroatia tällä kertaa olemaan valmis ja torjumaan laittomat rajanylitykset.

Viime vuonna siirtolaiset käyttivät Kroatiaan läpikulkumaana suunnatessaan Länsi- ja Pohjois-Eurooppaan. Kansainvaelluksen estäminen oli haasteellista, koska rajoja ei oltu aidattu. Nyt on.

Grabar-Kitarović muistutti lehdistölle, että lähes 90 prosenttia tulijoista oli elintasoshoppailijoita eikä todellista apua tarvitsevia sotapakolaisia.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [6]