- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ryvettyneen NSA:n mainoskampanja herättää kummastusta

Kansainväliseen rikolliseen vakoiluun [1] ja salamurhiin [2] erikoistunut amerikkalainen tiedustelujärjestö NSA oudoksuttaa rekrytointikampanjallaan. Kummallinen kampanja syrjii valkoisia miehiä.

NSA:n virallinen tehtävä on suojata Yhdysvaltojen kansalaisia. Viimeistään Edward Snowdenin paljastuksien jälkeen tästä on tullut yleinen vitsi. NSA on suurpääoman amerikkalainen puolisotilaallinen nyrkki, ei julkinen turvallisuuspalvelu. NSA:n rekrytointimainoksiin tutustunut The Occidental Observer [3]-julkaisu selvitti, ettei ryvettynyt vakoilujärjestö enää edes yritä väittää edustavansa amerikkalaista enemmistöä.

NSA-advert-e1403886886929 [4]career3-e1403888401459 [5]

NSA rekrytoi työntekijöitä niin sanottuihin STEM-tehtäviin. STEM tulee sanoista tiede, teknologia, insinööritaito ja matematiikka. Valtaosa STEM-tehtävissä työskentelevistä amerikkalaisista on valkoisia miehiä, mutta tämä ei NSA:n mainoksissa näy. Itse asiassa valkoiset miehet on kokonaan jätetty kohderyhmän ulkopuolelle. Sen sijaan NSA kosiskelee alalle mustia, vaikka vain ani harva musta edes pyrkii STEM-aloille. Tärkeä syy tälle ovat perinnölliset älyyn vaikuttavat [6] tekijät.

Yhdysvaltojen työelämässä ja koulumaailmassa toteutetaan niin sanottua positiivisen syrjinnän [7] ohjelmaa. Kouluihin ja töihin hakevat mustat pääsevät kiintiöjärjestelmän vuoksi haluamaansa asemaan valkoisia helpommin, vaikka valkoiset hakijat menestyisivät esimerkiksi pääsykokeissa paremmin. NSA:n mainonta osoittaa, että ”poliittinen korrektius” pakottaa palkkaamaan alisuoriutujia jopa tehtäviin, joissa vastuuta kannetaan koko valtion sisäisestä turvallisuudesta. The Journal of Blacks in Higher Education [8] -julkaisun mukaan mustien menestys on ollut erityisen huonoa matemaattisilla ja muilla luonnontieteellisillä aloilla. Silti NSA mainostaa mustille työpaikkoja, jotka tarjoavat ”monimutkaisia matemaattisia haasteita”.

Lue myös: Israel ja NSA:n skandaali [9]