- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Sairaus- ja kuolemantapaukset koronarokotuksien jälkeen; huomiot

Nyt vuoden vaihteessa aloitettiin maailmalla koronarokotukset, joiden jälkeen ennen muuta vanhuksien kuolemat nousivat hurjaan kasvuun. Myös koronarokotuksen jälkeen ilmenneitä sairaustapauksia on ilmaantunut huolestuttavan paljon. Koronarokotuksien ja sairaus- sekä kuolemantapausten välillä on korrelaatio, ja niiden välillä on myös ilmeinen yhteinen tekijä – koronarokotus. 

Esipuhe  

Koronan vakavuutta on esimerkiksi WHO:n ja THL:n sekä valtamedian välityksellä liioiteltu kymmenen kertaiseksi. Hysterian kaltainen liioittelu tarkoittaa muiden muassa sitä, että koronahuijaukseen kätkeytyy juutalaiseliitin synnyttämä järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman valtaeliitin intressien mukaiseen kehykseen. Tämä tarkoittaa kansallisvaltion luonteenomaisen yhteisen identiteetin romuttamista. Käynnissä on maailman kansallisvaltioiden murskaaminen sekä niiden valloittaminen (lopullisesti) kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden ja kasvottomien ylikansallisten pääomien johtamaan tiukkaan kontrolliin, jolloin globaalit suuryritykset nousevat valtioiden oikeusjärjestelmän yläpuolelle. Tästä syystä yksittäisten valtioiden taloudet ja yritykset romautetaan sekä sosiaalinen yhteiskuntajärjestelmä tuhotaan. Kysymyksessä saattaa olla Euroopan unionin liittovaltiota laajempi järjestelmä – Maailmanhallitus. Tämä tarkoittaisi juutalaismafian, joita voidaan kutsua myös termillä – Siionin Viisaat [1]1, pyrkimyksen toteuttamista maailmanvallan saavuttamiseksi. Koronahysterialla lietsotaan esitetyn globaalin valtaeliitin pyrkimyksien toteutumista kiihdytyskaistalla. 

Myös Euroopassa valtiot ovat nyt suuren ratkaisun edessä: joko ne taipuvat globaalin valtaeliitin tasapäistetyksi koneiston rattaiksi tai nousevat vallankumoukseen yhteisrintamassa ja kussakin valtiossa itsenäisesti poliittisia kansanpettureitaan ja näiden järjestelmää vastaan, luoden itsenäisen talous-, hyvinvointi- ja korkeaan moraaliin perustuvan kulttuuri- ja oikeusjärjestelmän. 

Ensimmäinen askel itsenäistymisen ja kansojen vapautumisen tiellä on nykyisin kieltäytyä noudattamasta sellaisia korona rajoituksia, jotka estävät normaalin yhteiskuntaelämän (työ, yrittäminen, ammatinharjoittaminen) sosiaalisena ihmisenä, ja mitkä rajoitukset samalla sotivat moraalikäsityksiä sekä tervettä järkeä vastaan. Ennen muuta pitäisi kieltäytyä ottamasta koronarokotetta, jota aihetta käsittelemme jäljempänä.

Jo John Locken mukaan kerran valittu ylin valtiovalta voidaan tarvittaessa myös kumota. Locken mielestä huono, itsekäs ja tyrannimainen esivalta menettää laillisuutensa ja se voidaan oikeutetusti panna viralta, tarvittaessa jopa väkivallan avulla eli vallankumous on tietyissä tilanteissa oikeutettu.2 

Koronarokotukset: mRNA-rokotukset  

Perinteisesti tai ainakin mRNA-rokotuksia ennen on rokotus perustunut siihen, että potilas on altistettu rokotteelle, jossa on ollut taudinaiheuttamiskyvyltään tehottomiksi tehtyjä viruksia tai bakteereja tai niiden rakenneosille.3 

Mutta nykyiset mRNA-rokotteet toimivat siten, että ne laittavat ihmisen elimistön tuottamaan itse koronaviruksen piikkiproteiinia ja siten valjastamaan elimistön immuunipuolustusjärjestelmän kehittämään vastustuksen mainittuja piikkiproteiineja sekä sen myötä koronavirusta vastaan. 

 
Koronarokotteet ovat kehitetyt muutamassa kuukaudessa, kun tavallisesti rokotteiden kehittämiseen aikaisemmin on käytetty ainakin kymmenen vuotta. Koronarokotteista voi koitua täysin arvaamattomia seurauksia ja ihmiset voivat menettää terveytensä loppuiäkseen. Tällaista Venäläistä rulettia ei kannata ryhtyä pelaamaan. 

Johdannoksi 

(Koronarokotus = k-rokotus) 

Luonnollisesti on selvää, että myös Suomessa kuolee ihmisiä viikoittain noin tuhat, ja että näitä kuolemia on tapahtunut ennen väestön k-rokotuksia sekä sen jälkeen. Tähänkin nojautuen terveyshoidon viranomaiset mielellään sanovat, että ei ole pääteltävissä rokotuksien jälkeen tapahtuvien kuolemien johtuvan tai liittyvän rokotuksiin. 

Todellakaan ei kukaan kiistäkään sitä, että jokaisessa rokotuksen jälkeisessä kuoleman tapauksessa olisi kuoleman aiheuttajana koronarokote. Kuitenkin on tapahtunut k-rokotuksien jälkeen sekä sairastumisia että kuolemia, sellaisissa tapauksissa, joista voidaan vahvasti päätellä niiden aiheutuneen k-rokotteista. 

Jäljempänä esitämme väestön k-rokotuksien jälkeen tapahtuneita sairastumisia ja kuolemia, jotka ilmeisellä varmuudella ovat johtuneet k-rokotteesta. Näistä uutisoiminen on todellakin tärkeää, sillä globaaleja lääkefirmoja palveleva valtamedia, puhumattakaan terveysalan järjestöistä, eivät uutisoi näitä sairaus- ja kuolemantapauksia, jos se ei ole joissakin tapauksissa pakollista. 

Kuolemantapaukset ja sairastumiset koronarokotuksien jälkeen 

Ensinnäkin: 

Koronarealistit-sivuston mukaan Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on saanut koronarokotteista haittavaikutusilmoituksia seuraavasti: 

–MODERNA 849 kpl, joista kuolemia 27 henkilöä, pysyviä haittoja (not recoved) 383 kpl 
–PFIZER/BioNTech 41 142 ilmoitusta, joista kuolemia 1025, pysyviä haittoja 17 678 kpl 

Käsittelemme seuraavaksi sairauksia ja kuolemia, jotka ovat tapahtuneet välittömästi tai lyhyen ajan kuluessa koronarokotuksen saamisesta. 

Kuolemat ja sairastumiset Espanjassa 

Espanjan Andalucia on keskeyttänyt k-rokotuksien antamisen, kun 46 vanhusta kuoli  Nuestra Señora del Rosario -hoitokodissa Pfizer/BioNTechin geeninano-mRNA -koronarokotteen jälkeen. Hoitokodissa on 145 asukaspaikkaa, joista on käytössä 94. 

[2]
Nuestra Señora del Rosario -hoitokoti Espanjan Andaluciassa.

ABC antalucia -lehden [3] mukaan suurin osa asukkaista oli sairastunut koronarokotteen jälkeen. On esitetty päätelmiä, että asukkaat sairastuivat COVID-19-tautiin k-rokotteen heikennettyä heidän immuunisuojaansa. Myös osa rokotetusta henkilökunnasta on sairastunut. 

VegamediaPress [4] -julkaisu tiedottaa, että Murcian alueella työskentelevän terveydenhuoltohenkilökunnan jäsenen mukaan monet ihmiset ovat joutuneen sairaalahoitoon koronarokotteen jälkeen aivotulehduksen eli enkefaliitin takia. 

Kuolemat Kaakkois-Englannissa 

Daily Echo [5] -julkaisun uutisointiin viitaten, lähes kolmannes Kaakkois-Englannissa Hampshiren Basingstokessa sijaitsevan hoivakodin asukkaista kuolivat kolmen viikon kuluessa siitä, kun heille oli aloitettu koronarokotuksien antamiset. Hampshiren Pemberley House Care Home -nimisessä hoivakodissa alkoi koronavirusepidemia miltei välittömästi rokotusten aloittamisen jälkeen. Tällöin yli 60 prosenttia asukkaista antoi positiivisen testituloksen. Kolmen viikon sisällä 22 vanhusta hoivakodin 72 asukkaasta oli kuollut. 

Brittiläinen lääketieteen edustajien, tutkijoiden ja lakimiesten muodostama, informoitua lääketieteellistä vapautta edistävä järjestö (UK Medical Freedom Alliance [6], UKMFA) on pohtinut mahdollisuutta [7], että koronarokotteiden jälkeiset hoivakotikuolemat johtuisivat rokotteen aiheuttamasta lymfosyyttitason laskusta, mikä voi aiheuttaa kohonnutta alttiutta infektioille rokottamista seuraavalla viikolla, ja tämä voi koitua kohtalokkaaksi joillekin hauraille ikäihmisille (Avoin Media; Söyring 2021). 

Kuolemat Ruotsissa 

Joulukuussa (2020) Ruotsissa Kalmarin läänissä 85-vuotias mies oli kuollut päivä koronarokotteen saamisen jälkeen. Kyseessä oli monisairas henkilö, ja kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta. Asiasta kertoo Ruotsin uutistoimisto TT [8]

Hän oli saanut Pfizerin ja BioNTechin koronarokotteen ja asui hoivakodissa. 

– Tämä on tapaus, jota emme suoraan yhdistä epäilyyn sivuvaikutuksesta, mutta ajallisen yhteyden takia meidän pitää raportoida tästä, ylilääkäri Mattias Alvunger sanoo SVT:n [9] mukaan. 

Lisäksi Ruotsissa 67 [10] kuoleman tapausta yhdistetään PfiZerin kiistanalaiseen mRNA-rokotteeseen. 

Sairastumiset Ruotsissa 

Taannoin Sveriges Radio [11] uutisoi, että Ruotsin Ockelbossa 13 vanhainkodin asukasta on saanut koronatartunnan joulukuussa annetun ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Valmistaja lupaa lähes täyden “suojan” vasta viikon kuluttua toisen rokotteen antamisesta. SR:n mukaan koronatartunnan lähde ei toistaiseksi ole tiedossa. Lisäksi esitämme lyhyesti kansainvälisiä huomioita koronarokotteesta ja WHO:n hallinnasta sekä rahoituksesta. 

Kuolemat Norjassa 

Hiljattain uutisoitiin, että Norjassa [12] 23 vanhusta, joissa on ollut jotain sairauksia, ovat menehtyneet koronarokotuksen jälkeen. Tapauksien johdosta Norja on ajatellut uudelleen koronarokotukseen liittyvää tragediaansa. 

Kuolemat Suomessa 

Lääkealan [13] turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ilmoitti viikolla 4, kolmesta ensimmäisestä kuolemantapauksesta, jotka ovat sattuneet Suomessa pian koronarokotuksen antamisen jälkeen. Suomessa ja myös muualla maailmalla on mahdollisesti tapahtunut k-rokotuksien jälkeen sairastumisia sekä kuoleman tapauksia paljon enemmänkin, mitä olemme saaneet tietoomme uteliaisuudella ja sinnikkyydellä, mutta terveysviranomaisten ja valtamedian toimesta nämä tapaukset piilotetaan tilastoihin, kaunistellaan niitä tai jätetään vain uutisoimatta. 

Fimean [14] mukaan 19.2.2021 saakka koronarokotetyypeillä mRNA-rokote (Comirnaty), mRNA-rokote (COVID-19 vaccine Moderna) ja Adenovirusvektorirokote (COVID-19 Vaccine AstraZeneca) ei-vakavia ilmoituksia yhteensä 424 ja vakavia ilmoituksia 187

Vakavista ilmoituksista Fimea kirjoittaa: Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on: johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä tai on synnynnäinen epämuodostuma. Arvio perustuu ilmoittajan arvioon, tai jos sitä ei ole ilmoitettu, Fimean arvioon. 

Lisäksi helmikuun alussa uutisoitiin, että Fimea [15] on saanut 11 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joiden mukaan potilas oli menehtynyt rokotteen saamisen jälkeen. 

Graafiset esitykset puhuvat synkkää kieltään 

Nyt vuoden vaihteessa aloitettiin maailmalla koronarokotukset [6], joiden jälkeen ennen muuta vanhuksien [16]kuolemat [17] nousivat [17] hurjaan [18] nousuun. Jäljempänä graafiset esitykset selventävät tätä synkkää todellisuutta Englannissa, Ruotsissa, Irlannissa, Israelissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Bahraissa.  

Poikkeuksena esiintyy Jordania, joka ei ole aloittanut koronarokotuksia, niinpä maassa ei ole havaittavissa ilmiötä kohonneista kuolin luvuista, kuten naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (UAE). 

Graafisia esityksiä on hyödynnetty Avoin Media –julkaisun artikkelista: Kuolleisuus nousuun k-rokotteilla? [7] (Söyring 18.2.2021). 

[19]

Punainen viiva: hoivakotikuolemat 3.1.2020–22.1.2021 – musta katkoviiva: hoivakotikuolemien 5 vuoden keskiarvo. Koronarokotusten alettua vanhusten kuolleisuus on kasvanut. 

[20]

Musta: Englanti – punainen: Ruotsi 
Koronakuolleisuus tammikuu 2020–tammikuu 2021 

 

[21]

Musta: ihmisiä rokotettu – Punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – Turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Iso-Britannia aloitti rokotukset joulukuun alussa ja pääsi vauhtiinsa piikityksissään joulukuun puolivälissä. Kuolleiden määrän kasvu on riippuvuussuhteessa rokotettujen määrän kanssa. 

[22]

Musta: ihmisiä rokotettu – Punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – Turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Irlannin suuntaus on linjassa Ison-Britannian vastaavan kanssa. Kuolleisuus oli vakiintunut joulukuun puoliväliin asti, jolloin rokotukset alkoivat. Kuolleisuus viisinkertaistui tammikuun viimeisinä viikkoina. 

[23]

Musta: ihmisiä rokotettu – punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Israelissa on maailman korkein koronarokotekattavuus (58 annosta per 100 henkilöä 20.12.2020 jälkeen). Koronasairastuneiden määrä alkoi kasvaa rokotusten alettua. UKMFAn mukaan 17 prosenttia sairaalaan joutuneista oli ”saanut” ensimmäisen annoksen Pfizer/BioNTechin rokotetta. 

[24]

Musta: ihmisiä rokotettu – punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (United Arab Emirates, UAE) koronarokotekattavuus on noin 35 rokoteannosta per 100 henkilöä. Rokotukset käynistettiin 5. tammikuuta 2021, jolloin koronasairaiden ja kuolleiden määrät aloittivat nousunsa. 

[25]

Musta: ihmisiä rokotettu – punnainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Bahraissa aloitettiin rokotukset joulukuun lopussa 2020. 
Tammikuun puolivälissä kuolin lukemissa oli piikki. 

 

[26]

Kuten sanottiin, poikkeuksen muodostaa Jordania, joka ei ole aloittanut koronarokotuksia. Maassa ei ole havaittavissa ilmiötä kohonneista kuolin luvuista, kuten naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. 

Loppu kommentti 

Koronapakotteilla, pelkopandemialla, koronarokote painostuksella ja suoranaisella dystopialla pyritään luomaan järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman ja samalla globaalin valtaeliitin intressien mukaiseen ruotuun.  

Täten myös rokotebisnes on valtavaa petkutusta, joka toimii menetelmänä modernin diktatuurin luomiseen. Antautumalla täysin rinnoin koronahysterian lietsoman pelkopandemiaan ja rokotusten ottajiksi toimimme tienraivaajina globaalin diktatuurin toteutumiselle.  

On myös huomioitava, että..  

Koska koronarokotuksiin halutaan vähitellen ”pakottaa” ihmisiä, liittyy rokotuksiin silloin paljon muutakin kuin covid –19 leviämisen ehkäiseminen. Rokotusten kautta meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meihin voidaan piikittää nanoteknologia, jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (Hänsel 2020).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään.  

Lisäksi huomionarvoista on, että globaalit rokotukset luonnollisesti vaativat uutta valvonta järjestelmää. Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta (Gates  [27]).   

Älkää ottako koronarokotetta ja varoittakaa myös muita sitä ottamasta. Koronarokote voi tuhota elämänne ja läheistenne elämän.*   

____________________________________________________  

*Tohtorit Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin ne ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita esittävät karttuva joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä (Wodarg 2020 [28] ja Yeadon 2020 [29]). Lisäksi on ohessa puhe, jonka esittää tri Roger Hodkinson 2020.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

Fernández, Soraya, ABCandalucía (04.02.2021). Saatavina: Un brote en una residencia de Los Barrios provoca 46 muertes por coronavirus [3] 

Juan Mariano Pérez Abad. VegamediaPress.com (8.2.2021). Saatavina: EXCLUSIVA: Ocultan varios casos de encefalitis post-vacunal ingresados en UCIs de Murcia [4]  

Ryan Evans (28.1.2021). Daily Echo. Saatavina: Coronavirus outbreak: 22 deaths at Pemberley House Care Home | Daily Echo [5] 

AF (30.12.2020). Dödsfall efter vaccinering av multisjuk person. Saatavina: Man död efter Pfizer/Biontechs vaccin mot covid-19 | Aftonbladet [8] 

Tomas Groop (16.1.2021). Sveriges Radio. Saatavina: 13 som fått sin första vaccindos smittades på äldreboendet i Ockelbo – P4 Gävleborg | Sveriges Radio [11] 

Nya Dagbladet (15.2.2021). Saatavina: 67 svenska dödsfall kopplas till Pfizers vaccin – Nya Dagbladet [10] 

Beri Zangana (19.1.2021). AF. Saatavina: Trots norskt larm – svensk strategi står fast: ’Inga signaler’ | Aftonbladet [12]  

UK Medical Freedom Alliance [6] (UKMFA) 

(Joint Committee on Vaccination and Immunisation [16], JCVI).  

Office for National Statistics [17] 

Home – Office for National Statistics (ons.gov.uk) [17] 

Coronavirus UK: Weekly care home death toll triples in a fortnight | Daily Mail Online [18] 

_ _ _ _ _ 

  1.  
    The Rothschild Dynasty – Radio Islam (islam-radio.net) [1] 

Siionin Viisaat eli Talmud-uskontoon perustava juutalainen eliitti, jonka johdossa on aina mies Rothschildien suvusta. Nämä ihmiset toimivat näkymättömissä. Tälle asteikolle sijoittuu mitä ilmeisemmin Israelin tiedustelupalvelu Mossad

  1. Locke, Johan (1689). Second Treatise of Government. Suomentanut Mikko Yrjönsuuri. Helsinki: Gaudeamus, 1995. 
  1. Rokotukset [30] Terveyskirjasto (2015). Kustannus Oy Duodecim.